Fallout 76
Moderátor: Baneshee
- Riku
- Začátečník

Re: Fallout 76
No já nemluvím ani tak o náplni hry (každýho baví něco jiného).. ale to množství bugů a stav v jakým to vydali, to si nemůžou dovolit u AAA hry za 60€. To i hry v early accessu fungují líp
PS5 Pro | LG OLED CX55
- Nerdis
- Začátečník

Zatím mi bugy nepřijdou až tak hrozný, za celou dobu jsem se setkal opravdu pouze s pár bugy. Největší problémy, se kterými jsem se zatím setkal = ovlivňují pocit z hraní - Targeting bug, kde v dálce něco zaměříš, ale ať otáčíš atp tak se toho nemůžeš zbavit (dá se to poměrně jednoduše, ale občas to je trochu opruz). Moc jsem s tím problémy neměl, ale stejně napíšu - servery.
Normální hraní to ale neovlivňuje natolik, že bych to vypnul s tím, že se to nedá hrát. Kor když Fallout 4, Skyrim měly taky svoje a hraje to spokojeně dost lidí.
Spíš mi přijdou horší některý design choices, který ale vypadaj že se *snad* budou řešit.
Normální hraní to ale neovlivňuje natolik, že bych to vypnul s tím, že se to nedá hrát. Kor když Fallout 4, Skyrim měly taky svoje a hraje to spokojeně dost lidí.
Spíš mi přijdou horší některý design choices, který ale vypadaj že se *snad* budou řešit.
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Pro mě osobně je to shit, protože Fallout byl vždy postaven na skvělých questech, mnoha možnostech řešení, skvělých postavách a dialozích a perfektní atmosféře.
FO76 nemá absolutně nic z toho. Že je to zabugovanej shit je jen třešnička.
Ale samozřejmě nikomu neberu že ho to může bavit.
FO76 nemá absolutně nic z toho. Že je to zabugovanej shit je jen třešnička.
Ale samozřejmě nikomu neberu že ho to může bavit.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
- Nerdis
- Začátečník

To chápu, tohle ale má přeci vybočovat ze série. Stejně tak jako vybočuje TESO.
Tak to beru já.
Tak to beru já.
- spajdr
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Od chvíle co Bethesda koupila licensi na Fallout jsem měl tušení, že to bude vždy zabugovaná sračka. (Stejně jako u Elder Scrolls her)
A To se vždy potvrdilo každým nově vydaným dílem. Je pak vždycky na komunitě hráčů, aby to dali do funkčního stavu, ovšem u 76tky to nejspíš nehrozí, díky nutnosti být online.
A To se vždy potvrdilo každým nově vydaným dílem. Je pak vždycky na komunitě hráčů, aby to dali do funkčního stavu, ovšem u 76tky to nejspíš nehrozí, díky nutnosti být online.
- Nerdis
- Začátečník

15,18GB update je ke stažení. Servery ještě nejedou.
- Still.Lord
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Nerdis:
Tak když ti někdo, kdo hrál F1/2, napíše, že F4 je nejlepší Fallout co kdy byl.. Tak se vubec nedivím nutkání, že někdo napíše, že F76 je hrozná sračka :p
Ne, nehrál jsem to, když jsem to stáhnul, tak se mi to bugem smazalo. Podruhé jsem na to neměl náladu stahovat.
Tak když ti někdo, kdo hrál F1/2, napíše, že F4 je nejlepší Fallout co kdy byl.. Tak se vubec nedivím nutkání, že někdo napíše, že F76 je hrozná sračka :p
Ne, nehrál jsem to, když jsem to stáhnul, tak se mi to bugem smazalo. Podruhé jsem na to neměl náladu stahovat.
- Still.Lord
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Brian Fargo slíbil, že když se prodá jeho hry Bard's Tale 3M kusu, koupí licenci na Fallout zpět 
Nevím čemu se mám smát dřív
Nevím čemu se mám smát dřív
- jackone
- Nováček

-
to jako vážně tady pořád hejti jenom lidi co vlastne tu hru ani nehraji???
kolik z vas co tu porad vedete moudra a kecate kraviny o hre mate nahrano v live verzi alespon 20+h nepocitam betu.
ta hra chyby ma ano ta hra neni jako fallout 1 a 2 ano neni to ani jako f4 (moded) ani nebude protoze to ma mp a tady nejde mit tolik npc jako v f1 a f2 protoze by ve finale ta hra nebyla pro hromadu lidi hratelna kvuli lagum pripadne kvuli propadum fps. A F4 byla dobra hra az po dlc a upravach hry (mody)
tak bud si tohle zahrajte alespon 30h a pak recenzujte (nadavejte) nebo prestante papouskovat co kdejakej idiot vyplodi za moudra na yt apod......... nazory lidi kteri neco nezkusi a nadavaji jsou opravdu k nicemu....
kolik z vas co tu porad vedete moudra a kecate kraviny o hre mate nahrano v live verzi alespon 20+h nepocitam betu.
ta hra chyby ma ano ta hra neni jako fallout 1 a 2 ano neni to ani jako f4 (moded) ani nebude protoze to ma mp a tady nejde mit tolik npc jako v f1 a f2 protoze by ve finale ta hra nebyla pro hromadu lidi hratelna kvuli lagum pripadne kvuli propadum fps. A F4 byla dobra hra az po dlc a upravach hry (mody)
tak bud si tohle zahrajte alespon 30h a pak recenzujte (nadavejte) nebo prestante papouskovat co kdejakej idiot vyplodi za moudra na yt apod......... nazory lidi kteri neco nezkusi a nadavaji jsou opravdu k nicemu....
- brambora81
- Začátečník

-
ja se zeptam jinak
dokaze ta spolecnost co stoji za Falloutem 76 udelat hru ktera by byla hotova a fungovala?
takovadle multi miliardova spolecnost a nedokaze udelat hru ktera neni dojebana? co je tady spatne?
dokaze ta spolecnost co stoji za Falloutem 76 udelat hru ktera by byla hotova a fungovala?
takovadle multi miliardova spolecnost a nedokaze udelat hru ktera neni dojebana? co je tady spatne?
- Walker
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
mě ten hejt strašně připomíná současnou "kauzu" s Diablem Immortal, kde se spousta nerdíků vztekalo, že jim nevydají D4 a místo toho si dovolili vytvořit nový produkt oblíbené značky na mobilní zařízení.jackone píše:to jako vážně tady pořád hejti jenom lidi co vlastne tu hru ani nehraji???
kolik z vas co tu porad vedete moudra a kecate kraviny o hre mate nahrano v live verzi alespon 20+h nepocitam betu...................................
Z toho plyne - nehrajte to když nechcete / nekupujte
To samé jsem udělal já...já F76 vnímám jako odnož, která nebude pro všechny (logicky) a pro mě by hra byla zajímavá pokud by stála třeba 20€ a ne 60€
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Počkat, ty bys jako po Bethesdě, firmě co prodala 30 milionů kopií Skyrimu a 20 mega Falloutu 4 a řídí jí hollywoodský hlavouni, po týhle malý firmičce bys jako chtěl aby vydávala kvalitní nezabugovaný hry? Co ty jseš sakra za hejtujícího nerdíka? Co si o sobě jako sakra myslíš?brambora81 píše:ja se zeptam jinak![]()
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck
- Frostys
- Začátečník

-
Noo to je přece jednoduché. Serou na hráčebrambora81 píše:ja se zeptam jinak![]()
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
- ketos
- Začátečník

-
Na webu bethesdy je fallout 76 je slevě za 40Euro 
- Vlastik80
- Začátečník

-
https://games.tiscali.cz/recenze/fallou ... rze-321014
Verdikt: Fallout 76 v současném stavu není nic než čistá mizérie. I kdyby se ale nějakým zázrakem povedlo odstranit nepochopitelné množství nedodělků a technických patálií, co hru sužují, byl by to stále sotva průměr.
Hodnocení redakce: 3/10
> To je vážně tak špatný? Mě to tak nepřijde
Troška bugů, zastaralý engine, ale nic tragického ne...
PS: Pardon, tak engine je prý dle netu značně vylepšený inovovaný rozhodně není zastaralý, takže se omlouvám, působí to jen na mě nějak "zastarale" asi tím že tam není RayTracing atd..
(zatím jen sleduju letsplaye, protože oproti falloutu 4 to nemá na mě takový vliv abych to hned musel mít)
Verdikt: Fallout 76 v současném stavu není nic než čistá mizérie. I kdyby se ale nějakým zázrakem povedlo odstranit nepochopitelné množství nedodělků a technických patálií, co hru sužují, byl by to stále sotva průměr.
> To je vážně tak špatný? Mě to tak nepřijde
PS: Pardon, tak engine je prý dle netu značně vylepšený inovovaný rozhodně není zastaralý, takže se omlouvám, působí to jen na mě nějak "zastarale" asi tím že tam není RayTracing atd..
(zatím jen sleduju letsplaye, protože oproti falloutu 4 to nemá na mě takový vliv abych to hned musel mít)
- spajdr
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Engine je furt to same co mel Fallout 4, jenom pridali cast pro multak.
Jinak je vse pri starem, ty same chyby, kolisani fps a VATS a boj celkove je spatny.
Melo to vyjit nejdrive za rok.
Jinak je vse pri starem, ty same chyby, kolisani fps a VATS a boj celkove je spatny.
Melo to vyjit nejdrive za rok.
- jackone
- Nováček

-
to hodnocení rozhodně není takový jaký odpovídá hře. Já patřím mezi lidi kteří začínali s F1 a prošli všechny díly i potom včetně všech dlc nebudu počítat fan dlc i když i ty jsem některý hrál.Vlastik80 píše:https://games.tiscali.cz/recenze/fallou ... rze-321014
> To je vážně tak špatný? Mě to tak nepřijdeTroška bugů, zastaralý engine, ale nic tragického ne...
co se týče nejvíce průšvihových dílů za mě to byly F:tactics a F3 (i když tady mi šlo bohužel o to prostředí a ten zelenej hnus místo prostředí světel atd) nejlepší díly byly pak 1 a 2 a pak New Vegas co se týče 4 dílu už tam začala hromada lidí nadávat, ale stejně jako teď za to víceméně může propagace pár YT a twitch blbů co si na tom honí sledovanost a jakmile se rozjede kampaň jeden YT řekne špatná hra nahraje pár nic neříkajících hodin a tím to pro něj končí a uzavře recenzi s hodnocením težce pod průměrem.
Bohužel hodně lidí vidí tu starou sérii a tam by chtěli aby to navázalo, ale to nikdy nejde do nekonečna viz třeba mass effect série a kde skončila andromeda? V propadlišti dějin protože to byla už víceméně jiná hra.
Prostě a jednoduše F76 není pro všechny a s tímhle lidi musí počítat. Ale vynášet soudy podle videa někoho kdo nahrál sotva 10h nebo recenze kterou psal někdo podobnej viz článek tady webu to prostě nejde a je to strašně nespravedlivý vůči tý hře.
- brambora81
- Začátečník

-
jako co sem koukal na stream na twitchi tak ta hra je fakt bugfest
neviditelny nepratele nenactenej terminal kterej potrebujes atd
prosote hruza ta hra je ted ve stavu alfa ne beta 
score na metacritics je jasne 2.9 mluvi to za vse
- jackone
- Nováček

-
jj koukam dalsi co se řadí do fronty kouknu na video tam mi reknou jaka ta hra je, takze bud jsi fans agraela nebo jsi se koukal na vcerejsi czc podcast jestli je to prvni priklad tak agraleus zhejti tak 90% her za cokoliv. Pokud je to z druhyho prikladu tak se na to podivej znova a dokonce tam mluvili i o metacritics ze je to vlastne nic nerikajici hodnoceni a jsou tam hodnoceni 0 nebo 10 nic mezi mluvil tam o tom sterak tusim.brambora81 píše:jako co sem koukal na stream na twitchi tak ta hra je fakt bugfestneviditelny nepratele nenactenej terminal kterej potrebujes atd
prosote hruza ta hra je ted ve stavu alfa ne beta
ano budu se opakovat ta hra ma jisty problemy, ale ty problemy se neukazuji u vsech ja treba na zavaznejsi bug jeste nenarazil a nahrano uz mam x desitek hodin rozhodne nerikam ze je to dokonaly ale verim tomu ze na tom neprestanou delat a ze ta hra ma velikej potencial a hodnoceni 2,9 mluvi vlastne za nic.....
- brambora81
- Začátečník

-
jo mas prehled to se musi nechat
Agraelus
ale koukam na videa i u steraka.
me ta hra celkem prijde nedotazena a na svet Fallouta hodne chuda a jak uz sem nekde psal mam odehrano na F 1 a 2 stovky hodin tak ze tohle nikdy nebudu povazovat za fallouta
kdyz by to melo jinej nazev tak to nikdy nebudu srovnavat se skutecnym a legendarnim falloutem kterej mel hloubku tahle povrchni tuctova sracka proste fallout nikdy nebude 
me ta hra celkem prijde nedotazena a na svet Fallouta hodne chuda a jak uz sem nekde psal mam odehrano na F 1 a 2 stovky hodin tak ze tohle nikdy nebudu povazovat za fallouta