chci si koupit 2Mpix foto (minolta X20) a podporuje SD/MMC
Stacilo by mi 128MB proto premyslym i o MMC...
Cena je jasne ve prospech MMC, ale SD sou pry rychlejsi - je to nejak znatelne... atd... Co by ste mi doporucili...?
Nebo je tam jeste nejaky rozdil?
Mam i ctecku ktera umi jak MMC tak SD...
Diky.
SD vs MMC
- messinger
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- Zero
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Rozhodne SD,u MMC se mi stava ze proste "chcipnou" a prijdes o vsechna data.V lepsim pripade jde naformatovat a zustane ti aspon ta karta.U SD jsem o tom neslysel,tak ze davam hlas SD
QDI Advance 10E(VIA Apollo Pro 133A),VIA Cyrix III 600Mhz,256Mb 133 Sdr VIA we connect...aby Vas kompl sqele hell...
- ryjen
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
jestli nemusis az tak moc setrit jdi do SDisku, ale podle fotaku soudim ze by jsi radeji slapnul do MMC, ale jestli budes treba upgradovat tak vem SD, bude se ti to i libit
MB ASUS A7V600, CPU AMD Athlon XP Barton 2500+@3200+ (12.5x200), GK GeForce4 MX440 GPU 250@302 MEM 333@405, HDD Seagate Bar. PATA 80 GB/7200/2MB + WD PATA 250 GB/7200/8MB + Seagate Bar. SATA 160 GB/7200/8MB, LCD 17" ACER AL718
- Wolferine
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
tak o tom ze by chcipali mmc sem jakteziv neslysel...asi si mel blby kus/vyyrobce
ja uz pouzivalasi 5mmc karet a kamos taky par a s zadnou nebyly problemy.
co se tyka rozdilu:
sd jsou tlustsi,je a nich prepinac proti nechtenemu smazani a maj integrovanyradic diky kteremu by teoreticky mohly byt rychlejsi ale v praxi se moc nevyuziva tak zezalezi na konkretnim zarizeni.....
ja bych sel do mmc kvuli cene (pouzivam 256mb mmc v telefonu a pritel 128MB mmc v palmu)
ja uz pouzivalasi 5mmc karet a kamos taky par a s zadnou nebyly problemy.
co se tyka rozdilu:
sd jsou tlustsi,je a nich prepinac proti nechtenemu smazani a maj integrovanyradic diky kteremu by teoreticky mohly byt rychlejsi ale v praxi se moc nevyuziva tak zezalezi na konkretnim zarizeni.....
ja bych sel do mmc kvuli cene (pouzivam 256mb mmc v telefonu a pritel 128MB mmc v palmu)
- mixal
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- Wolferine
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
mam et smartphone.Do sl45i jdou jen mmc (to ale asi vis), co se tyka znackovosti tak treba znacka pretec je veskutecnosti neco jineho(uz nevim co) a priplacis jen za jmeno. Ja mam Multimedacard association a problemy sem nikde nemel (a prodejce mi rikal ze o problemech nevi).Kazdopadne kdyz sme ji kupoval tak sem mel zarizeni sebou (v dobe jeste mda) a rovnou jsem si to zkusil....mixal píše:v akom telefone aku znacku ? ja mam sl45i a bojim sa ist do 256 mb oem mmc
- Zero
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele: