Takze aby som toto vlakno dotiahol do uplneho (stastneho) konca tak v skratke laicky vysvetlim v com bol moj problem...Nakoniec to tym casom nebolo,po par dnoch zase prestal chrom fungovat...
Problem bol v sluzbe windowsu CryptSvc (Cryptographic Services) , po aktualizacii Win 10 na verziu 1803 dochadza v niektorych pripadoch ku "crashu" tejto sluzby a tym padom po spusteni chromu CryptSvc zastavi pripojenie prehliadaca. Je to ojedinela chyba,microsoft o tom vie a pracuje na jej odstraneni...
Rieseni ako odstranit tento problem je viac...ja som zvolil najjednoduchsi a to tento (preklad google translate)
1. Otvorte Run, napíšte regedit
2. Choďte sem: HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ SystemCertificates \ Root \
3. Pravým tlačidlom kliknite na položku ProtectedRoots> Permissions a vyberte svoj účet. Začiarknite možnosť Povoliť úplnú kontrolu
4. Otvorte Správcu úloh> zastaviť Cryptographic Service
5. V registri odstráňte koreň ( HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ SystemCertificates \)
6. Reštartujte systém Windows
Mozno to niekomu pomoze
Ten cryptsvc mi sposoboval rozne chyby vo win a teraz mam konecne pokoj...trvalo to dlhu ale uz vsetko slape jak ma
![Smile :)](./images/smilies/smile.gif)
Z mojej strany mozte tuto temu "locknut"
![Wink :wink:](./images/smilies/wink1.gif)