No podla mna oni nevnimaju Geforce brand cisto ako urceny na "gaming" a chvalabohu zato. Lebo platit 6 litrov za Quadro by som si nemohol dovolitHladis píše:nV ale zacala jit cestou, kdy rozdelili gaming a prumysl a mels v gaming segmentu jiny kremik nez v profi a ten gaming kremik byl ciste osekan od pro hry nepotrebnych featur. Jenze s Turingem se zase vratili zpet. Petersen rekl, ze hledali jak vyuzit profi featury jako TC a RTC pro hry a tak vzniklo DLSS a RT, aby ten kremik nejak zamestnali. Jenze to ted vypada, ze to narvali cele do gamingu dost na silu a ne uplne promyslene. Ted hrac ma kupovat za vyssi cenu kartu s featurami z profi segmentu, kde cast kremiku vesmes dela prd, ve svych hrach nevidi takovy skok ve vykonu jaky asi cekal a kdyz uz ten kremik na TC a RTC neco zamestnat ma, tak to vykouzli protazeny oblicej, ikdyz pro nejake soudy je to zatim jen jeden benchmark a jedna hra, coz je ale jeste smutnejsi. Muze to byt treba u dalsich her lepsi a DLSS se zacne rvat vsude, jenze to je momentalne vestba postavena akorat na marketingovych recech a kvuli tomu nepoletim do obchodu.
Ludia na to nadavaju, jak je to zbytocne a jak mohli radsej spravit normalne GTX karty s viac CUDA jadrami, ale stazovat sa realne mozu akurat tak majitelia 1080Ti, ktorych specialne u nas zase urcite nie su cele hordy...pre majitelov slabsich kariet su RTX karty aj v tej podobe akej su vcelku v pohode upgrade.