Shaquille píše:Timmah! píše:Tak, a z Alzy mi opatovne posunuli termin, tentokrat na 11.11. Samozrejme sa jedna o predpoklad, cize za tie dalsie 3 tyzdne to posunu mozno este o dalsie 3. Nemam slov, su proste etalon kompetencie.
Alza ti nekdy neco potvrdila, nebo ti posouva predbezny termin?
Vetsinou staci predem kartu zaplatit, je to pojistka proti Chytrym. Zaplacene zbozi jde vzdy jako prvni...
Posuvaju termin naskladnenia alebo jak to pomenovat.
No je pravda, mozno som to mohol zaplatit dopredu, ja som zvolil standardnu platbu v hotovosti na pobocke pri prebrati.
V kazdom pripade, ak je to dovod, preco nato prdia, resp. ak by som bol zaplatil dopredu, tak by to ficalo inak, tak neviem preco teda taku moznost platit az pri prebrati maju. Ja chapem, ze teda nemozu vediet, ci nie som nejaky spekulant, co to nakoniec ani nepreberie, takze tam nie je taka motivacia, ale tak snad tvrda vacsina ludi, ked si uz nieco objedna, tak preto, ze to naozaj chce a planuje si normalne dojst prebrat a zaplatit...co je aj moj pripad. Specialne, ak som im uz teraz dvakrat pisal so ziadostou o info o stave objednavky, tak mi to asi nie je fuk. No co uz.