V tomhle jsem panic a tak bych se chtěl zeptat.
Když zakoupím hru z druhé ruky a ta je už od prodejce aktivovaná na účtu Origin ke kterému budu mít přihlašovací údaje, jde to nějak převést na můj účet a nebo alespoň nějak změnit, aby případně prodejce nepřistupoval k té hře taky?
Snad mi rozumíte
Převod zakoupené hry na vlastní účet
Moderátor: Baneshee
- renek1
- Začátečník

Převod zakoupené hry na vlastní účet
MB: ASUS PRIME Z370-A; CPU: Intel Core i7-8700K + Noctua NH-D15; RAM: Crucial Ballistix 32GB DDR4 3600MHz CL16; VGA: ASUS TUF GeForce RTX 4070 SUPER O12G GAMING; SSD: Samsung SSD 970 PRO 512GB + Samsung SSD 960 EVO 250GB + Samsung SSD 860 EVO 4TB; PSU: Seasonic FOCUS Plus 750 Platinum; CASE: Fractal Design Define R5; LCD: Dell AW3418DW Alienware; KEYBOARD: Logitech G910; MOUSE: Logitech G502 Hero; HEADPHONES: Logitech G635
- werygood
- Začátečník

Re: Převod zakoupené hry na vlastní účet
Změnit heslo k tomu účtu?
- Vesel
- Začátečník

-
ne z 99% maji v eule napsano ze ucet je neprodejny...
- Alfajk
- Začátečník

-
nejde to nijak prevest a puvodni majitel ma vzdy sanci svuj ucet ziskat zpet, i kdyz zmenis heslo,mail nebo treba i tajnou otazku
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
- werygood
- Začátečník

A stejně - to je divný prodej. Jednak to imho porušuje nějaké podmínky, a pak je s tím akorát zbytečná otrava. Proč nekoupit klíč někde (G2A?) a neaktivovat si hru přímo u sebe?
- stoRmjE
- Začátečník

-
Officiálně to nejde, maximálně zkusit podporu, jestli by mohli zrušit hru na jednom účtu a přidat na druhý, ale Origin neni bazar, takže se na tebe vyprdnou.
O účet můžeš přijít lehce, stačí aby původní uživatel nahlásil krádež, odšle jim číslo platebni karty z které ta hra byla kupována a má ho zpátky.
O účet můžeš přijít lehce, stačí aby původní uživatel nahlásil krádež, odšle jim číslo platebni karty z které ta hra byla kupována a má ho zpátky.
- racecar
- Středně pokročilý

Samozrejme ze ti hru neprevedu nikde z toho uctu. Zamedzit pristup predajcovi mozes tak, ze pomenis udaje. On si moze nahlasit krades a mas smolu. Taktiez je zakazane predavat ucty vid podmienky.
Takze co by kdy by kup si radsej hru samostatne.
Takze co by kdy by kup si radsej hru samostatne.
"Nepochválím-li se sám, nikdo jiný to za mě neudělá."