už som aj zabudol na tento post heh, ale vratim sa k tomu
skušal som viacero priestorovych sluchadiel chlapci, ale ste trocha mimo

súhlasim,že vačšina môže byt shit a ten zvuk sa zdeformuje
no mám už doma druhy mesiac sennheiser pc 373d a to je teda úplne o niečom inom, nechce sa mi to písat od znova tak skopirujem recku čiže moju skúsenost, čo som daval na alzu
Audiofily a odborníci odsúdzujú USB priestorove slúchadla, že je to fake virtual a znie to zle. Ano pri lacnych headsetoch to je pravda, ako napr pri Mojich starych Genius cavimanus alebo Hyper x cloud, tam ten priestorovy zvuk je slaby. Ale pri tychto kvalitnych open sluchadlach to je niečo neuveriteľné. Ak spustím player unknown battleground a zapnem 7,1 zvuk, ten rozdiel je neuveritelny, dokážem rozoznat každy zvuk každu jednu stranu, veľmi jasne rozoznam či ide zvuk spredu alebo zozadu , zozadu zlava atd čiže 360 stupnov.. to pri žiadnych inych 7,1 sluchadlach nezažijete.. Ten priestorovy zvuk znie dokonca presnejšie ako pri Asus rog centurion ktore maju original 5 repračikov v jendom sluchadlu prave pre vytvorenie toho priestoru,, tieto sluchadla to nepotrebuju, pretože otovrena konštrukcia spolu s kvalitnou dongle zvukovkou + Sennheiser nema konkurenciu

treba vyskúšať a potom ohodnotit.. kto chce naozaj pocit priestoroveho zvuku, lepšie sluchadla na trhu nenajdete