Forza Horizon 4

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Atapi
Začátečník
Začátečník

Re: Forza Horizon 4

Příspěvek od Atapi »

ale jo a koukám když jsi to vzpomenul, že je za dvacku, jde se nakupovat :lol: zatím jsem využil jen to free 14 dní
Obrázek
Baneshee
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baneshee »

Ta verze za 900 z Alzy není Play anywhere, je jen pro Xbox.
I v téhle akci to levný není, ale je fajn, že jsou v Ultimate edici i obě DLC a Car packy ... ve trojce nemělo cenu Ultimatku kupovat, bylo v ní kulový a DLC se k tomu musely kupovat zvlášť, přitom stála stejně
Ryzen 7800X3D | Noctua C12P SE14 | 2x32GB Kingston Fury 6000MHz | Sapphire Pulse 9070XT 16GB | ASRock X870 Pro RS | Micron 2TB NVMe & Kingston KC3000 4TB | FD North Black TG | Seasonic GX 750W | Dell G3223Q
fliper
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od fliper »

Tak ani ja som neodolal, povedal som si po Deme, že keď to bude v nejakom sale tak to kúpim. Nečakal som že až tak skoro :D. Kupil som len základ, ak ma to bude baviť tak kúpim ten extension pack čo obsahuje všetky DLC pri ďalšej akcii.
AMD Ryzen 5600x + SilentiumPC Fera 3 | ASUS TUF GAMING B550M-PLUS | Sapphire NITRO+ Radeon RX 6700 XT | Kingston HyperX Predator 24GB DDR4 3000Mhz (3X8GB) | Samsung PM981 NVMe 256Gb (Win10) | Samsung Evo 750 240GB (Fedora) | WD Blue SSD 1TB | Corsair RMx Series RM550x | Fractal Design Define Mini C | Dell U2715H + BenQ GW2283
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Na jednu stranu se mi to chce koupit, ale na druhou mám oba datadisky ke trojce a ještě jsem je nehrál..a ani se mi do nich nechce. Nějak jsem se asi přeforzoval :evil:
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
junglist
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od junglist »

V týhle slevový akci žadný rozšíření ve slevě neni, což mě celkem zklamalo, protože jsem na tu slevu čekal.. :)
honzicek1982
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od honzicek1982 »

Zdravim.Rad bych zacal hrat novou hru uplne od zacatku.Je nejakej zpusob jak to udelat?Protoze kdyz zapnu hru muzu jenom pokracovat kde sem driv zkoncil.Predem dekuji za radu.
Baneshee
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baneshee »

Když si uděláš druhý MS účet a přihlásíš se do něj v MS Storu, tak budeš mít hru od začátku. Ale na starým účtu zůstane pořád rozehraná. Tak ten postup asi smazat nejde, jedině zkusit napsat na podporu
Ryzen 7800X3D | Noctua C12P SE14 | 2x32GB Kingston Fury 6000MHz | Sapphire Pulse 9070XT 16GB | ASRock X870 Pro RS | Micron 2TB NVMe & Kingston KC3000 4TB | FD North Black TG | Seasonic GX 750W | Dell G3223Q
honzicek1982
Začátečník
Začátečník

Tak i kdyz sem se prihlasil z jinyho uctu tak hra pokracuje tam kde sem zkoncill na minulim uctu.
junglist
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od junglist »

Ve slozce "C:\Users\JMENO UCTU\AppData\Local\Packages\Microsoft.SunriseBaseGame_8wekyb3d8bbwe\SystemAppData\wgs" by mel byt soubor, kterej se synchronizuje s cloudem. Zkus ho smazat, nebo zazalohovat jinam a uvidis. Sam jsem to nezkousel.
honzicek1982
Začátečník
Začátečník

SUper zabralo to.Moc dekuju.
Atapi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Atapi »

No když to zatím zhodnotím, mám z toho lepší pocit než z dema, hra běhá líp než motorsport 7, nejsou tam podivný záseky, na druhou stranu se nezapne se spuštěným afterburnerem a bylo třeba přenastavit zvukovku (zapnout enhanced efekty), jinak zvuk nešel. S tím jaký mají přístup k FM7, tak nečekám, že to někdy někdo opraví.
Je to samozřejmě arkádička s tím jsem počítal, ale některý věci mi příjdou už moc, třeba papírový zídky s grafikou kamení kterou prolítnete jak nic a kus plechu jako svodidla, co ustojí náraz ve 300 km/h, mohli si s tím trochu víc vyhrát. Jinak jízdní model ujde, mezi auty (hlavně mezi různými druhy, pohony atd.) jsou velké rozdíly, takže ho hodnotím jako plus. Hraju na gamepadu, takže všechny asistenty off, kromě silnějších aut, kde mívám kontrolu trakce, bez ní to je hlavně v dešti už extrém se supersportama. :lol:
Na online závody jsem zatím nešáhnul, ani se mi do toho po pravdě moc nechce, už motorsport byl wreckfest a tohle si koupí spíš casual lidi, takže čekám že to bude ještě horší, ale to rozhodně, jestli si to nakonec koupím nebo ne, zatím jedu na xbox passu. Co se týče lidí ve světě, moc jich nepotkávám, kromě random drivatarů co spořádaně korzují silnice.
Obrázek
fliper
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od fliper »

Ja to hram od pondelka a zatial som nadšený. Už som aj zopár online závodov zahral. Na gamepad e (xbox 360), všetky assistenti off iba auto prevodovka, v zime s Mercedesom C63 AMG so zadným náhonom sa da pekne vyblbnúť. :roll:
AMD Ryzen 5600x + SilentiumPC Fera 3 | ASUS TUF GAMING B550M-PLUS | Sapphire NITRO+ Radeon RX 6700 XT | Kingston HyperX Predator 24GB DDR4 3000Mhz (3X8GB) | Samsung PM981 NVMe 256Gb (Win10) | Samsung Evo 750 240GB (Fedora) | WD Blue SSD 1TB | Corsair RMx Series RM550x | Fractal Design Define Mini C | Dell U2715H + BenQ GW2283
laginoo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od laginoo »

Potrebuju poradit jestli nekdo nevi co mam delat s praskajicim zvukem na xfi titanium? na usb zvukovce od sluchatek SB tactic sigma jede zvuk ok. U zadne jine hry nikdy problem nebyl a a ani neni.
MB: TUF B550M+ CPU: Ryzen 5 5600 RAM: Crucial Ballistix 4X8GB DDR4 3200@3666 VGA: XFX RX 6700XT HDD: SSD 990EVO 1TB, 2xHDD WD 4TB AUDIO:Logitech Z-5500 PSU: Focus GX-750W CASE: NZXT Phantom, Mugen Max, Noctua redux
Atapi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Atapi »

Nevím jak to máš nastavené ty, já to mám (auzentech x-fi forte) v audio creation mode, všechny efekty jako crystalizer a tak vypnutý, všechny vstupy kromě používanýho zakázaný (něco mi je rušilo v PC, takže používám onboard zvukovku pro mikrokfon) a jen ve windowsech jsem musel vypnout disable sound blaster enhancements, aby mi ve hře vůbec šel zvuk. Výstup používám ten pro sluchátka na mojí kartě, nevím jak to má ta tvoje, jestli má taky zvlášť sluchátka a repráky.

//ještě jedna věc mě štve na tý hře a to je AI, příjde mi že cheatuje, jinak to není možný :lol: zpomalí v zatáčce kterou já (McLaren Senna) projedu 300 a předjedu ho, aby pár metrů za zatáčkou mě předjel snad o 50-60 km/h a kličkuje u toho jak prdlouš při takový rychlosti, prostě to vypadá v takovejch momentech jak zrychlenej film a ne reálná fyzika, kdyby to byl online závod, tak to hodím na nějakej desync, ale takhle to moc nepobírám. Normálně a hlavně sami sebe nejsou skoro schopný předjet a hned brzdí.
Jo a některý ploty a bariéry, semtam jsou udělaný tak, že kus vyčuhuje z jinak rovný zdi, třeba sloupek nebo tak. Pokud je to nezničitelný, tak vás i 3 cm velkej výstupek může zastavit na 0 bez ohledu na to jak rychle jedete.
Obrázek
laginoo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od laginoo »

Nepomaha nastavovat nic. Pokud jsou nainstalovane ovladace tak ta xfina v tehle jedne jedine hre praska a bez ovladacu (jen s nejakyma zakladnima) jede OK. Kvuli jedne jedine hre zacnu po asi 10 letech pouzivat integrovanou zvukovku.
MB: TUF B550M+ CPU: Ryzen 5 5600 RAM: Crucial Ballistix 4X8GB DDR4 3200@3666 VGA: XFX RX 6700XT HDD: SSD 990EVO 1TB, 2xHDD WD 4TB AUDIO:Logitech Z-5500 PSU: Focus GX-750W CASE: NZXT Phantom, Mugen Max, Noctua redux
kippirek
Nováček
Nováček

Příspěvek od kippirek »

Vyplatí se koupit Ultimate edici když je o 1000kč dražší než edice normální ?
Zajímá mě jestli auta která jsou v car passu se daji získat i normálně nebo pouze koupí ultimate verze.
Diky za odpověď.
Baneshee
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baneshee »

Vyplatí se, pokud budeš chtít i ty 2 budoucí DLC, co jsou součástí Ultimate. Samostatně DLC vyjdou na 930Kč a v Ultimate verzi máš i Car pass a další věci. Car pass se dá dokoupit k i základní verzi, ale stojí 800Kč.
Zofrenko
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od Zofrenko »

stoRmjE
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od stoRmjE »

Zofrenko píše:Troška z mojich driftikov :-D :twisted:

https://www.youtube.com/watch?v=beFZ7sA7JB8