Kingdom Come: Deliverance
Moderátor: Baneshee
- sirThomas
- Začátečník

-
Re: Kingdom Come: Deliverance (CryEngine RPG od Dana Vávry)
To je možné, ale v tom případě ať to tak moc nepadá! Mě docela sere hraju půl hodiny po savu a CRASH... A ne jednou ale 3x za sebou pokaždé jinde, je to velmi frustrující!
CPU: i7 7700k + Alphacool Eisbaer 360
RAM: HyperX 32GB DDR4 3200MHz CL16 Predator Series
GPU: MSI GTX 1060 6GB Gaming X
CASE: NZXT Phantom 530
- Still.Lord
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Divný, ještě mi to ani jednou nepadlo.
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
me hra zatim po 8 hodinach nepadla ani jednou ale bugu je tam hodne.. naky questy nejdou dokoncit a musi se to loadnout a udelat ho znova.
- sirThomas
- Začátečník

-
Netuším čím to může být pomalou sestavou?
Win 10 Pro
32 GB RAM
i7 7700k
MSI GTX 1060 Gaming X+ 6GB
EDIT: Spadne to +- každých 30 minut
Win 10 Pro
32 GB RAM
i7 7700k
MSI GTX 1060 Gaming X+ 6GB
EDIT: Spadne to +- každých 30 minut
CPU: i7 7700k + Alphacool Eisbaer 360
- Riku
- Začátečník

Docela nechápu, proč mám ve statistikách napsáno, že jsem nakradl 800 grošů a zabil 15 civilistů, když jsem nezabil ani jednoho civilistu a neukradl vůbec nic
teď mě v Ratajích každou hodinu prohledává hlídka a jednou se mi už i stalo, že jsem byl u obchodníka a najednou přiběhla stráž a začla do mě sekat že jsem vrah 
PS5 Pro | LG OLED CX55
- Hladis
- Moderátor

Tak vedi kdo sedi za klavenici.
Recenze na Games.cz https://games.tiscali.cz/recenze/kingdo ... nze-309248
Recenze na Games.cz https://games.tiscali.cz/recenze/kingdo ... nze-309248
- Swat
- Mírně pokročilý

Tak já jsem nadšenej i nasranej zároveň, jinak se to fakt říct nedá. Pár bugů k vidění je, ale nic tragickýho, úvodních pár questů fajn, atmosféra zatím parádní, ale jsem totálně nasranej z ukládání hry. To si jako dělaj prdel ve 21. století, ne? Kurva snad už je dávno zažitý, že splnim quest a hra se mi uloží, nebo mi daj možnost jí uložit. Já udělal všechny ty úvodní fetch questy, což mi zabralo dobrou hodinu, než jsem si všechno vošahal a prozkoumal, taky čtení tam není málo plus cut scény taky nejsou nejkratší, dodělám všechno, jdu zpátky za otcem, přijde holka, že chce hřebíky... Řikám ok, předchozí 4 nebo 5 questů splněno, dám pauzu... Zapnu to a mám tam znova těch 5 fetch questů???
Tohle teda neni zábavný ani trochu, to jako fakt ne.
Tohle teda neni zábavný ani trochu, to jako fakt ne.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
- Hladis
- Moderátor

Neinformoval ses. Dal jsem tu nekolik dobrych materialu k precteni a poslechu. Ta hra je nastavena schvalne trochu hardcore a je "jina", nez bezna produkce.
- niemand
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Ano, pro někoho to může působit jako "trochu hardcore" ale pro lidi, kteří občas musí odejít od kompu a potřebují to vypnout je to maximálně debilní. Já včera taky přišel o hodinu hraní, protože jsem neměl pitomou sejvovici a potřeboval jsem vypnout pc a jít dělat něco jiného.
Intel Core i9-14900K + Be quiet! Pure Loop 2 ARGB 360mm; Gigabyte Z790 AORUS MASTER; MSI RTX 4090 GAMING X SLIM 24G; Corsair Vengeance Black 64GB DDR5 6600MHz; Crucial T700 2TB; Samsung 860 EVO 1TB; Kingston A400 240GB; Be quiet! PURE POWER 12 M 1200W; 49" Samsung C49RG90; EVOLVEO Laserwire ML-507B; Valve Index; HyperX Alloy Elite; ASUS ROG Strix Helios; Logitech Z623; Audio-Technica ATH-T500 + MAONO AU-PM422
- madPav3L
- Mírně pokročilý

A přitom Vávra napsal ve známém 100+ důvodů proč nemá rád Skyrim:
10. Bethesda zcela rezignovala na nějaký rozumný autosave...
CPU: Ryzen 7 9800X3D MB: ASUS ROG STRIX B650E-E GAMING WIFI RAM: Patriot Viper Venom 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 GPU: Palit RTX 4090 GameRock FAN: Noctua NH-D15S SSD: 1x Samsung 960 Pro M.2 512GB, 1x Samsung 960 Pro M.2 1TB, 1x Samsung PM981 M.2 2TB HDD: 3x Seagate Barracuda 7200 3TB Display: Dell AW3423DWF 3440x1440 165 Hz OLED PSU: Seasonic Prime SSR-750PD 750W Mouse: Logitech G502 X Keyboard: Cherry MX-Board 6.0 UPS: CyberPower Professional Tower 1000VA/900W CASE: Fractal Design Meshify 2 XL Audio: Creative Sound Blaster Z + Logitech Z906
- spajdr
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
No ten system ulozeni hry neni zrovna moc stastne nastaven, chapal bych, kdyby tam pridali hardcore mod, kde by se to ulozilo treba jednou za 24 hodin realneho casu, ale takhle ....
- spajdr
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Btw.... tohle se vam bude hodit 
This mod will allow you to save anytime the game would normally allow you to save, without using up your Saviour Schnapps.
https://www.nexusmods.com/kingdomcomede ... escription
This mod will allow you to save anytime the game would normally allow you to save, without using up your Saviour Schnapps.
- Pepa1
- Mírně pokročilý

-
spajdr píše:Btw.... tohle se vam bude hodit
- Riku
- Začátečník

Mně ten save system ani tak hroznej nepřijde, když pak má člověk víc sejvovic, nebo stačí najít postel a vyspat se. Ale když na mě naběhlo těch 5 týpků tak jsem to proklínal no 
PS5 Pro | LG OLED CX55
- Swat
- Mírně pokročilý

Jestli jsem se informoval, nebo ne, nemění nic na tom, že systém ukládání je prostě koncepčně špatně. Ať už to hráč hraje jakkoliv obezřetně, tak může klidně přijít o hodinu hraní. Taky se nedá moc zkoušet vícero postupů, protože hra prostě neukládá. Prostě po splnění questu se má hra uložit a ne že jich splním 5, vypnu hru, za půl hodiny jí zapnu a těch 5 questů tam visí znova.Hladis píše:Neinformoval ses. Dal jsem tu nekolik dobrych materialu k precteni a poslechu. Ta hra je nastavena schvalne trochu hardcore a je "jina", nez bezna produkce.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
- Kositch
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Díky, malá četnost ukládání mi vzhledem k mému příležitostnímu hraní vadila asi nejvíce!!Pepa1 píše:spajdr píše:Btw.... tohle se vam bude hodit
https://www.nexusmods.com/kingdomcomede ... escription![]()
![]()
!!!spajdr je bůch!!!
![]()
![]()
CPU Intel Core i7-4790K (SilentiumPC Spartan 3 PRO HE1024) | MB GIGABYTE Z87M-D3H | RAM Kingston 8GB DDR3 1600MHz CL10 HyperX Fury Black Series | SSD Kingston SSDNow V300 120GB + 240 GB | PSU Seasonic SS-500ET-T3 | Case Fractal CORE 1000 | LCD 23.8" Dell P2414H | OS Dual Boot Win 10 x64 + Hackintosh MacOS | Notebook Microsoft Surface Pro LTE | Hry Xbox Series X|
- Hladis
- Moderátor

Me ten system taky zaskocil a clovek je dnes rozchrochtanej, ze muze savovat kde chce, nebo savepointy/autosave jsou nejak blizko sebe a automaticky. Kazdopadne Klima ve Fight Club (doporucuju skouknout) vysvetloval proc zvolili tohle reseni a svym zpusobem to ma logiku, ikdyz mohli to udelat vice zretelny na zacatku a save poitny/autosave rozvrhnout lepe.Swat píše:Jestli jsem se informoval, nebo ne, nemění nic na tom, že systém ukládání je prostě koncepčně špatně. Ať už to hráč hraje jakkoliv obezřetně, tak může klidně přijít o hodinu hraní. Taky se nedá moc zkoušet vícero postupů, protože hra prostě neukládá. Prostě po splnění questu se má hra uložit a ne že jich splním 5, vypnu hru, za půl hodiny jí zapnu a těch 5 questů tam visí znova.Hladis píše:Neinformoval ses. Dal jsem tu nekolik dobrych materialu k precteni a poslechu. Ta hra je nastavena schvalne trochu hardcore a je "jina", nez bezna produkce.
- Riku
- Začátečník

PS5 Pro | LG OLED CX55
- rbclass
- Žlutá karta

-
save system mi vyhovuje..akurat by som rad vedel,ked to uklada..je tam nejaky ukazovatel,ze to prave uklada ? nevsimol som si
- Hladis
- Moderátor

Tak bojovnikum za rasovou vyvazenost bylo ucineno za dost a muzou drzet hubuRiku píše:https://abload.de/img/d19c822d-b78e-46d0-af24rsu.png pak že tam nejsou černoši