Bezpečnostní kamera
- Hyby
- Začátečník
-
Bezpečnostní kamera
Zdravim,
vyzná se tu prosím někdo z místních v oblasti bezpečnostních kamer? (k monitorování oblasti kolem rodinného domu), resp. neznáte někoho takového?
Díky za odpovědi, Hyby
vyzná se tu prosím někdo z místních v oblasti bezpečnostních kamer? (k monitorování oblasti kolem rodinného domu), resp. neznáte někoho takového?
Díky za odpovědi, Hyby
- Salamander
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Re: Bezpečnostní kamera
Zalezi na tom s cim presne potrebujes poradit
Tak dlouho se chodí s Acerem do práce, až mu víko upadne.
Acer wiki || Acer servis || Zkušenosti by Intri
- Hyby
- Začátečník
-
Potřeboval bych poradit s výběrem kamery, která mi bude 24/7 snímat pozemek u domu. Nepotřebuju ji mít napojenou do sítě či mít možnost kontrolovat něco přes mobil/počítač. Prostě kameru s alespoň trošku slušnym obrazem, která dokáže nahrávat na SD kartu.
- Craukoth
- Začátečník
-
A k čemu ti ten záznam na SD kartu bude? Pokud chceš na zloděje a nebudeš mít kameru třeba s upozorňováním na mobil a o n si jí všimne, tak ti jí ukradne i s SD kartou.
- Salamander
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Souhlas. Je dobre ty zaznamy ukladat aspon na nejake externi uloziste (Dropbox, FTP, ...)
Jinak tohle umi vpodstate jakykoliv Hikvision nebo jeho klon (Kedacom apod.) Ale nejaky uplny noname bych urcite nebral.
Jinak tohle umi vpodstate jakykoliv Hikvision nebo jeho klon (Kedacom apod.) Ale nejaky uplny noname bych urcite nebral.
- Hyby
- Začátečník
-
Kamera by byla v místě, kde se na ní bez žebříku nikdo nedostane a měla by sloužit pouze pro monitorování toho, jestli mi tam leze/neleze soused (je to složitější). Každopádně jsem chtěl takovou, ke který nebudu muset kupovat drahej rekordér, připojovat počítač s HDD nebo muset řešit nějaký síťový nesmysly, protože momentálně na zimu v baráku nejsem a přerušil jsem internetový služby. Takhle bych tam jednou za tejden dojel, prohlídnul si záznam z SD karty, zformátoval a jel dál.
- Craukoth
- Začátečník
-
Tak to bych asi nechtěl koukat na celý záznam, ale když ho zrychleně projedeš, tak asi uvidíš jestli ti tam někdo leze. Kamera bude umístěna venku?
- Salamander
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Vsak ty kamery maji detekci pohybu, takze se na cely zaznam opravdu divat nemusis. Respektive ano, ale budou tam jenom kratka videa z momentu kdy se tam neco delo.
- Hyby
- Začátečník
-
Ano, kamera bude venkovní.Craukoth píše:Tak to bych asi nechtěl koukat na celý záznam, ale když ho zrychleně projedeš, tak asi uvidíš jestli ti tam někdo leze. Kamera bude umístěna venku?
Takže zatim mi navrhujete Hikvision či jeho klony? Co jsem tak brouzdal, pravděpodobně nelze oddělit nahrávání na SD a zároveň různý WiFi funkce apod., ale pokud ta kamera bude fungovat i bez připojení, tak bych to samozřejmě překousl...
- Craukoth
- Začátečník
-
S venkovní ti asi moc nepomůžu. Mám akorát vnitřní.
- Salamander
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Co myslis tim oddelenim? Resp. Wifi funkcemi?Hyby píše: Takže zatim mi navrhujete Hikvision či jeho klony? Co jsem tak brouzdal, pravděpodobně nelze oddělit nahrávání na SD a zároveň různý WiFi funkce apod., ale pokud ta kamera bude fungovat i bez připojení, tak bych to samozřejmě překousl...
- Hyby
- Začátečník
-
Asi jsem se teď špatně vyjádřil. Tím "oddělením" jsem měl na mysli to, že pravděpodobně neseženu kameru, která by dokázala nahrávat na SD kartu a zároveň NEměla funkce spojený s internetovym připojením. Ale jak říkám, pokud bude kamera šlapat (nahrávání) i bez internetu, tak ať má funkcí kolik chce...
- Hyby
- Začátečník
-
Už jsem pořídil HIKVISION DS-2CD2620F-I