PC kolem 25 tisíc.

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

python.p
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: PC kolem 25 tisíc.

Příspěvek od python.p »

Natural píše:Zas na druhou stranu bude stříhat párkrát do roka. Bral jsem to v kontextu úspory na pamětech, kde u amd priplatis aspon litr za 2x8. Je to můj názor, hlavne... Nemohl jsem nereagovat na dalšího demagoga tady, který bez jediné zmínky o cadu v celém tématu začne vytahovat že intel je v tom lepší. :idea:
Natural:
Reagoval jsem na to co psal HEAD, že na práci je AMD lepší, což prostě není obecná pravda. CAD byl jen jako příklad, taky to tam píšu. Ty demagogu jeden...

milis07:
Podle toho co píšeš, je Intel lepší. Nemusíš tolik řešit RAM. Na hry bude lepší, na běžnou práci taky a ten občasný střih taky zvládne :)
Pozor! Tento příspěvek může obsahovat stopy: ironie, mléka, čokolády, sarkazmu, oříšků a cynizmu...

Delidy a návrhy PC na míru najdete zde
Natural
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: PC kolem 25 tisíc.

Příspěvek od Natural »

Reagujes úplně mimo. Kdybys přečetl alespoň první příspěvek, tak víš co ta "práce" znamená. Bavíme se tu o konkrétních věcech. A CAD to není.
Pokud není problém připlatit kousek, tak bych taky pořídil ryzen. Ale 16gb RAM je základ. Chce to trochu rychlejší,
Odpovědět

Zpět na „Počítačové sestavy“