Mě ten tank teda nesedl a když jsem s ním dneska začal hrát, tak jsem měl po 9 bitvách 2 výhry, až jsem zlostí málem nadskakoval na židli. No, udělal jsem povinné minimum a zbytek vzal za volný, ještě že jsem jich vyjezdil tolik. Teď si zkonvertím 27k na věž na tu devítku a konec, tu už doexpím snad normálně.Jeltík píše:IS-M: Ace, Top Gun, 1. bitva
Samozřejmě, že to MM pěkně dojebal a hodil mě první bitvu mezi tier 10, ale na tohle si fakt nestěžuju, díky za Hitlersdorf.
Za volný jsem vzal akorát dělo a věž, posádka 5 skill z IS-3 se 2 skillama na dohled, stabík, optika, ventilace, papání. První bitva byla s nabijákem místo venti, ale nakonec jsem obětoval 200 DPM za větší dohled a celkově lepší chování tanku.
Obj 430U vypadá zajímavě, celkem to dingá a dělo se nechová špatně. Taková ve všem o dost lepší 121.
Obj 268 v4 asi nemám moc smysl komentovat. Dal jsem jenom jednu bitvu a prostě 6700 nadingáno. Jestli tohle časem v něčem nenerfnou, tak jsou ve WG fakt retardovaný. Samozřejmě se to teď tahá do X tier SH, takže místo STRV teď člověk skoro perma potkává minimálně 2 kousky tohohle.