Genius Home Teather 5.1 nepříjemně hučí.

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
mouty
Nováček
Nováček

Genius Home Teather 5.1 nepříjemně hučí.

Příspěvek od mouty »

Možná to tu už bylo ale je toho tu o těch bednách hodně tak to zkouším znova. Mám je asi rok. Od začátku po zakoupení mě v Subwoferu a zesilovaču (ta bedna s knoflíkama) něco hučí. když jsem se o tom bavil jinde tak mě řekli že to je trafem co tam je. Jde o to že at je to vyplý nebo zaplí a jde do toho proud tak to hučí a nedá se u toho spát. Hučení přestane až když to vypnu ze sítě (vypínačem v zadu). Polovině lidí to hučí polovině ne.. Dá se to nějak odstranit ?
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Genius Home Teather 5.1 nepříjemně hučí.

Příspěvek od ICE »

mouty píše:Možná to tu už bylo ale je toho tu o těch bednách hodně tak to zkouším znova. Mám je asi rok. Od začátku po zakoupení mě v Subwoferu a zesilovaču (ta bedna s knoflíkama) něco hučí. když jsem se o tom bavil jinde tak mě řekli že to je trafem co tam je. Jde o to že at je to vyplý nebo zaplí a jde do toho proud tak to hučí a nedá se u toho spát. Hučení přestane až když to vypnu ze sítě (vypínačem v zadu). Polovině lidí to hučí polovině ne.. Dá se to nějak odstranit ?
Genius to u novych serii spravil... ale dalo se to normalne reklamovat...
PPaveLL
Nováček
Nováček

Příspěvek od PPaveLL »

Mám stejný problém. Zkoušel jsem to rozdělat, ale nic jsem nezjistil. :(
BYko
Nováček
Nováček

Příspěvek od BYko »

JOHA.
No nie huci ale tak jemne huci ako monitor. Ze ho ani skoro nepocut.
je tam nejaka hlucnost ale to neva.
Alebo ich vzpinaj yo yadu vzpinacom a je po probl..(to sa ti nechce co ked rano stavas :Pˇ/
Skor bz mohl subwofer bzt kvalitnejsie prevedeny(ach ten yvuk je super ale len do urcitej hranice/!
Neni kedy. ABIT KV7, Thorton 2000XP (200x10 pri 1,6V= open 512Kb L2), MSI GF4 4200Ti 128DDR 8xAGP vivo, 256MB 400MHz Twinmos cl 2.5, WD20Gb 5400ot.....
Marian
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Marian »

Mne hucenie nepocut ani vecer
A64 Winch 3000+@4050+, 285x9, 1.58V, AC freezer 64 PRO @ 5V, ABIT AV8, Dual 2x 512MB A-DATA Vitesta 500@510Mhz 3-4-4-7-1T, Raptor powa! SATA 16MB cache, MSI NX6600-VTD128 Diamond @ 550/1100 + Primecooler VGA-HG1 Blue @ 5V, 20" LG FLATRON 204WT, Genius 5.1 HT, Levicom Visible Power 450W/30A, Logitech MX400, WinXP prof. SP2
Casemod
alisgod
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Genius Home Teather 5.1 nepříjemně hučí.

Příspěvek od alisgod »

mouty píše:Možná to tu už bylo ale je toho tu o těch bednách hodně tak to zkouším znova. Mám je asi rok. Od začátku po zakoupení mě v Subwoferu a zesilovaču (ta bedna s knoflíkama) něco hučí. když jsem se o tom bavil jinde tak mě řekli že to je trafem co tam je. Jde o to že at je to vyplý nebo zaplí a jde do toho proud tak to hučí a nedá se u toho spát. Hučení přestane až když to vypnu ze sítě (vypínačem v zadu). Polovině lidí to hučí polovině ne.. Dá se to nějak odstranit ?

trafo=vyměnit sám nebo reklamace :wink:
TOSHIBA SATELLITE A14E, Win Vista Home Premium
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“