Aka FPS na online hranie?

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Septimor
Nováček
Nováček

Aka FPS na online hranie?

Příspěvek od Septimor »

Zdravim. Po dlhej dobe som si postavil pocitac, ze skusim sa po rokoch vratit trosku k hraniu hier. Zacal som s Warthundrom, ale FPS ma lakaju viac. Kedysi som hraval online Call of Duty 1,2 , Modern Warfare a bolo to velmi fajn, neviem ci este existuju servery s tymito hrami. Aku FPS hru by ste mi odporucili kupit na online hranie? Vcelku ma zaujal Battlefield 1, ale neviem ci kupou hry je uz mozne online hranie alebo treba este dokupit nejake doplnky...DLC ci ako sa to vola. Diki moc za odpovede.
stoRmjE
Začátečník
Začátečník

Re: Aka FPS na online hranie?

Příspěvek od stoRmjE »

AAA tituly si většinou nekupuji, je to banda zlodějů, kteří rozkouskujou hru a ty menší části vydaj jako DLC, někteří maj tu drzost vydat one day DLC, defakto DLC hned při vydání hry.

Já momentálně hraji PUBG: http://store.steampowered.com/app/57808 ... LEGROUNDS/
huhla
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od huhla »

tak hlavně záleží jaký subžánr máš rád, jestli něco taktického, stealth nebo akční řežbu :-)

za sebe bych doporučil overwatch (kategorie akční řežba) - žádné "povinné" nákupy po koupení hry, žádné problémy se servery a hlavně slušný ratingový systém, takže plus mínus hraješ s lidmi kteří jsou stejně dobří(nebo špatní) jako ty
Mac302
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mac302 »

Pokud máš pár kamarádů, tak určitě doporučuji Rainbow Six : Siege (vč. Year Passů). Samotný to můžeš hrát samozřejmě taky, ale není to takové,... ;-)
AMD Ryzen 7 7700X 4,5GHz @ 5,4GHz boost | Sapphire Radeon NITRO+ RX 6800 XT SE 16GB | ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING | 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | WD Black SN770 NVMe 1TB | Fractal Design ION+ 2 Platinum 860W | AiO Fractal Design Lumen S36 V2 | Fractal Design North TG Dark | SteelSeries Arctis 5 + Logitech G Pro Superlight + HyperX Alloy Elite RGB
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

Septimor píše:Zdravim. Po dlhej dobe som si postavil pocitac, ze skusim sa po rokoch vratit trosku k hraniu hier. Zacal som s Warthundrom, ale FPS ma lakaju viac. Kedysi som hraval online Call of Duty 1,2 , Modern Warfare a bolo to velmi fajn, neviem ci este existuju servery s tymito hrami. Aku FPS hru by ste mi odporucili kupit na online hranie? Vcelku ma zaujal Battlefield 1, ale neviem ci kupou hry je uz mozne online hranie alebo treba este dokupit nejake doplnky...DLC ci ako sa to vola. Diki moc za odpovede.
Battlefield 1 je myslím na Originu 10 hodin trial zdarma, zkus a uvidíš, někdy myslím bývají i akce, že pokud máš kamaráda s premium účtem tak s ním můžeš hrát DLC.
(já mám sice premium takže všechna dlc, ale hrajeme s kamarády stejně jen ty základní mapy, protože ty nový nejsou tak dobrý většinou, takže si myslím, že bys i vystačil se základní hrou v pohodě, ty původní mapy se hrají nejvíc)
PS5 Pro | LG OLED CX55
renek1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od renek1 »

Což tak vyzkoušet výbornou hru, která je zdarma Survarium? https://survarium.com/en
Je to hra v neustálém vývoji, já ji hraju už rok a stálé vylepšování mi nedovoluje hru opustit. Zpočátku jsem tomu moc nevěřil, ale vytváří ji skupinka lidí, kteří měli na svědomí perfektní trilogii S.T.A.L.K.E.R
MYSLÍM, ŽE ZA OTESTOVÁNÍ TO STOJÍ A HLAVNĚ ZA TO NEUTRATÍŠ ANI KORUNU. :wink:
MB: ASUS PRIME Z370-A; CPU: Intel Core i7-8700K + Noctua NH-D15; RAM: Crucial Ballistix 32GB DDR4 3600MHz CL16; VGA: ASUS TUF GeForce RTX 4070 SUPER O12G GAMING; SSD: Samsung SSD 970 PRO 512GB + Samsung SSD 960 EVO 250GB + Samsung SSD 860 EVO 4TB; PSU: Seasonic FOCUS Plus 750 Platinum; CASE: Fractal Design Define R5; LCD: Dell AW3418DW Alienware; KEYBOARD: Logitech G910; MOUSE: Logitech G502 Hero; HEADPHONES: Logitech G635
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Tak to vypada hodne dobre, minimalne podle tech screenu.
Mam koupenych ruzne her plno, spis neni ten cas to tolik hrat, ale to Survarium si musim napsat na svuj wish list :-)
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“