World of Tanks

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Re: World of Tanks

Příspěvek od Thellwin »

Jeltík píše:IS-M: Ace, Top Gun, 1. bitva
Samozřejmě, že to MM pěkně dojebal a hodil mě první bitvu mezi tier 10, ale na tohle si fakt nestěžuju, díky za Hitlersdorf.
Za volný jsem vzal akorát dělo a věž, posádka 5 skill z IS-3 se 2 skillama na dohled, stabík, optika, ventilace, papání. První bitva byla s nabijákem místo venti, ale nakonec jsem obětoval 200 DPM za větší dohled a celkově lepší chování tanku.
Mě ten tank teda nesedl a když jsem s ním dneska začal hrát, tak jsem měl po 9 bitvách 2 výhry, až jsem zlostí málem nadskakoval na židli. No, udělal jsem povinné minimum a zbytek vzal za volný, ještě že jsem jich vyjezdil tolik. Teď si zkonvertím 27k na věž na tu devítku a konec, tu už doexpím snad normálně.

Obj 430U vypadá zajímavě, celkem to dingá a dělo se nechová špatně. Taková ve všem o dost lepší 121.

Obj 268 v4 asi nemám moc smysl komentovat. Dal jsem jenom jednu bitvu a prostě 6700 nadingáno. Jestli tohle časem v něčem nenerfnou, tak jsou ve WG fakt retardovaný. Samozřejmě se to teď tahá do X tier SH, takže místo STRV teď člověk skoro perma potkává minimálně 2 kousky tohohle.
Goldnoob team proud member!
Jeltík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jeltík »

Samozřejmě, 1. bitva byla asi nejlepší, co se mi kdy povede. :-D
Tuhle lajnu vyjezdím jenom ze sportu a pak dám posádku do něčeho, co mě bude bavit.
tatka.troy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od tatka.troy »

tu 268 v4 sem včera potkal s borisem co mam na něm hounici - záhadně jsem dal 2x horní poklop po 700 - heshem samozřejmě
s Intelem na věčné časy
Jeltík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jeltík »

Ty máš UK Borsiga nebo sis spletl HEAT a HESH? :roll:
tatka.troy
Začátečník
Začátečník

sakra si to pletu furt - samo že němce :-D
s Intelem na věčné časy
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Tak se taky pochlubím - první bitva s tou devítkou v té nové CCCP lajně :)

http://wotreplays.eu/site/4152413#khark ... object_705

Kód: Vybrat vše

Victory!

Map: Charkov
Vehicle: Objekt 705
Experience:  (X 2) 1 483   5 712  

Awards and Achievements:
 Rváč, Ruka boží, Ocelová zeď, Duelista, Mistr dělostřelec, Velká ráže, Válečník, Neprůstřelný, Ostrostřelec, Účinná palba, Vzorný tankista: "Hrdina" 

WN8: 13 601
Jeltík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jeltík »

Se mi machruje s takovým hovadem v Chánově. :-D
Moc hezký...
podesva-f
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od podesva-f »

Jeltík píše:Normálně si ho naklikej zpátky. Kdybys aspoň trochu sledoval dění, věděl bys, že se v novém updatu zásadně překopává ruskej technostrom.
Klasika, lidi mají v 3,14či a pak se hroooozně moc diví.
:sarcasm: :whaasup:
Jejda sorry, jsem zapomněl že tohle téma patří jen tobě a tvým grandiózním statům.Určitě to v pí.i nemám a zkoušet pokus/omyl, jestli mi ta kamufláž sežere znovu goldy nebo ne, se mi jaksi nechce.Zase to tak nežer, normálně jsem se zeptal :evil:
Dadu
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Dadu »

Ono si stačilo přečíst WOT web :-D
podesva-f
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od podesva-f »

Dadu píše:Ono si stačilo přečíst WOT web :-D
Bohužel nevím jak jednoduše naklikat kamo zpět, bez opětovné ztráty goldů.Nevím jestli si rozumíme, nebo se jen chceš zalíbit fialovým hrdinům.
edit:tak byl bych ti vděčný, kdybys mi našel místo, kde se o tom píše, já jsem to bohužel nenašel.
podesva-f
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od podesva-f »

Díky za rady, už jsem na to přišel :oops:
Jeltík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jeltík »

Blbost a lenost světu vládne, je hrozně těžké si v garáži rozkliknout Exteriér/Kamufláže a kouknout se, jaká maskování už máš koupená. Ty jsi klasický případ ignoranta, který je líný se kouknout na web nebo si cokoliv najít sám a potom máš ještě tu neskutečnou drzost se navážet do někoho kvůli tomu, že má dobré staty, že by nějaký komplex?
A je hrozně složité napsat do Googlu 2 slova: wot kamufláž. Hned první odkaz je na to, co jsi nemohl najít.
https://worldoftanks.eu/cs/news/general ... omization/
podesva-f
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od podesva-f »

Ty jsi přesně ten případ namistrovaného egoisty, který rád druhé nazývá retardama a dementama, jen proto, že není tak báječný frajer jako ty.Na fórou wot mi odpověděli jasně a bez náznaku urážek a egoistických keců.
Omlouvám se, už jsem trošku starší a nejde mi všechno tak skvěle jako tobě.Určitě po fialkách i voníš.
Jeltík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jeltík »

Slzičky, prosím a víc. Pro pravdu se člověk zlobí a ty se zlobíš hodně, asi jsem tnul do živýho, kdežto já se směju, protože mě fakt nemůžeš urazit. A vymlouvat se na věk, ve tvém věku? Aleeee.
podesva-f
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od podesva-f »

Máš pravdu, bylo to opravdu jednoduché.Nebudeme tady plýtvat zbytečnýma kecama, raději do sebe nasypeme ve hře trochu střeliva.Měj se.
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Može buc
Obrázek
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
tatka.troy
Začátečník
Začátečník

člověk si jde zahrát a narazí zase na Taze :-D :-D a servery plný objektů :lol:
s Intelem na věčné časy
Jeltík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jeltík »

A taz má neustále týmy plný totálních idiotů a dostává pokud možno co nejdebilněšjší mapy, vezmu LT, dostanu Chánov, vezmu HT, mám Malinovku. Pojebal bych se.
A dneska jsem hrál už tolikrát tu kokotskou Vichřici, že mi hvízdá v uších. Bezva mapa, když markuju T-50...
Poslední 3 dny je ta hra totálně rozbitá, lidi jezdí neuvěřitelný yolo a kempí na neskutečných místech, fakt nechápu, co se to děje.
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Solo je pain. Já dneska jen stronk plutony a 14 výher ze 16 bitev :D
tatka.troy
Začátečník
Začátečník

budte vklidu já mám dneska stat 45 her a 32 proher a totálně mi je na blití hrát X a IX protože jak vemu heavy tak to pak vypadá následovně - vypadám jak zlatnictví

Obrázek
s Intelem na věčné časy
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“