Prosím neberte toto jako OT, berte to jako příklad proč je RT (a tím RTX v daném tématu) nutná věc a jasná koupě

.................... ovšem zde už je to děs, co to jako odráží za čtverec?
... s těmi odrazy to není špatný nápad, sice rasterizace umí dost, ale když koukám na ty odrazy teď ve hře The Evil Within 2, tak nic moc, sice si toho člověk "za běhu" moc nevšímá, ale není to ono, spíš by mě zajímalo, proč to nejde lépe - zda to je technickými možnostmi (prostě to sw/hw nejde) nebo to je jen odfláklé aby to nežralo výkon a protože se "na to stejně nikdo nekouká". Jinak hra je v max nastavení bez DOF, MB, originál obrázek po kliknutí na náhled. Hra vybrána jako příklad novější AAA hry pro demonstraci, nevím zda je to u jiných her lepší, ale jestli je to jako zde, tak fakt nic moc.
Pokud je RT jediný způsob věrného zobrazení odrazů, pak se na RTX + RT celkem těším

(a už je mi pak jedno zda to bude opravdu RTX nebo AMD řešení, když je to vázáno na DXRT, rozhodne opět a jistě nejen u mne poměr cena/výkon). A ne nekoukám ve hře jen na grafiku (to bych neměl pravěký hw) ale je to pro mne důležitou součástí zážitku z hraní, pro MP toto u mne až tak neplatí, tam je mi vizuál více jedno.