za mne zaplaťpánbu za dx11 protože na vulkanu a dx12 by mi nešel sweetFXPaul píše: Ta hra je naprosto prasácky neoptimalizovaná a potřebuje vulkan či DX12 jako sůl.
Assassin’s Creed Odyssey
Moderátor: Baneshee
- Pepa1
- Mírně pokročilý

-
Re: Assassin’s Creed Odyssey
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
mg takovej důvodPepa1 píše:za mne zaplaťpánbu za dx11 protože na vulkanu a dx12 by mi nešel sweetFXPaul píše: Ta hra je naprosto prasácky neoptimalizovaná a potřebuje vulkan či DX12 jako sůl.
lepší by bylo aby tvůrce sweetfx udělal moderní verzi
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
- Swat
- Mírně pokročilý

Nejhorší na tom celym designu je, že pro 100% kompletaci člověk ty tábory udělat prostě musí. Včera jsem to zase šel a je to fakt do úmoru. I ve městě člověk přijde k baráku v naději, že bude něco jinak. Vlezu dovnitř a opět - kill captain, loot trasure, destroy supplies atd. Furt a všude. Mělo tam toho bejt o polovinu míň a ty tábory měly bejt třeba větší, aby se to tvářilo opravdu jako vojenský ležení. Oni to ale narvou i do lokací, kde by vojáci neměli co dělat, takže to pak působí, že je to tam naroubovaný za každou cenu.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Novej patch pridava hodne zmen mimo jine i transmog z WOW.
- riXo
- Začátečník

Po dlhsom case som si konecne nasiel cas to zapnut a dat nejakych uvodnych 6-7 hodin..
Prva facka bol level scaling, uff tento horror si naposledy pamatam z Oblivionu.. tam boli nastastie mody, tu musim cakat na patch(a dufat, ze ten slub splnia).
Dalsi horror v podobe namornych bitiek tiez ostal. Strasne mi to nesedi ku AC a hlavne je to otrava ked chcem len niekam doplavat
Ale napriek tomu mam z toho rovnaky pocit ako pri origins, chut objavovat a preliezt za dalsi a dalsi kopec je stale rovnaka. Svet je zatial velmi pekny, staci sa len prechadzat a uzivat. Je tam sice dost vody takze lodiam sa asi nevyhnem, ale tak co uz.
Technicky.. uff, PC dostava riadne zabrat a detaily uz musim stahovat. Jedna z mala hier kde vidim CPU ist na 100%. Bol by som ale radsej keby to bezalo a vyzeralo ako origins, ten este ide celkom dobre a ze by som pri Odyssey videl nejaky dychberuci rozdiel v grafike teda urcite nemozem povedat.
Prva facka bol level scaling, uff tento horror si naposledy pamatam z Oblivionu.. tam boli nastastie mody, tu musim cakat na patch(a dufat, ze ten slub splnia).
Dalsi horror v podobe namornych bitiek tiez ostal. Strasne mi to nesedi ku AC a hlavne je to otrava ked chcem len niekam doplavat
Ale napriek tomu mam z toho rovnaky pocit ako pri origins, chut objavovat a preliezt za dalsi a dalsi kopec je stale rovnaka. Svet je zatial velmi pekny, staci sa len prechadzat a uzivat. Je tam sice dost vody takze lodiam sa asi nevyhnem, ale tak co uz.
Technicky.. uff, PC dostava riadne zabrat a detaily uz musim stahovat. Jedna z mala hier kde vidim CPU ist na 100%. Bol by som ale radsej keby to bezalo a vyzeralo ako origins, ten este ide celkom dobre a ze by som pri Odyssey videl nejaky dychberuci rozdiel v grafike teda urcite nemozem povedat.
Shit-Form-Factor - Ryzen 9800X3D + NH-D15, X870E Aorus Elite, 64GB, MSI 3080Ti, 4TB NVMe, 4TB SSD, Corsair SF750, MSI 321URX + EIZO EV2750 + LG C1 55, Onkyo A-9010, Quadral SM120 II
SFF1 - Intel i7 8700k, MSI GTX970, NR200P SFF2 - Ryzen 5900X, MSI RTX2080, Dan A4 SFX v4.1
/nex
SFF1 - Intel i7 8700k, MSI GTX970, NR200P SFF2 - Ryzen 5900X, MSI RTX2080, Dan A4 SFX v4.1
/nex
- Swat
- Mírně pokročilý

Origins taky vytěžoval místy cpu na 100%. Mě tam drtí někdy ta do očí bijící trivialita, jak tam hráče voděj jak nemyslícího blbce - rozhovor: Potřebuju, abys mi nasbíral tyhle byliny, jsou tam a tam. Ok, já ti je teda nasbírám..... Skončí rozhovor a postava řekne: Měl bych jít tam a tam a nasbírat mu ty byliny.... Dojdu tam, nasbírám to a postava řekne: Mám všechny ty byliny, co po mě chtěl, měl bych za ním jít zpátky, abych mu je dal.... No ty krávo, to je někdy fakt nakládačka, jak svině
Pak si pustim RDR (jedu remaster jedničky), kde se toho po mapě děje o dost míň, ale když už se něco stane, tak to fakt stojí za to a člověk si to hodně dlouho pamatuje, o daleko dospělejších rozhovorech ani nemluvě. Mapa oproti AC pustina a přece mě tam baví bejt a žít ten příběh, zatímco v AC mě mapa sice baví, ale když se na to občas zadívám, tak teď po 80+ hodinách mi začíná připadat dost přeplácaná.
Musím opět napsat, že netvrdím, že Odyssey je špatnej, ale jak jsem tu už napsal, je z něj cejtit kvantita vítězící nad obsahem.
Pak si pustim RDR (jedu remaster jedničky), kde se toho po mapě děje o dost míň, ale když už se něco stane, tak to fakt stojí za to a člověk si to hodně dlouho pamatuje, o daleko dospělejších rozhovorech ani nemluvě. Mapa oproti AC pustina a přece mě tam baví bejt a žít ten příběh, zatímco v AC mě mapa sice baví, ale když se na to občas zadívám, tak teď po 80+ hodinách mi začíná připadat dost přeplácaná.
Musím opět napsat, že netvrdím, že Odyssey je špatnej, ale jak jsem tu už napsal, je z něj cejtit kvantita vítězící nad obsahem.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
- schali
- Začátečník

Podle me je zbytecny nadavat na trivialitu. AC musi byt dostatecne jednoduchy, prilisna slozitost by se k tomu nehodila. Hraci nechteji nic sofistikovaneho. Staci se podivat na Prey. Dokonala myslenka a vynikajici zpracovani. Ocenil to nekdo? Nerekl bych. Pokud chce nekdo neco netrivialniho, tak at si zahraje Fate: Gates of dawn a pak tady par let nebude nic psat.
i7 12700KF | Asus Prime Z690-A | Kingston 32GB RAM DDR5 5200 Mhz | TUF RTX3060TI-O8G | 2x Samsung 970 EVO PLUS 1TB | Fractal Define S2 | Corsair RM 850x V2 | Logitech G Pro Wireless | Logitech G915 GL Tactile | NOCTUA NH-U12A + 5x NOCTUA NF-A12x25
2 PC - Asus Z97-AR | Xeon E3-1231v3 | 16 GB RAM | MSI 1060 Gaming 6G | MX500 500 GB | MX500 1TB |850 EVO 500GB | Corsair RM 550x | Fractal R4 | Samsung C24FG73
2 PC - Asus Z97-AR | Xeon E3-1231v3 | 16 GB RAM | MSI 1060 Gaming 6G | MX500 500 GB | MX500 1TB |850 EVO 500GB | Corsair RM 550x | Fractal R4 | Samsung C24FG73
- Swat
- Mírně pokročilý

Já nemluvím o přílišný složitosti, ale občas je to do očí bijící. Ale abych furt jen nenadával, ta hra si mě postupně udobřuje. Asi taky tím, že jsem se posunul z pevniny na všechny ty ostrovy. Ubylo táborů, na ostrovech je to víc divočina, míň lesů, celkově mi ty ostrovy přijdou míň přeplácaný, než ta pevnina. Co se týče questů, tak už jsem taky narazil na pár zábavnějších, hlavní quest mi taky nepřijde vůbec špatnej. Jak spoustě lidem neseděj lodě, tak ty mě naopak jo, proto mám tak rád Black Flag. Jen škoda, že se nedá regulovat rychlost plavby, ještě pomalejší plavba by měla zásadní dopad na celkovou atmosféru.
! SPOILER !
Momentálně se pohybuju po Krétě, jak nemám rád dlouhý souboje s obludama, tak včerejší souboj s Minotaurem byl doslova epickej.
! SPOILER !
Momentálně se pohybuju po Krétě, jak nemám rád dlouhý souboje s obludama, tak včerejší souboj s Minotaurem byl doslova epickej.
- rbclass
- Žlutá karta

-
paradna hra
- werygood
- Začátečník

Otevřel jsem menu "Customize controls" a byly tam nabindované "klávesy" z PS4
Po znovuotevření už je to ok.
- Swat
- Mírně pokročilý

Tak jsem to dohrál. Všichni kultisti objevený/mrtvý, všechny viewpointy objevený, nakonec teda i všechny lokace objevený a v nich všechny ty stupidní mini objectives splněný (zavřu oči a vidím jen loot treasure/kill captain... na palici), nemám na mapě jedinej quest, nicméně statistiky furt hlásej main progress 99%, tak nevim. Ty ubi statistiky jsou jeblý, protože u schopností mi to hlásí 1%, přičemž mám většinu na 3/3.... už to neřešim. Jinak herní čas 158 hodin (protože jsem fakt asi obsedant a plnil všechny ty píčoviny v těch táborech a pevnostech... FAKT VŠECHNY A VŠUDE)..
Dojmy z hraní každopádně dost rozporuplný. Mapa a svět jsou nádherný, ale ta náplň je fakt bída... Odhaduju to na nějakejch max 10 činností, který se dokola opakujou, akorát v jinejch lokacích a s jinejma lidma. Ten obsah je opravdu za mě slabej. Dneska jsem četl na jednom zahraničním fóru celkem výstižnej post, kde dotyčnej říká, že ubisoft má poněkud zvláštní představy o tom, jak vyhovět hráčům, když volaj po obsahu. Mapa zbytečně hovadsky velká, v některejch regionech se za celou hru absolutně nic nedělo, neodehrálo....
Questy vesměs furt stejný, odnes, přines, zabij, doprovoď, najdi - nic víc, po padesáti hodinách už vopruz. Volby v rozhovorech - prej je tam několik momentů, který ovlivněj závěr hry a jeden z devíti konců, kromě toho jsou ty volby o ničem. Mnohdy se stejně stane to, co hra chce, aby se stalo, i když se kolikrát hráč snaží vyhnout konfrontaci jak to jde, stejně se jí nevyhne.
Dohrál jsem to fakt z povinnosti, abych měl zářez, Origins mě bavil neskutečně a po celou dobu hraní, tohle mě místy vyloženě unavovalo, ale chtěl jsem to dohrát, jelikož tyhle dvě hry k sobě tak nějak patřej a chtěl jsem bejt v obraze.
Každopádně jestli Ubi v týhle hratelnosti bude pokračovat, tak je to poslední AC, co jsem hrál... Jak Far Cry, tu pětku už jsem taky přetrpěl... Jak jsem tu psal - AC a FC se změnilo v série, kde kvantita vítězí nad obsahem. Obrovský nádherný světy, kde se opakuje pár činností dokola, akorát je to vždycky v jiný části mapy a zabalený do jinejch keců. Kolikrát nelogičnosti - jako sparťan kolikrát musím jít zabíjet jiný sparťany, abych pohnul s questem, na výběr nemám, vykecat se nemůžu apod.... takový rpg jen na oko.
Edit: jinak hru jsem zakončil na levelu 62... Těšim se teď na dohrání RDR1 a konečně rozehrání RDR2.
Dojmy z hraní každopádně dost rozporuplný. Mapa a svět jsou nádherný, ale ta náplň je fakt bída... Odhaduju to na nějakejch max 10 činností, který se dokola opakujou, akorát v jinejch lokacích a s jinejma lidma. Ten obsah je opravdu za mě slabej. Dneska jsem četl na jednom zahraničním fóru celkem výstižnej post, kde dotyčnej říká, že ubisoft má poněkud zvláštní představy o tom, jak vyhovět hráčům, když volaj po obsahu. Mapa zbytečně hovadsky velká, v některejch regionech se za celou hru absolutně nic nedělo, neodehrálo....
Questy vesměs furt stejný, odnes, přines, zabij, doprovoď, najdi - nic víc, po padesáti hodinách už vopruz. Volby v rozhovorech - prej je tam několik momentů, který ovlivněj závěr hry a jeden z devíti konců, kromě toho jsou ty volby o ničem. Mnohdy se stejně stane to, co hra chce, aby se stalo, i když se kolikrát hráč snaží vyhnout konfrontaci jak to jde, stejně se jí nevyhne.
Dohrál jsem to fakt z povinnosti, abych měl zářez, Origins mě bavil neskutečně a po celou dobu hraní, tohle mě místy vyloženě unavovalo, ale chtěl jsem to dohrát, jelikož tyhle dvě hry k sobě tak nějak patřej a chtěl jsem bejt v obraze.
Každopádně jestli Ubi v týhle hratelnosti bude pokračovat, tak je to poslední AC, co jsem hrál... Jak Far Cry, tu pětku už jsem taky přetrpěl... Jak jsem tu psal - AC a FC se změnilo v série, kde kvantita vítězí nad obsahem. Obrovský nádherný světy, kde se opakuje pár činností dokola, akorát je to vždycky v jiný části mapy a zabalený do jinejch keců. Kolikrát nelogičnosti - jako sparťan kolikrát musím jít zabíjet jiný sparťany, abych pohnul s questem, na výběr nemám, vykecat se nemůžu apod.... takový rpg jen na oko.
Edit: jinak hru jsem zakončil na levelu 62... Těšim se teď na dohrání RDR1 a konečně rozehrání RDR2.
- Thellwin
- Administrátor

Já mám teď level 47 a ani ne 50 % jestli si správně pamatuju. Tahle hra se musí dávkovat po troškách, hoďka max. dvě v kuse a znovu až další den. Pak to člověka celkem pořád baví. Pokud bych to hrál jako Origins, tedy někdy i seance ala 6 hodin v kuse, tak už bych to asi nehrál 
Goldnoob team proud member!
- Swat
- Mírně pokročilý

Já to začal hrát 4.10., myslím... Hned jak to vyšlo. Takže přesně dva měsíce. Jinak teď jsem pustil hru, nic jsem tam neudělal, vypnu a ve statistikách mám main progression 100%... nějak to tam skočilo prostě. Jediný, co nemám na max, je loď a schopnosti. I ty hádanky jsem našel a vyřešil všechny... teda soudě podle toho, že mám 100% objevenejch lokací.
- rbclass
- Žlutá karta

-
mam nahrate 55hodin..progres mozno tak polka..dnes zapnem hru a cely moj profil je fuc.. 
- rbclass
- Žlutá karta

-
Mozete mi niekto nahrat save subory ? akurat som oslobodil ostrov nox,xi tak nejak a mal som sa vydat do sparty
- Swat
- Mírně pokročilý

To je divný. Máš zaplý cloud saves v nastavení Uplaye?
- rbclass
- Žlutá karta

-
uz som to opravil..divne to bolo
- werygood
- Začátečník

Jaks to opravil? Co s tim bylo?
- rbclass
- Žlutá karta

-
Predinštalovaný som hru a savy tam zas boli. Dosť ma to potešilo,keďže nemusím ísť znovu tých 50 hodín od zaciatku
KDE najdem statistky,kolko mam % hry?
KDE najdem statistky,kolko mam % hry?
- werygood
- Začátečník

Normálně v Uplayi, když na tu hru klikneš. Pod nějakou položkou jsou i podrobné statistiky, progress v % je i na té hlavní stránce.