Kde kúpiť za najlepšiu cenu hry

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
luky3004
Začátečník
Začátečník

Kde kúpiť za najlepšiu cenu hry

Příspěvek od luky3004 »

Ahojte, chcem sa Vás spýtať, či poznáte nejaké dobré stránky (eshopy/obchody), kde kúpim spoľahlivo a za dobrú cenu hry. Lebo napríklad o g2a som počul nie najlepšie veci, preto som sa chcel obrátiť na fórum, kde vy máte istotu, že zaplatíte a vám aj pošlú platný kľúč, ktorý bude stále fungovať. Ďakujem.
Základná doska: MSI Z370 Gaming plus
Procesor: Intel Core i5-8400
Grafická karta: GAINWARD GeForce GTX 1060 6GB
RAM: Kingston FURY 8 GB DDR4 3600 MHz
SSD: Samsung 860 EVO 1TB
Zdroj: Seasonic 620W S12II F3
Skrinka: Zalman R1
logingame
Začátečník
Začátečník

Re: Kde kúpiť za najlepšiu cenu hry

Příspěvek od logingame »

g2a, kinguin a mnoho dalsi, stalo se mi napr na g2a ze mi poslali uz pouzity klic a nepouzil jsem tu jejich ochranu... presto mi vysli vtric a po par screenshotech pozadali prodejce a ten mi dal novy... takovy eshopy jsou take v cr, ale spise nedoporucuju... stalo se mi podobnou vec a trvalo to snad 3 tydny nez se to vyresilo, poslali mi novy a jako omluvu taky nejakou hru za par kacek...
racecar
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od racecar »

Instant gaming
"Nepochválím-li se sám, nikdo jiný to za mě neudělá."
mlrs
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mlrs »

tak kinguin a g2a beru jen kdyz je to vsude jinde spatny...
Obecne se treba pro starsi hry vyplati zadat nazev hry na heureku - obcas se sam divim, ze to nejaky shop ma hodne levne...
Jinak nejcasteji beru hry z fanatical a humblebundle - tam jsem si 100% jisty, ze me nikdo neokrade :-D
Ale obcas neco koupim i na cdkeys.com - tam se obcas neco najde za par supu
+ samozrejme na steamu jsou taky porad nejake slevy...
Jinak je fajn agregator allkeyshop, ktery porovna cenu napric shopy.
Ryzen 7 5700X + Wraith Prism RGB, Sapphire Pulse Radeon 9070 16GB, ASUS PRIME X470-PRO, Patriot Viper 4 32GB DDR4 3000Mhz, 3,5TB SSD, Seasonic Focus GX 650, Montech Air 903 Max, Dell U3023E
PC2: Mac mini M2 Pro + Xbox Series X&S + ThinkPad T14 Gen 5 AMD
heroik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od heroik »

g2a nebrat. ti hajzlove si za ten jejich shield zacnou mesicne neco strhavat z karty kdyz jim to odsouhlasis a nejde to zrusit, ten jejich web je tak zasekany ze tam bylo neco jako "zrusit" ale neslo to proste, vyresil jsem to az tak ze jsem si nechal vydat novou kartu a na g2a uz nevlezu...
mlrs
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mlrs »

jop ja kvuli tomu rusil CNP limit na karte - kinguin mi v tom prijde lepsi (kdyz to nejde jinak)
Ryzen 7 5700X + Wraith Prism RGB, Sapphire Pulse Radeon 9070 16GB, ASUS PRIME X470-PRO, Patriot Viper 4 32GB DDR4 3000Mhz, 3,5TB SSD, Seasonic Focus GX 650, Montech Air 903 Max, Dell U3023E
PC2: Mac mini M2 Pro + Xbox Series X&S + ThinkPad T14 Gen 5 AMD
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

G2 ani kinguin a podobný reselery nedoporučuju. Resp. doporučil bych je u her, kde je ti jedno, jestli jejich tvůrce dostane tvoje prachy. Takže třeba EA nebo Activision hru bych si tam koupil, ale od Warhorse nebo CD Projektu ne.

Když něco kupuju a chci mít jistotu že tvůrce dostane moje prachy, jdu sem:

https://isthereanydeal.com/

Napíšu hru a vyjede mi seznam legit shopů kde je nejlevnější.

Pak ještě doporučuju reddit.com/r/gamedeals
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
racecar
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od racecar »

Snad nekupujes hry v akcii a z najlacnejsich stranok ked chces podporit vyvojarov ale zaplatis pekne plnu sumu.

Ako som pisal, instant-gaming a mas to bez shieldov a pod.
"Nepochválím-li se sám, nikdo jiný to za mě neudělá."
stoRmjE
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od stoRmjE »

ja nakupuji od lidí, kteří to maj přimo od vývojáře, někdy je tam vyrazná sleva, někdy se vyplati počkat na steam slevy..
RaZZoR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RaZZoR »

Mě přijde nejsympatičtější GOG, protože hry jsou bez těch dementních ochran, maj tunu bonusů a nepotřebujou pořád net. Často jsou tam i velký výprodeje, zrovna teď jeden taky probíhá.
luky3004
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od luky3004 »

Nie preto, ale mám pocit, že na Slovensku pýtajú za hry ešte aj so 100% prirážkami a to už aj tu posielajú len kľúče cez mail. Preto hľadám eshop, kde to isté dostanem a eshop si nedá také veľké prirážky a vývojar dostane €.

Inač som si všimol, že zvyknú mať dobré ponuky na tom cdkeys. Nie sú nejakí takí podvodníci alebo niečo podobné ?

Čiže ak by som to zhrnul:

instant-gaming
fanatical a humblebundle
allkeyshop - na porovnávanie (celkom fájn vec)
isthereanydeal - niečo podobné ako allkeyshop
reddit.com/r/gamedeals - fájn ponuky

Ono ide mi hlavne o hry ako FIFA napríklad, alebo teraz Crash vychádza o chvíľu, možno tiež NFS a podobne. Na Origine sú tie hry strašne predražené, čomu nechápem prečo sú. Za novú FIFU 19 chcú 59,99€, k tomu na PC som vždy kupoval FIFU za 46€ (napríklad FIFU 17 chceli za 60€ na origine a ja som ju kupoval za 46€)
Díky vám za info, stránky si uložím a využijem podľa ponuky, ak by vám ešte niečo napadlo, napíšte.
Základná doska: MSI Z370 Gaming plus
Procesor: Intel Core i5-8400
Grafická karta: GAINWARD GeForce GTX 1060 6GB
RAM: Kingston FURY 8 GB DDR4 3600 MHz
SSD: Samsung 860 EVO 1TB
Zdroj: Seasonic 620W S12II F3
Skrinka: Zalman R1
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“