Potřebuji poradit s novou sestavou

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

AxikCZ
Nováček
Nováček

Re: Potřebuji poradit s novou sestavou

Příspěvek od AxikCZ »

No tak jak to vidím, tak to asi nakoupím po částech a případně monitor pak dokoupím v průběhu příštího roku, zatím mi bude muset vystačit Benq xl2411z..

Tenhle měsíc bych koupil tu základovku s procákem.. GPU by mohlo být dostupný příští měsíc a později ne?

Jde o to, že studuji a pracuji zároveň a nechci vyflusnout takovou větší částku, kdyby se náhodou něco stalo, tak ať mám nějakou tu rezervu no..

Jinak díky moc hoši :)

EDIT: Ok, kašlu na to udělám si radost. Procák a mb objednám tento měsíc, abych ho měl doma a ostatní by mělo být dostupné i nadále ne?
renek1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od renek1 »

Pokud netrváš na sestavování PC od czc a budeš si to dělat sám, tak ber komponenty z různých obchodů, tak jako jsem ti poslal odkaz na tu grafiku. Myslím, že i nějakou tu korunu možná ušetříš
MB: ASUS PRIME Z370-A; CPU: Intel Core i7-8700K + Noctua NH-D15; RAM: Crucial Ballistix 32GB DDR4 3600MHz CL16; VGA: ASUS TUF GeForce RTX 4070 SUPER O12G GAMING; SSD: Samsung SSD 970 PRO 512GB + Samsung SSD 960 EVO 250GB + Samsung SSD 860 EVO 4TB; PSU: Seasonic FOCUS Plus 750 Platinum; CASE: Fractal Design Define R5; LCD: Dell AW3418DW Alienware; KEYBOARD: Logitech G910; MOUSE: Logitech G502 Hero; HEADPHONES: Logitech G635
AxikCZ
Nováček
Nováček

Příspěvek od AxikCZ »

Na tom nezaleží.. asi to vezmu z czc..
Jen nejdřív předobjednám MB a CPU, abych ho měl.. ostatní komponenty snad nebudou v Prosinci vyprodané :D

@rene1 co myslíš?
Odpovědět

Zpět na „Počítačové sestavy“