Steam - VAC - koupená nová licence
Moderátor: Baneshee
- *obelix*
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Steam - VAC - koupená nová licence
Ahoj všem, bráchovi jsem půjčil před lety svůj účet s hrami, osobně nebyl čas něco moc hrát, tak proč ne, že... včera jsem lognul a zjistil jsem že moje oblíbené css:go je pod VAC banem (tedy jen to verze GO, orange box a staré css jede). Koupil jsem si tedy novou licenci a teď nevím, abych zbytečně neaktivoval něco, tam kde to mám bloklé. Mám si založit nový účet a registrovat jen css go tam nebo stačí odregistrovat staré css:go na stávajícm účtu nebo aktivovat další v rámci stejného účtu? A data na disku kde je hra nainstalovaná se dají využít nebo to musím stahnout znovu??? Díky za rady.
Kdo neskáče není Čech, tak mi skoč pro pivo a nevejrej!
- Alfajk
- Začátečník

-
Re: Steam - VAC - koupená nová licence
VAC ban je na ucet, musis zalozit novej
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
- racecar
- Středně pokročilý

Ako pisel Alfajk. Ak chces hrat csgo musis si vytvorit dalsi ucet a tam aktivovat hru.
"Nepochválím-li se sám, nikdo jiný to za mě neudělá."
- Atapi
- Začátečník

Css:go?... Stačí udělat novej účet, ale nedávej si tam telefon jestli jsi ho měl na původním účtu.
- *obelix*
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
díky lidi, telefon jsem tam neměl.. A instalaci můžu směřovat na původní data na disku ne? Nebo to mam odistalovat a stahnout znovu?
- Alfajk
- Začátečník

-
to je takovej problem stahnout tech 10gb znovu? preventivne to smaz a stahni znovu
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
- Atapi
- Začátečník

Pokud jsi si naprosto jistý, že ten vac nepadnul na tvým PC tak to můžeš nechat je to jedno, pokud ne, tak to radši přemaž no.
- *obelix*
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
je to problem přesně 2,5 hodiny + čas instalace a konfiguraceAlfajk píše:to je takovej problem stahnout tech 10gb znovu? preventivne to smaz a stahni znovu
jinak jsem si 100% jistý že u mě VAC napadlo.
- CageJ
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Ešte vydrž... prvý VAC je tuším na 30 dní, potom na 90 dní a tak perma
AMD RYZEN 5600X, 16GB DDR4 2,8GHz, ASUS TUF B550, ASUS GOLD 650W; Fractal Design, ASUS DUAL RTX 3060 Ti GDDR6X;
AMD RYZEN 5800X3D, NOCTUA NH-D15, ASUS ProArt X570-CREATOR WIFI, SuperFlower 1200W, 32GB CL14 G.SKILL 3200, FRACTAL DESIGN XL R4, ASUS STRIX RTX 3080 OC; APPLE MacBook AIR M1 iPhone 12 Pro 128GB
AMD RYZEN 5800X3D, NOCTUA NH-D15, ASUS ProArt X570-CREATOR WIFI, SuperFlower 1200W, 32GB CL14 G.SKILL 3200, FRACTAL DESIGN XL R4, ASUS STRIX RTX 3080 OC; APPLE MacBook AIR M1 iPhone 12 Pro 128GB
- van Bellen
- Začátečník

cageJ: ak dostanes vacban na csgo, je to instant perma. casovo obmedzeny ban je po overwatch, no myslim si,ze vacsinou potom sa udeluje perma.videl som video,kde typka vyhodilo z hry a mal tam global cooldown na 6 tyzdnov.ale vacban je nieco ine.
- racecar
- Středně pokročilý

Tak tak. VAC (cerveny podpis v profile) = koniec.
"Nepochválím-li se sám, nikdo jiný to za mě neudělá."