Monstu len tak neprefuknes. "Iba" 60 staci. Ja mam radsej ale 60 v P/P. Ale tak dvojnasobna cena za fany.macher13 píše:A nekolik dotazu - vzadu mohu dat i 140 Monstru. Ma to smysl? Anebo staci UT60?
Pumpa - ma smysl Aqua Computer Aqualis PRO 880ml + EK Water Blocks EK-D5 G2 PWM Motor 12V PWM anebo staci EK Water Blocks EK-XRES 140 Revo D5 PWM (incl. sleeved pump) a vetsi objem vody je zbytecnost?
V cem jsou lepsi fitinky BitsPower oproti EKWB? Neresim pozlatko, funkcnost.
Predny front mohu dat 280 anebo 360, ale stale nejak mi je proti srsti davat teply vzduch dovnitr, takze nejdriv zkusim jenom dva radiatory.
Nezapomnel jsem neco co mi bude pri stavbe chybet?
edit: rychlospojky - ano nebo ne?
Mas v kosiku expu s pumpou a expu + pumpu = nepouzitelne spolu. Chyba ti TOP. Ak chces kvalitnu expu tak Heatkiller D5 tube mozem odporucit. Masivna expa s 0,5cm sklom. Ziaden shitty plast co prikrutis a praskne. Je trochu drahsia + treba ti este kupit drziak lebo nieje v baleni. http://shop.watercool.de/HEATKILLER-Tube-200-D5/en
Tygon hadice? Chces mat na nich napisky?
BP oproti EK? Kvalita, vzhlad a lahsie nasuvanie hadic. BP kolena su uplne ina liga a niesu take rozlingane ako EKWB. Cena ale odpoveda. Ber 16/11 hadice (aj fitingy) nie tie hrube neohybne ozruty.
Rychlospojky urcite ano. Ak mas neobmedzeny budget. 20 eur kus male + 20 eur female. Dva krat. Ak to nebudes nejak casto rozoberat tak sa to az tak neoplati. Stoji to znacne. Ak teda chces nieco normalne (koolance, bitsp alebo alphacool).
Co ti moze chybat? Plug na zapojenie zdroja bez zapnutia pocitaca, tester na pretekanie okruhu - stoji to za kazde euro (poskladas, napumpujes, pockas, nesfukne tak lejes vodu), splitter na fany, filling bottle, kohut na vypustanie okruhu, senzor na teplotu vody.
A v kosiku ti chyba kvapalina. MaWa ti urcite odporuci aquacomputer, ja som spokojny s mayhems x1 premix.