Aj na 1080 Ti takyto boost so starymi a novymi drivrami.rbclass píše:vsetko na low a pri pohlade smerom k mestu uplne na zaciatoku hry mam 25fps ? update ovladacov a zrazu 47fps na high..no fajne
Inac pri 10c/20t vyskocilo CPU usage na 75%. Slusne.
Moderátor: Baneshee

Aj na 1080 Ti takyto boost so starymi a novymi drivrami.rbclass píše:vsetko na low a pri pohlade smerom k mestu uplne na zaciatoku hry mam 25fps ? update ovladacov a zrazu 47fps na high..no fajne

Nastav takto: Shadows High, Environmental Details High, Volumetric Cloud Medium, Antialiasing Very High (nerozmazává tolik), DoF a Motion Blur disable a pak v Nvida panelu dej Max. prerendered frames na 1 a i s tvou sestavou to musí při tomto nastavení ve městě jet 50 - 60fps.Walker píše:má nějaký dopad nastavení detailů postav? Celkem mě zaráží celková náročnost, pokud dám vše na ultra .....

Děkuji za radu. Nicméně vypadá to, že to skutečně bude spíše mou konfigurací. Dle tvého návodu mám podle průběžného měření ve městech cca 44FPS v průměru a přijde mi, že úplně nezáleží jaký město to je, stačí aby tam bylo vic budov, vic NPC a výsledky jsou prakticky stejné. Když dám preset na Ultra, mraky na medium a dof vypnu tak to sežere v průměru nějakých 5FPS...tedy průměr vychází ve městě 39 cca, záleží na scéně a kudy zrovna běhám, jestli svítí slunko nebo je bouřka atd.... Když výběhnu ven z města tak sem většinou nad 50FPS. Nastavení v Nvidia panelu nemělo žádný vliv na výkon. Každopádně diky za info. PC pravděpodobně kvuli této hře upgradovat nebudu, z mého pohledu ta hra graficky nijak neohromí a spíš mi přijde, že je blbě optimalizovaná.Pepa1 píše: Nastav takto: Shadows High, Environmental Details High, Volumetric Cloud Medium, Antialiasing Very High (nerozmazává tolik), DoF a Motion Blur disable a pak v Nvida panelu dej Max. prerendered frames na 1 a i s tvou sestavou to musí při tomto nastavení ve městě jet 50 - 60fps.

tak nahoď sweetfx a uvidíš tu obrovskou změnu (když tak mohu na SZ poslat link ke stažení s presetem co používám), nežere to výkon (teda pokoud nepoužijež nejnovější reshade, který žere výkon dost)...Walker píše:..... z mého pohledu ta hra graficky nijak neohromí ....