ASP.NET a iis

Vývojová prostředí, aplikace, skripty, http://www... síťové programy, internet, sdílení...
Odpovědět
Lopikus
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

ASP.NET a iis

Příspěvek od Lopikus »

Mám problém : potřebuji zprovoznit ASP.NET, tj. webapplication a nejde mi to. pokaždé, když se visual studio snaží vytvořit webaplikaci v localhostu, tak hodí tuto hlášku : "Cannot create the offline cache it c:\apache\htdocs\[jmenopc]\webapplication1. Na c:\apache\htdocs\[jmenopc]\webapplication1 nelze vytvořit server WWW uložený na disku, protože nadřazený server by nebyl uložen na disku. Vytvořte server WWW v jiném umístění než v hierarchii dokumentů tohoto serveru."
Zkušel jsem to z apachem vyplím i zaplím, v configuráku apache mám localhost nastaven, jako c:\Inetpub\wwwroot(sdílená). Nová web aplikace se mi vytváří v c:\apache\htdocs\[jmenopc]\webappl. a kopie je ještě v c:\Inetpub\wwwroot\...Mám nainstalované iis + v c:\windows\microsoft.net\framework\v1.0.3705\ jsem spustil aspnet_regiis -i. Zkoušel jsem iis restartovat. Přeinstalovával jsem iis, php(instalace pro iis 4 a více(mám iis 5.1)) a apache.
Děkuji za pomoc s pozdravem Štěpánovský
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

tohle dělal už interdev, nesmíš mít adresář projektu (virtuální adresář webu) v podadresáři jiného virtuálního adresáře tj. nesmí to být v podadresáři wwwroot
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
Odpovědět

Zpět na „Programování a web“