Momentálně jsem dohrál AC:O včetně DLC
![Smile :-)](./images/smilies/smile.gif)
Moderátor: maXXmilian
Ano tohle je ideální stav, kterej ovšem na PC neexistuje. Tam když zapneš HDR tak vše co neni HDR je barenvě total mimo, včetně plochy a samotného OS, prostě LOL. Místo toho aby se to takhle přepínalo, ala fullscreen HDR app = přepne se teprve teď do HDR modu a při jejim opuštění se zas vypne, anebo ještě lépe, v HDR se pojede pořád ale non HDR content OS přemapuje tak aby vypadal jak v sRGB režimu. Nechápu dco je na tom tak složitého že to jaksi nejde. Mě to přijde jako naprosto easy a simple řešení.ArgCZ píše:tohle je fajn díl, jedna věc mě tam teda ale nesouhasí a to je ta pasáž kde mluvěj o potřebě zapínat a vypínt podporu HDR prtože při SDR to obraz přesaturuje, v jedný diskuzi jsem o tohle zavadil s hnizdem kterej HDR na PC používá v AC:O a ten teda tohle potvrdil, musí před zapnutím hry HDR povolit a po jejím vypnutí zase zakázat jinak mu to barvy rozhází. Oni tam ale testujou na Xboxu ONE X kterej já teda nemám ale na PS4 Pro to funguje tak, že po připojení konzole k zobrazovadlu on rozpozná zda je to HDR kompatabilní zobrazovadlo, pokud ano zapnete HDR plošně, ale v tu chvíli se nic nestane, konzole TV sama přepne do HDR režimu ve chvíli kdy spustíte HDR kompatabilní hru, vidíte to jasně probliknutím obrazu a po ukončení HDR hry opět TV přepne do klasického módu. To zda je TV v HDR módu lze i ověřit v menu takže vím že to funguje automaticky jak u her tak i u filmů, nikdy se mě nestalo že by mě něco co HDR podporu nemá běželo v HDR módu.Hladis píše:Hardware Club z GamesczTV na tema (nejen) HDR https://www.youtube.com/watch?v=9lnF8Xbaja4