Vzhledem k tomu, že mi ježíšek včera pod stromeček upustil volant k PC Logitech G29, tak bych potřeboval poradit nějaké vhodné závodní hry pro volant aby to nebyla totální arkáda, na kterou stačí klávesnice, ale asi zase ne úplná simulace, pro jejíž zvládnutí je nutné u toho strávit desítky hodin.
Prošel jsem tuhle sekci a několik témat k jednotlivým hrám, ale spíš bych asi potřeboval porovnání konkrétních her vzájemně.
Momentálně mám v PC Dirt 3 a TDU 2.
Z toho co mě zaujalo tady - Project Cars 2, Asseto Corsa (není to moc HC?), The Crew ... poradí někdo, co z toho by bylo fajn pro začátečníka?
Pokud se chceš projet rozsáhlým krásným světem a prostě si jezdit, za provozu, změny denní doby atd, tak nic lepšího než Crew není. A volant podporuje (aspoň můj Trustmaster, předpokládám že g29 by snad uměla taky) výborně.
Pak je tu Forza Horizon 3, která je geniální a v podobném stylu jako Crew, ale má nevýhodu mnohem menšího světa, takže jí budeš mít projetou rychleji. Ale závodů je tam až až, navíc je teď ve slevě a DLC jsou za 3 kila (což je must buy). Má oproti Crew o dost lepší fyziku aut a i graficky je o něco silnější.
Ze simulací můžu doporučit Dirt Rally, ale je to fakt už dost hardcore, hlavně je to úplně jinej styl, jezdíš prostě erzetama, úzký lesní cesty a je to celkově jiná liga, resp. sport.
Project Cars 2 je kvalitní, ale jsou to okruhy, což už mě osobně nebaví. Proto jsem nekoupil ani Forzu Motorsport 7 nebo Grant Turismo Sport.
Ale pokud máš PS4 tak ještě Driveclub je boží, ale nevim jestli podporuje g29 (thrustmaster t150 jo).
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Koupil jsem si na Steamu Assetto Corsa a Dirt Rally obojí bylo ve slevě. Tak to vyzkouším a kdyžtak refundnu. Ale zatím se mi líp jezdil Dirt 3 než Dirt Rally, ta trojka je asi trochu přístupnější pro joudy jako já
Thellwin píše:Koupil jsem si na Steamu Assetto Corsa a Dirt Rally obojí bylo ve slevě. Tak to vyzkouším a kdyžtak refundnu. Ale zatím se mi líp jezdil Dirt 3 než Dirt Rally, ta trojka je asi trochu přístupnější pro joudy jako já
Assetto Corsa jsem si koupil a ono to nativně nepodporovalo můj volant, chtělo to nějaký nastavování, refundnul jsem...ikdyž hlavně kvůli tomu že jsou to okruhy.
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
skúsil by som a raceroomexperience, ktoré máš čiastočne free
pff ako môže závodná hra nepodoporovať nejaký volant
také GTR2 ovládnete aj metlou ak ju dokážete pripojiť
vôbec nechápem tie nové hry a čo sa týka ovládania sú takmer všetky fail
lebo neexistuje žiadne ospravedlnenie prečo na tom niečo nejde, vid staršie závodné hry kde rozbeháte v podstet všetko čo pripojíte
nejspíš je optimalizace pro Xbox ovladač a dál na to kašlou.
Ještě tu z her nepadl Grid Autosport, F1 2017, Dirt 4 a WRC7, vše to je arkáda z možností trochu přitvrdit v nastavení, aby to nebylo na volantu zas tak jednoduché. Ale jinak to jde hrát i na klávesnici. Ono zase moc těch hardcore závodů není a poslední dobou ani těch slušných arkád není příliš.
Paul píše:..
Pak je tu Forza Horizon 3, která je geniální a v podobném stylu jako Crew, ale má nevýhodu mnohem menšího světa, takže jí budeš mít projetou rychleji. Ale závodů je tam až až, navíc je teď ve slevě a DLC jsou za 3 kila (což je must buy). Má oproti Crew o dost lepší fyziku aut a i graficky je o něco silnější.
Cusa, uvazuji o koupi Forza Horizont 3, akorat ktera edice ma smysl?
Zakladni ted vyjde ve sleve dobre, ale nenuti to pak clovek a neco kupovat dalsiho?
Take jsem cetl mraky komentaru jak to lidem pada a podobne, to uz se nejak zlepsilo?
770,- stoji ta standard verze, k tomu ty DLC a nebo rovnou vzit tu Deluxe edici?
Hledam take zavodni hru a nejak jsem se porad nerozhodl. Uvazoval jsem o Dirt4 ale preferuji spis arkadu. Pristi rok to bude asi Crew2, ale ted pokukuji prave po te Forze Horizont 3.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Butch - mě Forza Horizon 3 nespadla snad ani jednou a to už sem najezdil stovky hodin. Mám standard verzi a k tomu sem přikoupil Blizzard Mountain, s tim se dá vyblbnout dostatečně a aut je taky dost.
Butch: Na stare masine (i5 4670K, GTX 1080, Gigabyte Z87X-D3H, Win10) mi FH3 obcas padalo i 3x za hodinu, zkousel jsem ruzne veci a nikdy na to neprisel. Po upgrade na novou sestavu (i7 7820X, GTX 1080, ASUS X299 TUF Mark 1, Win10) mi to uz nespadlo ani jednou. Co se tyce obsahu: zacal bych se zakladni verzi - i ta jej ma totiz tunu (mnoho desitek, ne-li stovek hodin). Takze bych zacal tim a zbytek se rozmyslel az pozdeji. Blizzard mountain nemam koupeny doted, Hot Wheels jo, ale odehral jsem v tom mozna hodku (hlavne jsem chtel Zondu R, hehe).
Jinak FH3 by mela mit na Windows storu demo - pokud si jeste nevyzkousel, tak tim urcite nic nezkazis. Za sebe mohu doporucit, i pres ty pady na stare masine jsem u toho prosedel opravdu spoustu casu.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
nejzábavnější závodní hra za poslední roky co jsem hrál je Driveclub(pro začátečníka vůbec asi top hra), hned za ní bych zařadil Gran Turismo Sport, ale nevím jestli máš PS4 protože jsou to exkluzivky. Pro PC si myslím že s nová Forza Motorsport 7 nemůže bejt přešlap i když jsem hrál jen demo.