Problém s COMBO u notebooku SONY CRX 830E - vyřešeno

Vše o CD-R/RW, DVD±R/RW, Blu-ray, HD DVD, ZIP, FDD a dalších.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
Bildr
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Problém s COMBO u notebooku SONY CRX 830E - vyřešeno

Příspěvek od Bildr »

mám v premiu combo mechaniku sony crx830e a po nějakým čase práce mi úplně zmizne. používám v něm win xp home. aktualizoval jsem hw profil, vyhledával jsem změny v hw, restartoval jsem počítač ... nic nepomohlo. mechanika byla úplně mrtvá (nešla vůbec otevřít, bios ani win ji nehlásil). když jsem počítač zapnul tak se tam opět oběvila. nevíte někdo jak nad tím vyzrát ? nechce se mi dávat nb na reklamaci, mám na něm spoustu práce.

něco podobnýho se mi stává doma, kde mám cdrw teac a cdrom nec. čas od času zmizne nec, choval se úplně stejně jako to combo u nb (nešel otevřít, win ho nenacházel). vždycky ale stačilo aktualizovat hw profil a vše bylo opět v pořádku.

předem díky za rady ...
random
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od random »

Nemas nejaky problem s konektorom kde je tato mechanika pripojena??? Skusit ho napriklad ocistit...., ale pozriet sa ci nieje nejaky kontak poskodeny...... ( nedavno som mal opodobny problem na jednom NB IBM + DVD RW a problem bol v zlom kontakte, asi sa poskodil... relativne castejsou vymenou mechanik.... )
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163
Bildr
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bildr »

na konektor bych to neviděl ... pravidlem je že když nb zapnu tak to to combo vždy najde
random
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od random »

Co tak skusit trochu sa pohrat s nastavenim systemu .... setriace rezimi..., pripadne preinstalovat system ( alebo obnovit zo zalohy... )
Deje sa to od zaciatku..., alebo sa to zacalo diat az po nejakom case????
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163
Bildr
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bildr »

dělá to už od začátku ...
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

A co ovladače, podívej se do systému, jestli nehlásí nějaký konflikt, chybu, dej vlastnosti ovladačů a tam to najdeš.
Bathory
Bildr
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

vyřešeno

Příspěvek od Bildr »

problém je už vyřešen - poslal jsem nb na reklamaci, kde udpatovali firmware základní desky a combo mechaniky.

//Edit Bathory: dík za info
Odpovědět

Zpět na „Optická, výměnná a jiná zařízení“