Kingdom Come: Deliverance
Moderátor: Baneshee
- Hladis
- Moderátor

Re: Kingdom Come: Deliverance (CryEngine RPG od Dana Vávry)
Nevim zda se k tomu vyjadrovali, ale jelikoz se tam da zabit kdokoliv, tak asi je problem eticky a je to asi i problem v tom jejich NPC systemu nejak skloubit, aby se to nerozbilo.
- Riku
- Začátečník

Některý postavy zabít nejdou, takže bych se nebál ani toho, udělat to tak, že nejdou prostě ani děti zabít jako v AC Origins pokud si dobře vybavuju, ale mně ty děti teda vůbec nechybí, ten dětskej jekot a dementní questy s fakanama v Origins nebo v Zaklínači..to mi lezlo na nervy.
PS5 Pro | LG OLED CX55
- Osloth
- Začátečník

-
Vyjadroval sa k tomu Vávra ,že by museli urobiť komplet novú celú sadu postáv a prispôsobiť aj ten ich systém a beztak by nešli zabiť a boli by len ako kulisa plus ,že nato nemali čas a peniaze ako na mnoho dalších vecí.
Ale ,že ho to mrzí keďže v tom čase bolo detí viac ako dospelých
Ale ,že ho to mrzí keďže v tom čase bolo detí viac ako dospelých
- PixleFMixle
- Začátečník

-
Kde jsou ty casyStill.Lord píše:Uplně mi teď vyskočil Fallout a perk Zabiják dětí
Existuje/chysta se v KCD neco jako Hardcore/Survival rezim?
Sharp MZ-821 Z-80@6MHz OC Yeah!, 64kB RAM!, 256kB RAMdisk!, 32kB VRAM!, 4 barvy pri 640x400! JapanUberPower!
...mam rad mistni druzici a jeho asijsky kamaradicky...
...mam rad mistni druzici a jeho asijsky kamaradicky...
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Recenze na anglickym eurogameru je dobrej social injustice clickbait, takovej trash jsem tam ještě neviděl 
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
- rbclass
- Žlutá karta

-
jo,len tak zo srandy som skusal vrazit pastou psovi..2x uder pes nic,ani nezakvyli..3 uder pes lahne mrtvyHladis píše:Nevim zda se k tomu vyjadrovali, ale jelikoz se tam da zabit kdokoliv, tak asi je problem eticky a je to asi i problem v tom jejich NPC systemu nejak skloubit, aby se to nerozbilo.
- Swat
- Mírně pokročilý

Už jste někdo udělal quest 'Masakr'? Má na to navazovat quest k nalezení toho zrzavce, ale mě se nespustí. V patchi 1.2.5 na to měl bejt hotfix, ale stejně mi to nejede. Je to hl. dějová linie, takže jsem v řiti...
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
- xIndian
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Ano udělal, bez problémů.
- Swat
- Mírně pokročilý

A další quest ti na to normálně navázal, jo? S těma uhlířema?
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
- Riku
- Začátečník

Já vážně nechápu co ty lidi mají za problém, že potřebují mít všude černochy. Nejsem rasista, nikdy jsem neměl nic proti lidem jiný barvy, ale tohle mě šíleně se°e.. Stejně jako, že v Thorovi je černá valkýra.. tak proč tedy v Black Pantherovi není žádnej bílej domorodec ve Wakandě??Paul píše:Recenze na anglickym eurogameru je dobrej social injustice clickbait, takovej trash jsem tam ještě neviděl
Odstavec o "love story" je taky perlička.
FACEPALM
Naposledy upravil(a) Riku dne stř 21. úno 2018, 09:36, celkem upraveno 1 x.
PS5 Pro | LG OLED CX55
- Craukoth
- Začátečník

-
Mám úplně stejnej problém. Zjistil jsem, že zrzek má bejt u uhlířů a když je objíždím, tak s nikým nemůžu mluvit a na mapě taky nic není.Swat píše:A další quest ti na to normálně navázal, jo? S těma uhlířema?
- Swat
- Mírně pokročilý

Podle mě se po dokončení 'Masakru' má normálně spustit další quest, kterej se má zobrazit v quest logu. Ještě mi ten velitel stráží přece řekne, že zrzka půjdu hledat já, že jeho lidi by uhlíři hned rozpoznali, napíše to 'Masakr' quest splněn a dál nic. Je na to hotfix 1.2.5, maj to uvedený i v changelogu, ale evidentně ten problém přetrvává. V diskuzích se to začíná už taky objevovat, jak k tomu lidi docházej.
- rbclass
- Žlutá karta

-
s questom Masaker som problem nemal a normalne som ho dokoncil
Naposledy upravil(a) rbclass dne stř 21. úno 2018, 09:58, celkem upraveno 1 x.
- Swat
- Mírně pokročilý

Já tu netvrdim, že je problém s questem masakr. Já tu řikám, že se mi po jeho splnění neaktivuje další quest. Jaký máš v quest logu momentálně uvedený questy, jako hlavní?
- rbclass
- Žlutá karta

-
zrzka som nasiel a vsetko vyriesil..teraz mam ist najst nejakeho kulhajuceho
- Swat
- Mírně pokročilý

Tak to máš ok. A jakou máš verzi hry? 1.2.5? Steam verze předpokládám...
- Swat
- Mírně pokročilý

Tak pánové, velký potlesk pro Warhorse a jejich péči. Doslova před pár vteřinama mi Steam stáhnul nějakej 220 Mb update, spustim hru, která se vrátila z verze 1.2.5 na 1.2.2, naloaduju se dohry a spustil se mi quest se zrzkem, tzn. že hotfix 1.2.5 byl nefunkční, nebo aspoň ne pro všechny lidi. Každopádně je vidět, že se o to staraj velmi dobře.
- AllowedCry
- Mírně pokročilý

Shodou okolností jsem teď taky u Zrzka
Jen se loudám po světě a plním vedlejší questy, vydělal jsem si celkem dost peněz okrádáním lapek, sice souboje jsou složité, ale kdykoli už mám na kahánku, vemu klepnu a střílím na ně z luku
Většinou mají hodnotné věci, které obchodník nebere jako kradené, kradené věci můžeš prodat kamarádovi mlynáře, který tě nechal u sebe bydlet. Chvála bohu, kůň toho unese dost, bohužel můj celý armor váží asi tolik co unesu, takže se před bojem musím vždy připravit
Jinak 9/10, prostředí, příběh i rozloha velmi uspokojující.
Ryzen 9800X3D || Asrock X870 Pro || 64GB @ 6000Mhz cl30 || AMD RX 7900 XTX @ UV-OC || M2 VP4300 4TB || HDD RED+ 4TB || Fractal R5 + Corsair HX850 || [4K] Philips 32M2N8900 240Hz + Philips 48OLED707.
- xIndian
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Ano, navázal v pohodě. Ale pak se mi napoprvé "nespawnul" zrzek v chatrči v lese. Musel jsem nahrávat starší pozici.Swat píše:A další quest ti na to normálně navázal, jo? S těma uhlířema?
Jinak k obírání lapků/kumánů: doporučuji co nejdříve pro koně pořídit lepší sedlo (se čtyřmi brašnami). Dramaticky vzroste nosnost koně. Můj aktuální kůň "Warhorse Jenda"
Naposledy upravil(a) xIndian dne stř 21. úno 2018, 10:50, celkem upraveno 1 x.
- Riku
- Začátečník

Já vydělávám taky zabíjením lapek a kumánců, člověk na nich ze začátku najde dost dobrý vybavení a může to dobře prodat. Teď jsem ale spíš začla jezdit hlavně na lov, pár srnek nebo divočáku a hodí to několik tisíc klidně. Maso ale musíte nejdřív upéct, pak ho nikdo nepozná jako upytlačené 
PS5 Pro | LG OLED CX55