Moderátoři: Walker1134, PKBO
Teď jsem se syna ptal a do nový desky dával novej procesor .... domluvili jsme se,že v pondělí(do tý doby nemá volno) zajde na diagnostiku do czc a procesor pro jistotu v zákonný lhůtě vrátí,desku taky kdyžtak má ještě v záruce ..... já teda amatérsky jedu v počítačích od roku 1992 ,stavim si je,kámošům opravuju ale něco podobně neřešitelnýho jsem ještě nezažil .....morke píše:Stále dokola se opakuje problém s novým procesorem. U desky z eshopu jsi první dal ten nový?
Ono to vypadá, jako by ten procesor poškozoval desku, i když to vypadá jako blbost.
Zkoušel kartu v jinym počítači a ve svym i s televizí .... má 1060 a ta prej má jen jedno HDMI ...pilarius píše:Taky asi blbej dotaz a možná jsi to už sem někam psal, ale zkusil to píchnout na jiný monitor? Jiný výstup z karty zkuste určitě taky.
Nefungovala ani jedna deska ani se starym procesorem .... asi to hodí do czc na diagnostiku,pochybuju,že když za nim pojedu do prahy, tak že bych to vyřešil ..... zkusilo už se všechno ...... a všechno funguje ale počítač nefunguje ani v sestavě ve který fungovalfmx rider píše:Nedávno jsem řešil něco podobného, ale tam odcházela deska postupně, někdy to naběhlo, někdo jenom loop. Jenže nová deska taky nepomohla a nakonec byl poškozený i procesor. Skončilo to novou deskou a procesorem.
Z toho co popisuješ to vidím na špatné obě desky (ta nová špatná z výroby), nebo že je i nové CPU špatné z výroby, případně jestli má ta nová deska bios co podporuje fx 8370, protože kdyby ne, tak to může dělat taky tohle.