Mám problém který mě už trápí dlouho, ale až ted to je brutální..
Mam sestavu:
MSI 970 GAMING
AMD FX-4300
MSI GTX 960 GAMING 4G
Kingston 16GB KIT DDR3 1866MHz CL10 HyperX Fury Red Series
Kingston SSDNow V300 120G, Seagate 3TB , WD 4TB
Problem je ten že se mi při stahování sekal/trhal PC ... ze začátku se to dalo... Mel jsem tam jeden vadný disk tak jsem si myslel že je to tím, tak jsem koupil WD 4 TB a bylo to stejný až se to zhoršovalo...Jak jsem stahoval třeba ze steamu hry... tak se to trhalo... nebo se stahovala aktualizace pro WoTko.... Tak jsem si řekl že udělám Formát C: a myslel jsem si že to pomůže.....ale nepomohlo...bylo to stejný možná i horší.... myslel jsem si taky že by to pohlo být i SSdiskem... Tak jsem SSD odpojil a jeden HDD (3TB) rozdělil a na něho nainstaloval new windows... ze začátku to bylo v pořádku a pak jak jsem zaktualizoval win a všechny ovladače.... a po stažení první hry se to začalo brutalně trhat...
Zkoušel jsem i nechat jenom 1 HDD a to ten nejnovější kupovaný před 2 měsíci...Rozdělil jsem ho na 1TB a 3 TB a z 1TB jsem udělal systemový... sice se PC netrhá až tak moc... ale je strašně pomalý jako 486
Nevím co s tím... Proto se obracím k Vám....
Kámoš mi dal nějaký program že at to vyzkouším ... že ten by to mel zjistit... tak jsem to spustil a výsledek je zde "http://jyxo.info/uploads/F2/f297140c94f ... 7e6e0e.png" tento obrazek je pořízený jak se stahuje hra ze steamu...
Jinak Windows je legál a stahoval jsem úplně new verzy v ofifialních stránek microsoft...
Předem děkuji za rady a pomoc....