Já v pubg se snipou prostě střílet neumím, nevím prostě jsem na to lama asi, radeji mam akcko na blízko a k tomu nějakou dmr prostě mě to nejde obzvlášť s m24 nevim jak mám mířit prostě, s karem je to lepší ale i tak me to moc nejde, v jiných hrách s bulet dropem problem nemam teda..
V poslední době se mi nedaří nebo potkáváme samé cheatery, jako jsem za stromem s m16 s tlumičem vidim typka s jednickovou helmou lup hit lup nic lup ja na zemi jako wtf... Nemohl mě vidět prostě...
Nevím přijde mi že v solu hrajou lamy ale v duu samí typci co maj nahrate tak 1500hodin, nebo ty servery zase maji ping jak kráva...
PC:Monitor:Dell S2417DG@144Hz + G-SYNC, Case: Be quiet! Pure Base 500, CPU:Ryzen 7 5700x3D, Cooler: Artic Freezer 34, MB: GIGABYTE B450 GAMING X, GPU:Asus Dual RTX5070 12GB, RAM: 2x16GB Corsair LPX DDR4@3600Mhz, NVMe SSD: Samsung 970 Pro 512Gb, SSD2: Kingston A400 960GB, OS: Windows 10 Pro, HDD: Western Digital Blue EX 1Tb, HDD2: Western Digital 250GB PSU: Seasonic Focus Plus Platinum 650W
Ping si muzes v menu zapnout. Co se střílení tyče, teď uz radeji hraju se snipama nez s DMR. Proste kdyz se dobre trefis, das max 2 a je po nem. Ty dmr mi posledni dobou nesedi. Stejne tak ak. Driv mi to s tim slo a ted sprejuju vrata od stodoly
Ono záleží i na situaci. Když jsi last, dorážím ikdyž vím že pak chcípnu, alespoň naseru ten druhej tým. Jinak samořejmě takticky dle možností
edit: Už jsem myslel že mi chcípla grafika, po přehazování grafik, shánění kabelů (2080 nemá DVI!!!) jsem zjistil že buď umřel DP kabel a nebo DP vstup v monitoru. Takže jedu na HDMI a těch 60 hz je k poblití. Kdo nevidí rozdíl je...
no tu mate hrača co si veselo hraje s PUBG radarom a pohodička
a masturbuje nad svojima stats https://youtu.be/uB33ABbnqvc
tak sme ho sledovaly na streamu a samozrejme po otazke ?
Ze kde pozera furt doľava pri fajtoch , tak banoval na twitch
Sere ma ten Bluehole , ze s tym radarom nic nerobia
Event ste hrali ? Dobre FPS su tam vo finale https://youtu.be/7LnUF2Xj1qk
ale kamoš mi povedal , že to možu robiť aj nvidia farbičky upravene v geforce experience , hm...
Nevím, jak to vidíte vy, ale z té hry se stala hrozná srajda....PUBG jsem hrál téměř hned po vydání a hrál tak nějak průběžně až do teď, takže to můžu trošku porovnat, i když nejsem žádný ,,pro player" hráč.
AMD Ryzen 7 7700X 4,5GHz @ 5,4GHz boost | Sapphire Radeon NITRO+ RX 6800 XT SE 16GB | ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING | 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | WD Black SN770 NVMe 1TB | Fractal Design ION+ 2 Platinum 860W | AiO Fractal Design Lumen S36 V2 | Fractal Design North TG Dark | SteelSeries Arctis 5 + Logitech G Pro Superlight + HyperX Alloy Elite RGB