Playerunknown’s Battlegrounds-online vyvražďovačka :)
Moderátor: Baneshee
- TrollZor
- Začátečník

Re: Playerunknown’s Battlegrounds-online vyvražďovačka :)
bedny na klíč mám hozený na trhnu i když dostanu hovno tak mi aspoň nesmrdí v inventáři.. tak mě o hadry taky nejde.. spíš mě šlo o to že tolik beden pohromadě mohlo dát aspoň nějaký drahý item co bych hnedka prodal ale hovno velký 
CPU: AMD Ryzen 7 7800X3D CPUcooler: Arctic Liquid Freezer II 240 MB: ASROCK B850 Pro RS | GPU: GAINWARD GeForce RTX 4070 Ghost 12GB | RAM: Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz CL36| HDD: SATA 6Gb/s WD Caviar Green 2TB | SSD: HyperX 3K 120Gb@Read:555Mb/s, Write:510Mb/s /\ Intel 330 180Gb@Read:500Mb/s, Write:450Mb/s | CASE: CM Haf 932 | PSU: Seasonic Focus Plus Gold - 650W | DVD-RW: LG GH24NS | LCD: Iiyama ProLite G2773HS 27" /\ 27" AOC Q27G2S" | OS: W11 x64
Logitech G502
Kingstom HyperX
HyperX Alloy FPS
Logitech G502
Kingstom HyperX
HyperX Alloy FPS
- Bouner
- Začátečník

-
Jenže kdo to přes ten jejich drbnutej steam má prodávat po 1
.
Jinak některé ty twitch skiny jsou celkem fajn. Teď ještě Intel dává nějakou bundu k pár věcem, ale ještě jsem neviděl jak vypadá.
Poslední dobou mám nouzi o lidi ( dovolené atd
) tak kdyby někdo chtěl zahrát: https://steamcommunity.com/id/RaynerL/ Faceit zatím nemám :´(
Jinak některé ty twitch skiny jsou celkem fajn. Teď ještě Intel dává nějakou bundu k pár věcem, ale ještě jsem neviděl jak vypadá.
Poslední dobou mám nouzi o lidi ( dovolené atd
- blaho
- Žlutá karta

-
- stoRmjE
- Začátečník

-
nějaký info o skinech?
- blaho
- Žlutá karta

-
- tatka.troy
- Začátečník

dotaz - kde nejlíp koupit pubg? Vim že byla akce za 20 dolaru nebo euro ale předpokládám že za mín to neseženu
s Intelem na věčné časy
- RiCK
- Začátečník

Proč si to kupovat, když je Fortnite free a lepší? 
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
- madPav3L
- Mírně pokročilý

https://isthereanydeal.com/#/page:game/ ... tlegroundstatka.troy píše:dotaz - kde nejlíp koupit pubg? Vim že byla akce za 20 dolaru nebo euro ale předpokládám že za mín to neseženu
CPU: Ryzen 7 9800X3D MB: ASUS ROG STRIX B650E-E GAMING WIFI RAM: Patriot Viper Venom 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 GPU: Palit RTX 4090 GameRock FAN: Noctua NH-D15S SSD: 1x Samsung 960 Pro M.2 512GB, 1x Samsung 960 Pro M.2 1TB, 1x Samsung PM981 M.2 2TB HDD: 3x Seagate Barracuda 7200 3TB Display: Dell AW3423DWF 3440x1440 165 Hz OLED PSU: Seasonic Prime SSR-750PD 750W Mouse: Logitech G502 X Keyboard: Cherry MX-Board 6.0 UPS: CyberPower Professional Tower 1000VA/900W CASE: Fractal Design Meshify 2 XL Audio: Creative Sound Blaster Z + Logitech Z906
- RiCK
- Začátečník

Tuším aj niektorí streameri majú zľavové linky na nákup PUBG z čoho dostávajú nejaký hooodne velký cut (tuším 50%?). Minimálně Mazi měl, not sure jestli je to furt aktivní.
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
- tatka.troy
- Začátečník

jo mazi měl a už nemá - respektiva sem sehnal o chlup mín - tjs za 13 €
s Intelem na věčné časy
- TrollZor
- Začátečník

sice je free ale lepší nevím, to je názor jedince, pro mě je fort.. totální píčovina, jsou to odlišné hry a společný mají jenom jedno a to že jsou obě battleroyalRiCK píše:Proč si to kupovat, když je Fortnite free a lepší?
CPU: AMD Ryzen 7 7800X3D CPUcooler: Arctic Liquid Freezer II 240 MB: ASROCK B850 Pro RS | GPU: GAINWARD GeForce RTX 4070 Ghost 12GB | RAM: Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz CL36| HDD: SATA 6Gb/s WD Caviar Green 2TB | SSD: HyperX 3K 120Gb@Read:555Mb/s, Write:510Mb/s /\ Intel 330 180Gb@Read:500Mb/s, Write:450Mb/s | CASE: CM Haf 932 | PSU: Seasonic Focus Plus Gold - 650W | DVD-RW: LG GH24NS | LCD: Iiyama ProLite G2773HS 27" /\ 27" AOC Q27G2S" | OS: W11 x64
Logitech G502
Kingstom HyperX
HyperX Alloy FPS
Logitech G502
Kingstom HyperX
HyperX Alloy FPS
- Walker1134
- Moderátor

Jenom upozornění název tématu zní: Playerunknown’s Battlegrounds-online vyvražďovačka 
Takže žádný srovnavacky ci flame s Fortnite!
Po dlouhé době, zase nějaké výhry v duu FPP, nová zbraň se mi líbí. Nevi někdo kdy bude ta 2x2 mapa??
Takže žádný srovnavacky ci flame s Fortnite!
Po dlouhé době, zase nějaké výhry v duu FPP, nová zbraň se mi líbí. Nevi někdo kdy bude ta 2x2 mapa??
PC: Monitor: Dell S2417DG@144Hz + G-SYNC, Case: Be quiet! Pure Base 500, CPU: Ryzen 7 5700x3D, Cooler: Artic Freezer 34, MB: GIGABYTE B450 GAMING X, GPU: Asus Dual RTX5070 12GB, RAM: 2x16GB Corsair LPX DDR4@3600Mhz, NVMe SSD: Samsung 970 Pro 512Gb, SSD2: Kingston A400 960GB, OS: Windows 10 Pro, HDD: Western Digital Blue EX 1Tb, HDD2: Western Digital 250GB PSU: Seasonic Focus Plus Platinum 650W
- TrollZor
- Začátečník

2x2 mapa ? má být normal 8x8 sněžná ne ?
Logitech G502
Kingstom HyperX
HyperX Alloy FPS
Logitech G502
Kingstom HyperX
HyperX Alloy FPS
- blaho
- Žlutá karta

-
asi mysli tu trening mapu, daval som tu odkaz
a sa mi zda ze snezna bude tusim 6x6
a sa mi zda ze snezna bude tusim 6x6
- tatka.troy
- Začátečník

moje první hra v solu 29/91 a druhá hra 11/91 na zonu - bohužel ještě to nemám naučený, jinak tam jen běhám a co najdu to beru - takže jak nějakej křovák
s Intelem na věčné časy
- RiCK
- Začátečník

Neber to tak vážneTrollZor píše:
sice je free ale lepší nevím, to je názor jedince, pro mě je fort.. totální píčovina, jsou to odlišné hry a společný mají jenom jedno a to že jsou obě battleroyal
Nějaké změny za poslední 2-3 měsíce? Netcode, server-klient zmeny, k lepšímu?
- Bouner
- Začátečník

-
Netcode je pořád totální odpad, ale jinak prý zlepšovali nějaké server-side věci, ale moc se mi nezdá že by to pomohlo
... spíše už by mohli opravit házení granátu vůči animaci a né pořád určovat směr podle toho kdy zmáčknu myš
.. uplně miluju házet granát skrze záda a divit se kam zmizel jelikož jsem se stihl rychle otočit
.
- Walker1134
- Moderátor

Lagy jsou daleko menší po poslednim velkem patchi cca pred mesicem, kdy pred patchem normalka 100-170ping tedka kolem 40-80ms je to daleko lepš, už neumírám až za zdí, letadlo se nevraci zpátky, s těma granatama souhlasim to by měli spravit no, jinak se mi hraje dobře, hlavne potom co mi konečně fungujou mířidla na podržení ne na kliknutí 
PC: Monitor: Dell S2417DG@144Hz + G-SYNC, Case: Be quiet! Pure Base 500, CPU: Ryzen 7 5700x3D, Cooler: Artic Freezer 34, MB: GIGABYTE B450 GAMING X, GPU: Asus Dual RTX5070 12GB, RAM: 2x16GB Corsair LPX DDR4@3600Mhz, NVMe SSD: Samsung 970 Pro 512Gb, SSD2: Kingston A400 960GB, OS: Windows 10 Pro, HDD: Western Digital Blue EX 1Tb, HDD2: Western Digital 250GB PSU: Seasonic Focus Plus Platinum 650W
- Ptolemaya
- Začátečník

- blaho
- Žlutá karta

-
jj no , šak vcera poslal kamoš co tam je fotky, ako im dali repraky za hlavu, takze komunikacia
bola super cez mikrak

tož Nikolaj si vcera isiel svoje no
https://clips.twitch.tv/SneakyFineDaikonFloof
ale Spajkos poťahal, tak postupili
sice na Maziho by som nemal nadavať aby mna nekiknul so svojho discordu

____
This is more than just a shooting range. It's a 2x2km map to practice your parachuting, master parkour obstacle courses, and more. Welcome to PUBG's Training Mode.
https://twitter.com/PUBG/status/1035587636939771904
bola super cez mikrak

tož Nikolaj si vcera isiel svoje no
https://clips.twitch.tv/SneakyFineDaikonFloof
ale Spajkos poťahal, tak postupili
sice na Maziho by som nemal nadavať aby mna nekiknul so svojho discordu

____
This is more than just a shooting range. It's a 2x2km map to practice your parachuting, master parkour obstacle courses, and more. Welcome to PUBG's Training Mode.
https://twitter.com/PUBG/status/1035587636939771904