Za me optimalizace a audiovizualni zpracovani super. Na i7 7820X @ 4.5Ghz s GTX1080 to ma ve 2560x1440 na max kolem 100FPS. Kdyz snizim rozliseni na FHD, mam kolem 140, pricemz GPU usage porad na maximum (v DX11 modu, DX12 jsem nezkousel a asi bude stejne k hovnu).
K hratelnosti nevim, prijde mi to takove docela ploche. Recoil skoro zadny, proste takova run & gun strilecka. Kupovat asi spise nebudu.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
Na základě bety zatím taky kupovat nebudu. Počkám na recenze. Hratelnost se mi líbí, ale ty dva módy, co beta nabízí, se hrozně rychle ohrajou. Takže obrázek o hře jako takový jsem si moc neudělal.
Ryzen 7 9800X3D + Lian-li Galahad 360; MSI MPG X870E EDGE TI WIFI; G.Skill Trident Z5 Neo RGB 2x32GB 6000 MHz; XFX Quicksilver AMD Radeon RX 9070 XT White Magnetic Air 16G ; SSD: Samsung 990 EVO Plus - 1TB + Samsung 980 PRO - 1TB + Crucial MX500 - 250GB; HDD: WD Blue - 1TB; Corsair RM850X White 850W, NZXT H7 Flow Black&White
Tak musím říct, že zbožňuju EA a jejich trippleA sračky, protože je děsná prdel sledovat ten shitstrom a memes po celým netu. Člověk se u hry královsky pobaví, aniž by ji platil nebo hrál x)
Dle ty recenze se asi nemá cenu divat ani na filmeček z Youtube, který to deni v SP shrnuje, protože uz ty ukázky stacily k udelani nazoru, ze to psal nejaky asistent scenaristy Ruzovy zahrady.
Stačí vzít Jedi Knight - Jedi Academy, vyměnit Quake 3 engine za Frostbajt a prodat 10mil+ kopií ... těžký. Ale to je prostě ýej a jejich obchodní model "nakoupit úspěšnou franchise a vyždímat z ní 4% zisk za cenu zničení pověsti značky na minimálně 10 let dopředu" >> rip SimCity, Black&White, Need for Speed, Mass Effect... budoucí průser Dragon Age a mnoho dalších.
To by skoro jeden fandil legislativě EU, která chce omezit lootbox systém, protože je to vlastně maskovaný gambling x)
Jedi Academy jsem nedavno hral a ten "pribeh" (spis vypln jen aby se nereklo) tam je prostinky a level design na dnesni dobu uz taky nevyhovujici. Jako pozor na nostalgii, která dela věci lepsi nez byly. Dnes by Jedi Academy v modernim havu pohorelo, ale vim jak to myslis. Co se EA tyka, tak ta firma ma opravnene par oceneni pro nejhorsi společnost v Americe.
Hraje to realne nekdo nebo jen tu lidi tlumoci negativni zkusenosti ostatnich?
Chtel jsem si to koupit, kamose to bavi vice nez treba Titan fall 2, ktery opravdu hral hodne.
Diky za reakce.
Uplne nemusim pribehove hry, protoze na to nemam cas, cist vsechny ty dialogy a divat se na nejaka doprovodna videa. Tak preferuji instant akce
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
jo nekdo to i hraje..
bavi me to o dost vice jak jednicka ktera byla takova nemastna neslana
to halo okolo loot boxu mi prijde zbytecne nafouknuty (ze sem treba nezaznamenal neco podobnyho kdyz se do BF4 myslim pridala moznost vyzkoumat vsechny zbrane pro tridu za real prachy..)
kdo ma rad to universum tak se myslim zabavi,v MP mam zatim cca 50 hodin a zatim me to neomrzelo, hrdiny uz mam vsechny odemknuty. Stat karty sice boostujou pekne (ale zas ne prehnane), ale kdo to nema v ruce tak mu stejne nepomuzou. Jediny minus je ten progres system kterej je u karet dost zpomalenej tim ze za duplikaty v loot boxech sou kredity, kdyby misto toho dali crafting parts tak by to vyresilo mnohe, no budeme doufat v upravy v nadchazejicich patchich