Jakoby nějaká anketa na tvým fb koutku byla vzhledem k běžnýmu userovi relevantní, když máš komunitu "enthusiastů", jejichž koncentrace neobsahuje téměř vůbec BFU (a to píšu hodně s nadsázkou).
To je jak ptát se voličů SPD a dělat s nimi anketu, kolik z nich volí SPD a kolik ODS.
Testuju to takhle od Ryzenu 1. gen co vyšel, to jen ty ses teď probudil a máš potřebu tvořit flame. Navíc neumíš číst a asi trpíš poruchami pozorosti, protože je v recenzi vysvětlený, jak Ryzen funguje a co potřebuje. Já moc dobře vím a píše ti to i DOC, že velká většina uživatelů si XMP nikdy nenahodí ač mají koupený kit s xy XMP a prostě počítají s tím, že to jede samo od sebe.
Nikdo ze zahraničních redakcí to nedělá, protože:
1) dostávají review kity s RAM, který mají/musí použít. Já ne, mám od AMD vždy samotný CPU.
2) Neměří to kompletně vše 2x, když sem to s nima diskutoval, říkali, že by se to v životě nezaplatilo a nestihli by to, ač by to dělali rádi.
3) Default je default, ne to, co si myslíš ty, že je default. A pokud je v článku vysvětlený co to default je a výsledky jsou označený jako default, tz. vše je transparentně disclousnutý, je vše v pořádku.
Tobě jen flame dělá dobře, hejtuješ Alzu a vyžíváš se v tom. Několikrát sem ti vysvětlil, v čem je ve skore rozdíl a i přesto si vytvořil konspirační post o zaplacený recenzi Intelem a Alzou ve prospěch Intelu.
Stratos píše:vsak ja souhlasim ze pouziti ramek na 2133Mhz pro obe platformy je blbost.. proboha kdo si bude u 9900K nastavovat ramky na 2133Mhz jedine idiot..
Já nevím, jestli to jenom děláš, nebo to myslíš vážně. Celá pointa je v absolutním
nenastavování čehokoliv, ne nastavování RAM na určitej clock.