Při full hd nastavení zlobí obraz.

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Odpovědět
Gorgell
Nováček
Nováček

Při full hd nastavení zlobí obraz.

Příspěvek od Gorgell »

Zdravím,
potřeboval bych poradit, včera jsem si zapnul cs:go, tak mi vyskočily zelené pixely a spadl obraz. Po restartu se začli objevovat i fialové pixely. Po delší době obraz také spadl. Po pár restartech se mi to přeplo do rozlišení 1280 x 1024 a fungovalo to, jenže nešlo to zpátky nastavit na full hd. To mě žralo a tak jsme se v tom začal vrtat. Zkoušel jsem vymazat drivery na grafickou kartu a zase je naistalovat. Po nainstalování nejnovějších ovladačů se mi to snažilo spustit ve full hd, ale marně. Po pár pádech obrazu, se mi počítač nechtěl načíst vůbec. Pak se mi načetlo obnovení systému a tak jsem ho obnovil do továrního nastavení. Počítač naběhl a už jsem myslel, že je vše OK, ale nebylo , tak jsem se na to vyprd. Dnes ráno se mi podařil zapnout tak na 7. pokus v rozlišení 1280 x 1024 a s vadou pixelů.
Kdyby někdo věděl co to děje, ať dá prosím vědět. Snad nebude potřeba nová grafická karta.

Jinak moje sestava (trošku starší) : intel i7 960
nvidia gtx 770
RAM 18 GB
Deska intel DX580G

Takto to vypadá teď https://gyazo.com/d49697ad7c4fcd3a8e9df4c439af5fea

Předem děkuji za odpověď.
Shaquille
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Při full hd nastavení zlobí obraz.

Příspěvek od Shaquille »

tipoval bych chybu pamezi graficke karty...
Spoiler
Define 7 XL * 13700KF * 2x16GB A-Die * 1TB 990 PRO + 1TB 970 EVO * 1000W PSH * RTX 3080 ti * voda * MPG321QRF-QD
DAN Cases A4-SFX V4.1 * 5700X * 2x8GB LP * 2x M2 + SATA SSD * 750W PSU * RTX 3060 ti
NAS 3x8TB RAID 5 + 2x4TB RAID 1 * OLED65C12 * HW-Q950A
Gorgell
Nováček
Nováček

Příspěvek od Gorgell »

Mohlo to být nějakou nečistotou nebo prachem na grafické kartě? Chtěl jsem zkusit jinou kartu a když jsem otevřel bednu tak jsem to musel jít vyfoukat. Zkusil jsem to ještě zapojit a v pohodě (zatím). Já byl totiž v cizině a počítač tak měsíc nebyl v chodu. Tak snad už to pojede jak má.
reifik
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od reifik »

Něco podobného jsem zažil s GK GTX 970 OC, 4GB,reklamace a žel šla opravit.....
Odpovědět

Zpět na „Počítačové sestavy“