Fakt zvláštní požadavek.
Kingdom Come: Deliverance
Moderátor: Baneshee
- Ache
- Pokročilý

Re: Kingdom Come: Deliverance (CryEngine RPG od Dana Vávry)
Sakra, já mam jen obyčejný Ztko - tak to abych upgardoval
Fakt zvláštní požadavek.
Fakt zvláštní požadavek.
AMD Ryzen 7 9800X3D | MSI X670 Tomahawk | 64GB DDR5 6000 cl30 | ASUS RTX 5070Ti prime | 500GB SSD (NVME) + 2x 3,84TB Micron 5300 PRO
Sound Blaster Z + EDIFIER S1000MKII + Beyerdynamic DT 990 | Seasonic X850 | Cooler Master HAF-X Nvidia Edition | MSI Optix MAG274QRF-QD Quantum Dot bestie
Sound Blaster Z + EDIFIER S1000MKII + Beyerdynamic DT 990 | Seasonic X850 | Cooler Master HAF-X Nvidia Edition | MSI Optix MAG274QRF-QD Quantum Dot bestie
- morke
- Moderátor

Třeba ten zvuk bude v 24/96. Snad to nebude nějaká featura Creative, protože bych nerad pohořel s STX.
PC: I5-11600K, Gigabyte Z590 UD AC,
PNY RTX 3070, Corsair 16 GB DDR4, Seasonic Prime GX 750, SSD Samsung 850 EVO 500 GB/Samsumg 980 Pro 500 GB/980 1TB, Noctua NH-D15, Fractal Design Torrent
Zvuk: Foobar2000 → KS → Topping D10s → Chord C-line → Primare i22 → Chord Clearway → Monitor Audio Silver 2
PNY RTX 3070, Corsair 16 GB DDR4, Seasonic Prime GX 750, SSD Samsung 850 EVO 500 GB/Samsumg 980 Pro 500 GB/980 1TB, Noctua NH-D15, Fractal Design Torrent
Zvuk: Foobar2000 → KS → Topping D10s → Chord C-line → Primare i22 → Chord Clearway → Monitor Audio Silver 2
- Hladis
- Moderátor

Doporucena zvukovka me taky zarazila. No snad to X-fi Titanium Fatal1ty Pro zvladne
U pribehovy hry, kde je to plny rozhovoru, je docela problem, pokud vyrazy a pohyby postav jsou v rozporu s jejich emocemi a slovy a pohybuji se jak loutky. Vypada to pak cely divne. Doufam ze tohle ještě poladej, protože zbytek vypada pekne a tohle to dost shazuje doku.Still.Lord píše:Řešit takové detaily.....
- Ache
- Pokročilý

No ale i obyčejný Z-ko má 24/96, nehledě na to že výstupní mix. do 24bit snad dnes může mít víc her - to dává i integrovaný realtek.morke píše:Třeba ten zvuk bude v 24/96. Snad to nebude nějaká featura Creative, protože bych nerad pohořel s STX.
Já na tom Z-ku skončil náhodou, chcípla mi prve Auzen Bravura a potřeboval sem něco, co má dva separátní výstupy na sluchátka i repro s možností přepínat mezi tím (bez vytahování kabelů).
Podle mě asi Vávra dostal nějakou dotaci od Creative, za propagaci SB Zx
AMD Ryzen 7 9800X3D | MSI X670 Tomahawk | 64GB DDR5 6000 cl30 | ASUS RTX 5070Ti prime | 500GB SSD (NVME) + 2x 3,84TB Micron 5300 PRO
- Hladis
- Moderátor

No ja hlavne doufam, ze ten trailer není finalni podoba, protože tam ještě maj dost práce. Staci ten zvuk hovoru, který je studiovy a uplne mimo prostředí. Ty animace a pohyby postav snad taky vyladi, není mozny, aby to snad vypadalo hur jak 8 let stary hry. Vypada to zatím out of place.
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
jasně, tak pokud jsou pro tebe nedokonalý facial animace dealbreaker tak ti holt nezbyde než jít jinam, třeba k EA a koupit si andromeduracecar píše:Mne je to ale sumak ci tam robia traja alebo 400 ludi. Ocakavam kvalitu alebo pojdem inde - ako vsetci. Nemusim si to tu obhajovat lebo som im prispel na kickstarte.
Jenom jsem popisoval proč to je, jak to je.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
- TankGeorge
- Začátečník

-
Andromeda teda působí mnohem lépe. Tam stojí za hovno animace, dramaturgie textu i dabing, takže je to celkově sladěný. V KC jsou prkenné animace, velmi dobrá dramaturgie a výborný dabing, takže to k sobě vůbec nepasuje /trolling
Je to škoda, protože na Kickstarteru slibovali, že hra bude mít mocap dialogy na úrovni Crysis 3 a byl to jeden z hlavních důvodů licencování cryengine a použití 1st person pohledu. Hold se museli rozhodnout, jestli osekat obsah, nebo poladit formu a k mojí nespokojenosti se na formu vykašlali. Nebo je tlačí termín vydání. TJ fuk, už je pozdě lamentovat. Hru mám roky zaplacenou, docela se těším a jak ji přijme masové zahraniční publikum nedokáže snad nikdo odhadnout :/
Je to škoda, protože na Kickstarteru slibovali, že hra bude mít mocap dialogy na úrovni Crysis 3 a byl to jeden z hlavních důvodů licencování cryengine a použití 1st person pohledu. Hold se museli rozhodnout, jestli osekat obsah, nebo poladit formu a k mojí nespokojenosti se na formu vykašlali. Nebo je tlačí termín vydání. TJ fuk, už je pozdě lamentovat. Hru mám roky zaplacenou, docela se těším a jak ji přijme masové zahraniční publikum nedokáže snad nikdo odhadnout :/
Ryzen 7800X3D + Kingston 2x32GB 6000/36 + RTX 4090 sociální Gainward + ROG B650E-E
LG OLED CX 55" + Fractal Design Define S2
- Hladis
- Moderátor

Gamescom Award Winner for "Best PC Game"
https://www.youtube.com/watch?v=yXVBWykfUcA
https://www.youtube.com/watch?v=yXVBWykfUcA
- blaho
- Žlutá karta

-
multiplayer v tom bude nejaky ? či nie ?
nejak si už nespominam
nejak si už nespominam
- Still.Lord
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Mac302
- Začátečník

-
Mám z té hry takový divný pocit,..... 
AMD Ryzen 7 7700X 4,5GHz @ 5,4GHz boost | Sapphire Radeon NITRO+ RX 6800 XT SE 16GB | ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING | 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | WD Black SN770 NVMe 1TB | Fractal Design ION+ 2 Platinum 860W | AiO Fractal Design Lumen S36 V2 | Fractal Design North TG Dark | SteelSeries Arctis 5 + Logitech G Pro Superlight + HyperX Alloy Elite RGB
- AllowedCry
- Mírně pokročilý

Mám z té hry dobrý pocit... 
Ryzen 9800X3D || Asrock X870 Pro || 64GB @ 6000Mhz cl30 || AMD RX 7900 XTX @ UV-OC || M2 VP4300 4TB || HDD RED+ 4TB || Fractal R5 + Corsair HX850 || [4K] Philips 32M2N8900 240Hz + Philips 48OLED707.
- LastPCgamer
- Začátečník

-
Jeden z mála pripravovaných projektov na ktorý sa teším, vidim v nom totiž potencial. RPG s dobrým pribehom v otvorenom svete? Presne to pri modernom RPG pozadujem. Tiež je mi sympatický pristup autorov prísť s niečim novým a odlišným od zabehnutého RPG štandardu, realistické RPG? Prečo to neskusiť?
CPU: Intel Core I7 5820K@4.5GHz; Cache 4GHz + Noctua NH-D15;*** MB:ASUS X99-A;*** RAM: 4x4GB DDR4 3000MHz CL 15-17-17-35 1T Corsair;*** GK: EVGA GeForce GTX 1080Ti SC Black Edition Gaming ICX***;*** M.2 NVMe SSD: Samsung 970 EVO PLUS 500GB;*** SATA III SSD: Samsung EVO 850 500GB, Crucial MX500 1TB;*** SATA II HDD: 500GB Hitachi 7200RPM ;*** Op. Drive: Samsung DVD-RW SH-S223F;*** Sound Card: ASUS Xonar Phoebus;*** PSU: Seasonic SS-860XP Platinum;*** MOUSE: RAZER Deathadder Chroma;*** MOUSEPAD: Roccat Taito;*** KEYBOARD: Roccat Isku;*** HEADSET: Sennheiser PC 360 G4ME;*** MONITOR: 27" Acer Predator XB271HU 144Hz, IPS, G-Sync;*** CASE: Cooler Master HAF 922;*** OS: Windows 10 64bit Home; Herné konzoly: Playstation 5, NINTENDO Switch
- blaho
- Žlutá karta

-
aj ja , nech sa neponahľaju, snaď to bude ďalši skvely singlačAllowedCry píše:Mám z té hry dobrý pocit...
po Zaklinačovy 3 /lebo inak moc niesom na single/ , cena nerozhoduje, chceme kvalitku
- TankGeorge
- Začátečník

-
https://www.youtube.com/watch?v=Lhr1ulxd_og
"Jestli se ta hra z nějakého důvodu nevydaří, alespoň bude mít dobrou hudbu"
- Dan Vávra
Opět celkem zajímavé video o vývoji hry. Za dva měsíce je relase, tak snad to vše klapne a bude mít KC:D úspěch, nebo tu budeme mít navěky 4hodinové singláče s lootboxovou multiplaypaytowin gamblerskou vložkou
"Jestli se ta hra z nějakého důvodu nevydaří, alespoň bude mít dobrou hudbu"
- Dan Vávra
Opět celkem zajímavé video o vývoji hry. Za dva měsíce je relase, tak snad to vše klapne a bude mít KC:D úspěch, nebo tu budeme mít navěky 4hodinové singláče s lootboxovou multiplaypaytowin gamblerskou vložkou
Ryzen 7800X3D + Kingston 2x32GB 6000/36 + RTX 4090 sociální Gainward + ROG B650E-E
- lostsoul
- Začátečník

Svrbí mne ruka to už předobjednat, kdo už tak udělal?
- ketos
- Začátečník

-
Já to koupil na steamu před měsícem.V nejhorším to vrátím no 
- Maxtor
- Začátečník

-
U me se to vyresilo samo. Kdyz jsem to ne uplne ferovou cestou stahl, vyzkousel a na my starsi sestave s novym 21:9 ve 3440x1440 to dalo na full krasne 3fps, pochopil jsem ze nemusim spechat.. optimalizace u tech alpha verzi apod co vydali je dost psycho.. :/
- Still.Lord
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Beta na Steamu je rok neoptimalizovaná....
Takže tím bych to asi tak uzavřel
Takže tím bych to asi tak uzavřel
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Novej 4K 16 minutovej gameplay
https://www.youtube.com/watch?v=qE8tyEf22yI
A sorry jako, ale vypadá to prostě úžasně
https://www.youtube.com/watch?v=qE8tyEf22yI
A sorry jako, ale vypadá to prostě úžasně
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck