Polaris

Vega

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

je pravda že na Polarisu jsem to netestoval a vycházel jsem pouze ze srovnání z Kanterova videa té HD6670 a Webwalkerovy Vegy... Možná je ten rozdíl daný "primitive diskard" ,který HD6670 nemá a Polaris ano a proto jsou tam ty kostičky.Srandista píše:Ako nejaky rozdiel tam je, ale nepovedal by som, ze oproti Polarisu nejaky zasadny. Skoro by som az povedal, ze je to v principe rovnake, a na Vege FE to vyzeralo rovnako.

pokud to tak je ( bohužel nejsem schopen otestovat s win 7), tak potom byl můj závěr mylný a skutečně to asi nefunguje (zatím)Srandista píše:del42sa: je zname, ze tusim od Tongy tie obrazce zacali vyzera inak, ako predtym. Kazdopadne ked si odmyslim velkost tych stvorcekov (co nie je odkaz na tile based rasterizaciu), tak je to rovnake. A tym padom dedukujem, ze DSBR na Vege aktivovanie nie je.

Podle slidů a whitepaperu jim ve větvi driveru 17.320 něco málo šlape (HBCC, Primitive Shader), takže HW to asi nebude. Uvidíme jak rasterizery.havli píše:Ja bych to videl na HW chyby primo v GPU (podobne jako byly treba B2 Phenomy), s tim se tezko da SW cestou neco delat.

jen aby to pak nemělo menší výkon než předchozí generace GCNKrteq píše:Tam poběží na sweetspotu perf/watt.