Proc se mi porad odpojuje ICQ...???

Vývojová prostředí, aplikace, skripty, http://www... síťové programy, internet, sdílení...
Odpovědět
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Proc se mi porad odpojuje ICQ...???

Příspěvek od ICE »

mel jsem Lita... pak Mirandu, ted zkousim Trilian... a vzdycky za nejakou dobu me to proste odpoji... doma uz to nejde ani pripojit... system WXPP, pripojeni verejnou i neverejnou IP....

naky napady? :)
Suleky
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Suleky »

a jinak ti net bezi? :)
It's free software and it gives you freedom!
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

Suleky píše:a jinak ti net bezi? :)
jo,.. uplne v pohode.. sosani, brouzdani, DCcko... vsechno..
Paja
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paja »

2ICE: dnes mel tvuj poskytovatel vypadek na zahranicni WEBy (tedy samozrejme i ICQ)...spadla nejaka pater ...

And ye shall know the truth and the truth shall make you free
Suleky
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Suleky »

nekdy se mi v praci stane ze kdyz se snizi pod nejakou mez rychlost pripojeni tak to taky spadne .... :?:
It's free software and it gives you freedom!
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

Paja píše:2ICE: dnes mel tvuj poskytovatel vypadek na zahranicni WEBy (tedy samozrejme i ICQ)...spadla nejaka pater ...
v IBC to bezi... doma ne... poskytovatel stejny...
thool
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od thool »

porid si linux a budes za vodou... tam me to jede. ale ve woknech mi to dela to samy. a to sem tech icq-cek skousel
1,verze: kazdy tri minuty :trying to conect...
2,verze: kazdych deset minut odpojeno, nejde chvilu pripojit
3,verze: nepripojil sem se vubec

OS-win2k
pripojeni-cable 750 kb/s
Better pizza than happy meal ||| It's better pizza than happy meal
Healthy food is made of steel ||| Better pizza than happy meal!
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

dneska to je OK... divne.... uz to neresim... porste jednou za cas pripojim :)
LeváRuka
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LeváRuka »

ICE píše:dneska to je OK... divne.... uz to neresim... porste jednou za cas pripojim :)
Možná blbost, ale zkoušel jsi to přes WWW (go.icq.com) jinak v nastavení ICQ (programu) je něco jako udržet spojení (keep connection alive - nebo tak nějak)
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

LeváRuka píše:
ICE píše:dneska to je OK... divne.... uz to neresim... porste jednou za cas pripojim :)
Možná blbost, ale zkoušel jsi to přes WWW (go.icq.com) jinak v nastavení ICQ (programu) je něco jako udržet spojení (keep connection alive - nebo tak nějak)
jasne :)
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

když ti to nejde, zkusil ses připojit přes jinej server? (třeba mirabilis.icq.com místo login.icq.com) Mě to někdy pomáhá, když to sletí...
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

ted to jede par dni v kuse :)

asi naky bug.. ale diky za rady :)
X-diablo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-diablo »

Mě ICQ zase třeba padá jenom s originálním ICQ 2003b programem, zkoušel jsem i ICQ Lite ale je to to stejný, teď jsem začal požívat Mirandu a nemůžu si ji vynachcálit, jen je škoda že nemé smajlíky.
Obrázek
X-Diablo Inside™

AMD Athlon 3500+ (AM2), ASUS M2N-E nForce 570, A-Data 3GB RAM 667MHz, Sapphire ATI Radeon HD2600XT 256MB GDDR3, Seagate BCuda 7200.10 250GB SATAII
Kraki
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kraki »

X-diablo píše:Mě ICQ zase třeba padá jenom s originálním ICQ 2003b programem, zkoušel jsem i ICQ Lite ale je to to stejný, teď jsem začal požívat Mirandu a nemůžu si ji vynachcálit, jen je škoda že nemé smajlíky.
Miranda ma smajliky a kolik, jen staci stahnout plugin a pak jakekoliv smajliky, klidne i z icq2003 ci lite. jinak k tomu odpojovani, v mirande se da v protokolech u icq zapnout posilani udrzovacich paketu, je tam na to zatrzitko. par lidem uz to pomohlo
CPU: Athlon XP Barton 2500+ BOX@2000MHz|MB: MSI KT6 Delta-FISR|RAM: 2x512MB DDR400|VGA: MSI NX6600-VTD128 Diamond@GT|HDD: Seagate 60+8.5GB, Maxtor 30GB|DVD: Toshiba SD-R5372|Monitor: ADI E75|Dalsi: Audigy2PEX + Genius 5.1HT, Logite MX1000, APC CyberFort 500
X-diablo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-diablo »

Kraki píše:
X-diablo píše:Mě ICQ zase třeba padá jenom s originálním ICQ 2003b programem, zkoušel jsem i ICQ Lite ale je to to stejný, teď jsem začal požívat Mirandu a nemůžu si ji vynachcálit, jen je škoda že nemé smajlíky.
Miranda ma smajliky a kolik, jen staci stahnout plugin a pak jakekoliv smajliky, klidne i z icq2003 ci lite. jinak k tomu odpojovani, v mirande se da v protokolech u icq zapnout posilani udrzovacich paketu, je tam na to zatrzitko. par lidem uz to pomohlo
Aha, sice jsem nějakej plugin viděl ze smajlíkama, ale nevím jak se to jmenuje a hlavně jak nainstalovat, jde to přes ten miranda installer?
Obrázek
X-Diablo Inside™

AMD Athlon 3500+ (AM2), ASUS M2N-E nForce 570, A-Data 3GB RAM 667MHz, Sapphire ATI Radeon HD2600XT 256MB GDDR3, Seagate BCuda 7200.10 250GB SATAII
Odpovědět

Zpět na „Programování a web“