mohli by jste mi doporučit pracovní NTB, avšak nejlépe s výstupem na dva monitory. Nepotřebuji, aby to mělo herní grafickou kartu, stačí mi integrovaná, ale hlavně aby to šlo na dva monitory. Preferuji procesory I3 nebo I5 určitě né horší a samozřejmě s cenou co nejníže a pokud by šlo, tak dvě varianty NB , jeden s SSD a druhý (pouze HDD) a poslední věc, aby obsahoval už předinstalovaný OS windows.
Stačí FullHD, protože o rozlišení mi ani tak nejde, jde mi to, abych mohl plochu NTB rozšířit nejen o jeden monitor, ale mohl mít k NTB připojené dva monitory. Takže potřebuji dva výstupy a je mi jedno jestli to bude, že jeden bude přes VGA a druhý přes HDMI například. Preferoval bych samozřejmě kombinaci dvou HDMI nebo DVI a HDMI, ale ani starším VGA nepohrdnu, ale prostě, aby mě k NTB šli další dva monitory případně řešení jak toto uskutečnit. Předem moc děkuji.
Reseni je vic, od Ivy Bridge integrovane karty podporuji 3 monitory (tedy interni displej + 2x LCD). Takze je mozne vzit treba starou T430, dock a ty externi monitory pripojit do displayportu (bez redukce na HDMI/DVI). https://support.lenovo.com/de/en/solutions/ht074304
HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP USB-C G5 Essential + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
Nebyli by i nějaké konkrétní případy? Než v uvozovkách pokusil omyl? Třeba který NTB s kterou dokovací stanicí a poprosil bych spíše z aktuálního typu NTB než volit ty staré NTB, protože potřebuji koupit nový na firmu a příklad ze staršího thinkpadu od lenova sice zkusit mohu, ale na důvěře zdali to bude fungovat i s novou generací nevím.