Na jednom počítači byl vytištěn textový soubor (.doc), následně byl soubor smazán (zřejmě klasicky skrz windows). Vytištěná verze se však "ztratila" a spolu s ní i podklady pro její vytvoření.
Dal by se nějak získat zpátky ten textový soubor? Napadlo mě, jestli případně není nějak uložená v tiskárně po nějakou dobu někde kopie? Případně pak zůstává nějaká cesta pokusu o obnovení smazaného souboru?
Můžete když tak doporučit nějaký free soft na obnovu smazaných souborů?
Obnova smazaného souboru
- jab
- Začátečník
-
Obnova smazaného souboru
ryzen r5 1600, ax370, 2x8gb, ssd+hdd, 1060 6gb
- zigo
- Černá karta
-
Re: Obnova smazaného souboru
jab píše: Můžete když tak doporučit nějaký free soft na obnovu smazaných souborů?
https://www.ccleaner.com/recuva/download
https://www.ccleaner.com/recuva/builds
- jab
- Začátečník
-
Dík, odkaz jsem dotyčnému poslal a prý to u sebe nemazal, ale použil metodu ctrl+X a ctrl+V na přesunutí souboru na flešku. Podle mě by to mělo být v podstatě to samé jako normální smazání, takže by nějaké to obnovení mohlo fungovat... Ale není případně u toho ctrl+X k dispozici i nějaká jiná vychytávka? Já tenhle příkaz vidím teď poprvé, tak netuším, co to všechno dělá
ryzen r5 1600, ax370, 2x8gb, ssd+hdd, 1060 6gb
- pilarius
- Začátečník
Pokud by od té chvíle nerestartoval, mohlo by jít vrátit to zpět zkratkou CTRL+Z.
Jinak recovery soft samozřejmě neinstalovat na stejný disk, ale to je snad jasné.
Jinak recovery soft samozřejmě neinstalovat na stejný disk, ale to je snad jasné.
NZXT H440: AMD Ryzen 7 5700X, Noctua NH-D15, Asus Prime X570-P, XFX SWFT309 AMD Radeon RX 6700XT 12G, 2x16GB G.Skill 3200 MHz CL16, Corsair RM650x; Win 11 64bit; iiyama GB3271QSU-B1: 2560x1440
- ŠakaL
- Začátečník
Zkusim se zeptat tady,stejne uz je to stary.Potrebuju zkusit obnovit smazanej video soubor v telefonu (Redmi Note 7) na SD karte.Myslel jsem ze nejlepsi by na to mohla bejt Recuva,ale apka do tel. uz patrne neexistuje a v pc se v Recuve na tel nedostanu,proste ho to nevidi (ctecku nemam).Zkousel jsem par nejakejch postupů,zapnout USB debbuging vcetne aktualizace adb driveru - jestli si pamatuju dobre,uz je to par tejdnu co sem tohle delal.A dneska sem nasel nejaky video jak priradit k tomu smartphonu pismeno.Bylo to pomoci programu WebDAV Server ,to se povedlo ale recuva stale nic nevidi.
Vedel by jste nekdo popr. jakej jinej program zkusit,nejlepe pomoci pc.
Vedel by jste nekdo popr. jakej jinej program zkusit,nejlepe pomoci pc.
4670K@ 4.4GHz l MSI RTX 2070 SUPER GXT l EIZO EV2780-BK
evga 750 G2 l xonar ESSENCE ST, SH HD 660S l 2xSSD
evga 750 G2 l xonar ESSENCE ST, SH HD 660S l 2xSSD
- Alfajk
- Začátečník
-
kup za 150kč usb čtečtku a vezmi to přímo přes kartu
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A