killerek: není neni dostupný z žádného pc v siti , nevíc je to daleko složitější než jsme psal firma je defakto zahraniční (majitel) naví jsou kolem toho "žabomíší valky" mezi majitel a vedením v čr
a opravdu je něco jiného pracovat v klaiskce firmně a je jedno jestli zahraniční nebo české , něž procovat ve fa kteá se zabývá penězy ! tedy co se týká bezpečnsoti a hw kolem ! kdybys jen věděl kolik nesourodeho HW musí člověk dokopat aby fungoval tak bys raději šel sedět na uřad prace
a opravu nemá cenu rozvadět co a jako kolem , prostě dokud 10tky nebudou ve fazi kdy budou "stabilní" a nebudou kravit a dělat si co chtěji ! a hlavně bude zcela jasné kdy kde jak a kam co odesilají "rozhodnutí majitele" tak do fa nesmi !
ps nedavno mi jeden z jiný firmy řikal přišla aktualizece win 10 a celé fa stála cca 2 hodiny ! toto kdyby se stalo u mně ve fe tak mně nejspiše zastřeli

))
pbjun: o co tu jde , o to že AMD zařízlo podporu 8 8.1 a oficialně ani nepíplo (tedy na AMD stránkách nic
nebylo) jen najký dohady na forech nic víc ! tedka Nvida zařízla podpru 32b systemu což až tak moc nevadí , ale přepokládám že další krok AMD bude zaříznutí win 7 a u nvida bude další krok zařiznutí 8 8.1 a pak win 7 , takže mně to celé připadá jako umyslná snaha lidi donutit k tomu aby byly nuceni si do pc dát WIN 10
a jak jsem psal žadný ruzumný manžer jak u AMD tak u Nvida nezabije přijem peněž ! což mně přivadí k myšlence že to nebylo zadarmo

a doufám že všichni víme čeho je MS schopno ! třeba jak lidem chodily aktualizace na WIN 10 bez jejich souhlasu a samy se instalovaly atd je to více !