tak nam napis potom ako su natom s teplotami a max OC na vodnom chladeniElkim píše:Tak už dělám i delidy X299 CPU, kdo má zájem -> PM.
7920X,7900X, 7820X a 7800X

tak nam napis potom ako su natom s teplotami a max OC na vodnom chladeniElkim píše:Tak už dělám i delidy X299 CPU, kdo má zájem -> PM.

KB-X je total shit, má o pár % horší výkon na stejnym taktu jak klasickej kaby, prostě stupidní čip do platformy kam se nehodí.PKBO píše:Jojo, pod dx11 a starsich je to někde horší jak 6950x na 4,5 možná i 4,3. Naproti tomu Timespy pod dx12 tomu sedí lépe - i když tam by to takt na takt taky asi dopadlo jinak. Jsem zvedavej jak na tom bude 7960X..
KB-X je na tom DOC_ zhruba jak? Každopádně zajímal by mě výsledek FS, 3dm11 a Timespy co dává to tvoje unlock monstrum když to popozenes.

S tím výkonem nesouhlasím, zrovna předvčerem jsem testoval 7740X a výkonově je to praktivky 7700K + 100 MHz ve vícevláknové zátěži (7700K boostuje na 4,4 GHz, zatímco 7740X na 4,5 GHz). Viz výsledky.DOC_ZENITH píše:KB-X je total shit, má o pár % horší výkon na stejnym taktu jak klasickej kaby, prostě stupidní čip do platformy kam se nehodí.

Nezobecňuj, protože sis koupil špatný model LPXSobo píše:Corsair LPX na OC fakt nejsou dobre...

Ja si jej jednoduse koupil z obchodu a doufal v loterii; nemuzu se proste vrtat ve skladu a prohrabavat se RAM kitama, dokud konecne nenajdu nejaky Samsung B-die, vis? Holt jsem schytal verzi 5.36 s Hynixama, co se da delat. A priplacet si doslova tisice korun, abych to mel u nekterych kitu garantovane, tak na to se muze fakt vykaslat. Horsi pomer cena/vykon nez u high-end RAM uz snad na zadne jine komponente neexistuje. Sice u bedny za 80k na pomer cena/vykon az tak moc nekoukam, ale uplny magor zase nejsem.Blue Storm píše:Nezobecňuj, protože sis koupil špatný model LPXSobo píše:Corsair LPX na OC fakt nejsou dobre...Člověk musí vybírat podle paměťových čipů. Moje LPX jedou na 4000C17 při 1,35 V a C16 při 1,4 V v pohodě.