BT sluchátka nelze zesílit
Moderátor: CageJ
- Victor
- Začátečník
BT sluchátka nelze zesílit
Vyzkoušel jsem dvoje BT sluchátka, dva BT adaptéry, původní Win ovladače i dodané k adaptéru a chová se to vždy stehně. Sluchátka se spárují, přidají do systému a zvuk se přesměruje do nich. Ale jezdec hlasitosti je na 0. Když ho potáhnu, neustále se vrací zpět. Na zlomek sekundy je slyšet zvuk, než se hlasitost opět sama stáhne. Netušíte, jestli je potřeba něco opravit v registrech nebo proč to dělá?
- Craukoth
- Začátečník
-
Re: BT sluchátka nelze zesílit
Když je připojíš například k telefonu, tak hrajou v pohodě? Ještě je zkus nastavit jako výchozí zařízení pro přehrávání zvuku.
- Alfajk
- Začátečník
-
v panelu zvuku zakaz "povolit aplikacim vyhradni kontrolu nad zarizenim"
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
- Victor
- Začátečník
Díky za pomoc. Po několika restartech se to nakonec spravilo "samo". Mám poslední problém. Nedaří se mi zprovoznit profil Handsfree. Problém je v ovladačích. Nainstalované jsou ty od výrobce stažené z jeho webu. Nenainstalují se však správně. Zkoušel jsem ho ručně odebrat a znovu nainstalovat, problém se ale pořád opakuje. Ostatní profily fungují v pořádku.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- Craukoth
- Začátečník
-
Co máš za win? Podle mě tady bude problém s tím bt adaptérem.
- Victor
- Začátečník
Mám Win7. Ovladače jsou stažené z webu výrobce. Spíš nechápu to chybové hlášení, že koliduje název služby.
- Craukoth
- Začátečník
-
To CsrBtPort_Enumerated_Device je ai ten bt adaptér co? Takže jsou spíš problémy s ním než se sluchátky.
- Victor
- Začátečník
Jak už jsem psal výš, adaptér funguje, sluchátka hrají (zařízení Bluetooth Stereo Audio). Nefunguje jen Handsfree profil. Předpokládám. že to souvisí právě s CsrBtPort_Enumerated_Device. Nedaří se ho nainstalovat kvůli nějaké kolizi s názvem služby.
- Craukoth
- Začátečník
-
Tak to těžko říct, co si pod tím představit.
- Craukoth
- Začátečník
-
A nezkoušel jsi jestli ten profil Handsfree funguje například na jiném pc nebo ještě líp na notebooku, který má bt v základu?