Přepnutí na integrovanou grafiku pro vydrž baterie
Moderátor: Baneshee
- dukame
- Začátečník

-
Přepnutí na integrovanou grafiku pro vydrž baterie
Ahoj , chci se zeptat mám notas s gtx 1060 a kvůli vydrží baterie bych rad když nehrají prepl na integrovanou , jde to udělat nějak mimo BIOS? Abych mohl přepínat za chodu? Děkuji
- Alfajk
- Začátečník

-
Re: Přepnutí na integrovanou grafiku pro vydrž baterie
pokud neni uplne hloupej, mel by to delat automaticky, pokud to vyslovene nezakazes
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
- dukame
- Začátečník

-
Je to dost možný , ale nevím jestli tomu tak je , je to acer predator 17.3 rok 2016 jakoze v nastavení gpu mám zvoleno ze si vybírá automaticky ale nejsem si jist jestli tomu tak je proto se ptám jestli někdo neví jak mezi nimi přepínat manuálně
- dexterav
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
ked správne nainštaluješ ovládače je to na výber v menu pri každom exe súbore či pôjde spustiť z iGPU alebo dGPU
druhá vec je že vo wine máš default iGPU, dokonca sa to dosť ťažko prepína na dGPU
druhá vec je že vo wine máš default iGPU, dokonca sa to dosť ťažko prepína na dGPU
Intel Ultra 7 265k 5,6/4,9GHz,Apex Z890, 2X24GB 8,73GHz CL40 Corsair, Asus TUF 5090 3.2/34GHz , H2O + Carbide 600Q,SS Noctua Edition, 10TB 850X, Topping D50s + Tilia + T5, StrixPG32UCDP, Fold7, ITX 13700k + 5070Ti + Audinst Hud-Mx2 + THX-M50X
- dukame
- Začátečník

-
Helejte teď mi přijde ze jedu celou dobu na interní protože když dam zatěžovy test tak teplota cpu je 94 stupňů a gpu jen 44 není to naky divny? Jak kdyby ta gpu nejela přitom to ukazuje vytížení 100%
- werygood
- Začátečník

A která GPU se zatěžuje a u které měříš teplotu?
- dukame
- Začátečník

-
Měřit teplotu bych měl u té 1060 zejo , však ono snad ani nejde měřit teplotu integrovaný gpu jelikož má stejnou teplotu jak cpu
- Sobo
- Středně pokročilý

Mas tam Windows 10? Kdyz otevres spravce uloh a vyberes GPU, co tam vidis? Technicky by to mohlo ukazat obe dve grafiky separatne jako GPU 0 / GPU 1 a jejich vytizeni.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
- dukame
- Začátečník

-
tak Hele kouknul sem na to a je tam vidět jen 1060 a ta při zážehovým testu tak to zatížení na 1060 lítá mezi 30 až 90 % mám i screen ale nejde mi sem vložit prý to moc zábira , a aida ukazuje zatížení gpu 100% je to nějaký divny
- werygood
- Začátečník

použij abload.de, nebo jinou službu na nahrání obrázků.