Předevčírem při zapnutí PC se mi objevila tato černá obrazovka: [img]blob:https://imgur.com/74db1af8-3607-4fd7-8b6f-2de4b3e96ff6[/img]
Při kliknutí na F2 se PC restartoval ale opět to skončilo na té samé obrazovce.
Při kliknutí na F1 mě to přesměrovalo do BIOSU, kde jsem se hrabat úplně nechtěl.
Zkoušel jsem měnit bootovací pořadí, ale opět jako kdybych nic neudělal a po restartu mi to opět hodilo tu samou obrazovku a bios byl resetovaný do defaultu. Tak jsem zkusil vzít USB disk s winama a nabootovat to přes to a pak třeba spustit opravu. Když jsem disk připojil a změnil v biosu kdy se má co bootovat a resetoval pc tak mi najelo do normálních již nainstalovaných Windowsů a to bez jakékoli chyby. Tak jsem to vyzkoušel resetovat bez toho usb disku a pc znovu fungoval tak jako předtím.
Když jsem šel večer spát tak jsem ho normálně vypnul. Ráno jsem ho chtěl zapnout ale při zmáčknutí tlačítka na spuštění, mi obrazovky zůstaly černé a větráky od grafiky jeli naplno. A takhle to v podstatě zamrzne. Nevidím načítání biosu prostě nic, celou dobu je obrazovka černá a větráky jedou na plno.
Zkusil jsem vyměnit grafickou kartu, ale opět bez úspěchu. Odpojil jsem vše co se dalo, zapojil to zpět, ale bez úspěchu.
Dokázal by mi tedy někdo poradit co bych mohl zkusit dál? Případně kde by mohla být chyba?
Předem díky