G.Skill FlareX jsou certifikovane pro Ryzen. Řekl bych jestli tyto paměti nepojedou tak by nejeli žádné.
Zmiňovaný Asrock je dobrá zakladní deska, ovšem vzhledem k některým minoritním "problemům" ktere měla například taichi deska, bych zvolil stejně asus s posledním biosem. Asrock má například problemy s resetovanim biosu při změně některých položek v Biosu, kdyx se musí často renastavovat některe parametry. Možna že takovéto uživatelské neduhy jsou již odstraněny, nicméně byli zde.
neznamena to že by ten ASrock byl špatná deska, ovšem když už od Asrocku, tak bych vzal Asrock X370 Taichi, nebo ekvivalent od Asusu. Pokud vyžší cena není problem, tak absolutní top je samozřejmě ASUS Crosshair VI.
Jinak dodatečna informace. Uživejte tlačitko EDIT a slučujte dohromady dotazy. Je velmi nevhodné když jeden a tentýž člověk má podsebou tři příspěvky.
aby byla situace přehlednější jakou častku jste ochote vložit do PC? Cenově se již od původního navrhu pohybujeme výrazně výše, takže by mě zajiomalo kolik do Hardweru vlastně jste ochoten investovat
PC Gaming / streamovani
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- Dithius
- Pokročilý

Re: PC Gaming / streamovani
CPU: AMD Ryzen 9 9950X, IF 2066 MHz; MB: ASROCK B650E TAICHI Lite; RAM: Kingstone Fury Beast 2x64GB 5600MT/s @6000MT/s; GK: AMD Radeon RX 6950 XT; SSD#1: Kingstone KC3000 2048 GB; SSD#2: Seagate Firecuda 530R 2000GB; PSU: Corsair RM1000; Case: Phanteks Enthoo PRO 2; Rad: Alphacool NexXxoS HPE-45 Full Copper 420mm; Block: EKWTB Quantum Velocity (Fully black Nickel base); Pump: EK-DDC + Alphacool Rise Flat; OS: Custom Fedora 43 (installed ground UP from cmd nonGUI).
- mrsblackk
- Začátečník

-
Ano to vím že ty rámky flarex pojedou s ryzenem ale koukal jsem že nejsou v oficiální podpoře desky x370 to mi dělá starosti omlouvám se za ty otázky dám si na to pozor no ta cena je taková že ani nevím xD prostě chci aby to streamovalo a fungovalo dobře nechci mít nake problémy s výkonem ideální by byl nakej slušnější základ aby se dal upgradovat na rovinu 20 za grafiku asi momentálně dávat nechci to spíš časem tu desku a rámky bych chtěl mít 100 procent funkční a dobrou no ještě jednou se omlouvám za ty odpovědi
- ArgCZ
- Začátečník

já mam na Taichi (což je prakticky stejná deka s tou Professional) F4-3600C16D-16GTZSW který taky nejsou v podpoře a jedou na AGESA 1.0.0.6b - 3466MHz 14-13-13-34-1T, takže v klidu, pojedou dobře protože B-die od Samsungu což ty FlareX jsou, jedou na Ryzenech vždycky dobře
PS5 Pro, LG OLED65BX, Samsung HW-Q700A + SWA-9500S = 5.1.4 Dolby Atmos, DTS:X
- mrsblackk
- Začátečník

-
No jasný rozumím já jen že jsem se koukal na nake videa a četl že někomu to funguje někomu ne no tak jsem byl z toho zoufalý že jestli mám dát 5,5k za rámky a nepojedou tak jak mají tak mě ,,,,,