Assassin’s Creed Odyssey

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
rbclass
Žlutá karta
Žlutá karta

Re: Assassin’s Creed Odyssey

Příspěvek od rbclass »

LastPCgamer píše:
werygood píše:Bounty hunteři jsou neskutečné otravný herní mechanismus.
Naštastie je tam možnost vyplatit odmenu a tym sa behom okamihu zbavit hladania od lovcov odmien.
staci zabit toho co ma ikonu mesca na mape
LastPCgamer
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LastPCgamer »

Ano to je dalsia moznost ako sa vypisanej odmeny zbavit ale ta je zdlhavejsia.
CPU: Intel Core I7 5820K@4.5GHz; Cache 4GHz + Noctua NH-D15;*** MB:ASUS X99-A;*** RAM: 4x4GB DDR4 3000MHz CL 15-17-17-35 1T Corsair;*** GK: EVGA GeForce GTX 1080Ti SC Black Edition Gaming ICX***;*** M.2 NVMe SSD: Samsung 970 EVO PLUS 500GB;*** SATA III SSD: Samsung EVO 850 500GB, Crucial MX500 1TB;*** SATA II HDD: 500GB Hitachi 7200RPM ;*** Op. Drive: Samsung DVD-RW SH-S223F;*** Sound Card: ASUS Xonar Phoebus;*** PSU: Seasonic SS-860XP Platinum;*** MOUSE: RAZER Deathadder Chroma;*** MOUSEPAD: Roccat Taito;*** KEYBOARD: Roccat Isku;*** HEADSET: Sennheiser PC 360 G4ME;*** MONITOR: 27" Acer Predator XB271HU 144Hz, IPS, G-Sync;*** CASE: Cooler Master HAF 922;*** OS: Windows 10 64bit Home; Herné konzoly: Playstation 5, NINTENDO Switch
rbclass
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od rbclass »

komu vlastne zaplatis ?
werygood
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od werygood »

Vim, ze se da zaplatit, ale nez si to clovek uvedomi, uz ho rube bounty hunter, nebo rovnou dva :D To uz je na vyplaceni pozde prece, ne?
LastPCgamer
Začátečník
Začátečník

Da sa zaplatit aj ked s nimi uz bojujes. Sice ty ktory sa uz zapojili do boja budu bojovat dalej ale odmena bude uz zrusena. V pokrocilej faze hry som uz s nimi nemal problem a porazil som aj 3 naraz na otvorenom priestranstve ale skratka sa mi s nimi uz po tolky krat mechcelo natahovat tak som ich uz prevazne iba rychlo vyplacal. Bojoval som s nimi uz len vtedy ked sa mi chcelo, videl som ze ide okolo lovec odmien tak ked sa mi chcelo tak som ho napadol.

rbclass: Ked otvoris mapu malo by tam byt tlacitko ktore sluzi na preplatenie vypisanej odmeny. Ja som to hral na PC gamepadom z x360 a tu som po otvoreni mapy drzal tlacitko "Y" aby som vyplatil odmenu. Tento mechanizmus je vysvetleny tak ze ty zaplatis lovcom odmien viac ako ponuka ten co na teba vypisal odmenu a tym padom ho preplatis a lovci odmien odijdu.
CPU: Intel Core I7 5820K@4.5GHz; Cache 4GHz + Noctua NH-D15;*** MB:ASUS X99-A;*** RAM: 4x4GB DDR4 3000MHz CL 15-17-17-35 1T Corsair;*** GK: EVGA GeForce GTX 1080Ti SC Black Edition Gaming ICX***;*** M.2 NVMe SSD: Samsung 970 EVO PLUS 500GB;*** SATA III SSD: Samsung EVO 850 500GB, Crucial MX500 1TB;*** SATA II HDD: 500GB Hitachi 7200RPM ;*** Op. Drive: Samsung DVD-RW SH-S223F;*** Sound Card: ASUS Xonar Phoebus;*** PSU: Seasonic SS-860XP Platinum;*** MOUSE: RAZER Deathadder Chroma;*** MOUSEPAD: Roccat Taito;*** KEYBOARD: Roccat Isku;*** HEADSET: Sennheiser PC 360 G4ME;*** MONITOR: 27" Acer Predator XB271HU 144Hz, IPS, G-Sync;*** CASE: Cooler Master HAF 922;*** OS: Windows 10 64bit Home; Herné konzoly: Playstation 5, NINTENDO Switch
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Já hlavně moc nechápu, jak se tam generujou pořád nový žoldáci. Jsem sice už No. 1 mercenary v celym Řecku, ale pořád mi to hlásí u dalších a dalších, že 'undiscovered', tak nevím. Celej list asi vybít nejde, jako to šlo s kultistama, tady se žoldáci prostě furt obnovujou..??
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
LastPCgamer
Začátečník
Začátečník

Pokiaľ viem tak žoldnieri sú tam náhodne generovaný a je ich neobmedzený počet, jedine čo sa s nimi dá robiť je to že sa dostaneš na prve miesto v tom žoldnierskom rebríčku a to je všetko.
rbclass
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od rbclass »

tak ale zalpatit lovcom odmen,typ padom prichadzas oich vybavenie..obcas to je aj legendary item..

vcera som mal ale velku zlost..obsadzoval som jeden velky tabor a furt tam nabehli dvaja lovci,jeden o 2 levely vyssie ako ja..jeden ohnovy granat a je po mne..neviem preco som tak nachylny na ohen
LastPCgamer
Začátečník
Začátečník

Myslis to ze ked sa vykasles na likvidaciu lovcov odmien tak ze z nich potom neziskas loot? Ano to je pavda a obcas z nich vypadne nieco dobre ale popravde v tej hre sa na hraca sype loot z kazdej strany takze by som to ako veľký problem nevidel.

Ohen zabil aj mna velmi rychlo preto hned ako som bol zapaleny tak som zacal uskakovat aby som sa rychlo uhasil.
rbclass
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od rbclass »

ako uskakovat ? to bude nieco podobne,ako ked musis zotriast Rysa z krku
LastPCgamer
Začátečník
Začátečník

Presne tak na x360 gamepade sa uskakuje tlacitkom "X". Ono zalezi aku mas silnu postavu oproti nepriatelovi + aku dobru mas zbroj. Mna tusim tiez na zaciatku dala aj jedna ohniva petarda ked proti mne stal silny super na rovnakom leveli resp. o level vyssie a nemal som najlepsiu moznu zbroj pre dany level vtedy ani uskakovanie nepomoze.
rbclass
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od rbclass »

zalezi aj na akoej obtiaznosti to hras..ja myslim ze moj hrdina je dost silne vyzbrojeny..

uskakovat sa mi ale nedari,ani s rysom..
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Mezerník na klávesnici, X na Xkovym gamepadu (na jinym asi taky, prostě vpravo na gamepadu levej čudl). Zmáčknutí je úhyb, podržení je úskok do takovýho polokotoulu. Jinak rys na zádech byla taky prdel, no. Ale ten mi tak nevadil, jako divoký prasata, ty jsou dotěrný.... jako prase :lol:

Jinak i když mám všechno na 100%, tak se ke hře občas vrátím. Včera jsem se byl jen tak projít, vzal si daily quest z toho info boardu ve městě a šel ho splnit. A bavil jsem se. Jak tu několikrát padlo, několikahodinový paření týhle hry může bejt po čase otravný, v krátkejch dávkách je to dobrý. Jakmile se začne něco opakovat, tak je lepší jít od toho..
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
rbclass
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od rbclass »

Da sa tam uzasne kochat..hlavne sa len tak prechadzat po meste a uvedomit si,ze nejak podobne to naozaj mohlo byt v tej dobe.
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Mapa je nádherná, o tom žádná. Všechny Ubi mapy jsou nádherný, ať je to AC, FC série, Wildlands... Evidentně jsou tam lidi, který uměj vytvořit svět, ve kterym hráče baví být. Jen s tím obsahem to začíná být díl od dílu horší... Mě tam prostě taky baví jen tak chodit a koukat se, lézt po kopcích atd... ale když mě ta hra pak podesátý v řadě pošle dělat totéž, akorát na jiný místo, tak je něco špatně. Já tu hru buď vychvaluju, nebo jí drbu, to je hrozný... kdybych byl recenzent, dám tomu 7/10, přičemž kdyby jen trochu zapracovali na náplni questů a přidali nějaký nový herní mechanizmy, mohla to bejt i devítková hra.

Já bych prostě na všem ubral a na náplni questů bych přidal. Míň lokací, aby hráči připadlo, že teď objevil fakt něco unikátního a ne další město s antickým chrámem uprostřed. Na moři bych rozhodně ubral na lodích, kolikrát to tam vypadá jak zácpa kolem Václaváku, celý bych to ještě víc 'zvážněl'.. Teď se ta hra chce tvářit dospěle, ale jsou tam nasraný věci pátý přes devátý.
LastPCgamer
Začátečník
Začátečník

rbclass píše:zalezi aj na akoej obtiaznosti to hras..ja myslim ze moj hrdina je dost silne vyzbrojeny..

uskakovat sa mi ale nedari,ani s rysom..
Hral som to na druhej najtazsej obtiaznosti. Ked je lovec odmien o 2 levely vyssie ako tvoja postava je proste prilis silny, mozes v pohode bojovat s nepriatelmi ktorí su na tvojej urovni mozno tak max o level vyssie. Daju sa teoreticky porazit aj nepriatelia o 2 levely vyssie ale je to zdlhave a narocne.

S tym uskakovanim neviem kde je problem. Ked kratko stlacis tlacitko uskoku tak postava len tak mierne uskoci a ked ho troska podrzis tak spravi taky kotuľ. Tym kotulom sa da striast rys a aj uhasit.
Raikkonen
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Raikkonen »

Swat - mně se zdá, že problém s velikostí mapy a její nedostatečnou naplněností úkoly se už táhne od trojky, kde se mapy hodně zvětšily. Od jedničky po Revelations (a ještě částečně i Black Flag) se ti lokace postupně odemykaly a úkoly se soustředily na blízké okolí, které si hráč díky tomu dostatečně prolezl, seznámil se s ním a pak se přesouval dále (a samozřejmě se vzhledem k menším mapám musel i vracet na staré známé lokace). Ale od trojky se mi zdá nastavený koncept hodit do velkého otevřeného světa, neustále pendlovat veliké vzdálenosti na nová místa, takže se to prostředí okolo nedá tak detailně poznat, některá místa se nevidí nikdy nebo jen letmo, na spoustu se hráč podívá tak dvakrát, třikrát a to je škoda. Ten větší svět sice vypadá uvěřitelněji, ale zase mu už chybí ta zábavnost těch prvních dílů. No ale to by zase vzhledem k té větší velikosti musel příběh s vedlejšími úkoly trvat alespoň dvakrát, třikrát tak dlouho, aby se ta mapa dostatečně využila a přitom nerecyklovat úkoly tak okatě.
rbclass
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od rbclass »

Tie namorne bitky su o nervy. Idem zabit kultistu na vode,popritom musim sejmut 4 dalsie silne lode + jedneho zoldaka :mrgreen:
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Ty mě naopak seděj už od dob Black Flag. Hlavně tady maj teda pěkně udělaný to, že když se loď potopí, tak zůstane ležet na dně. A když je to někde v mělký vodě, tak jí třeba zůstane trčet stožár z vody, což vypadá velmi dobře a přidá to na celkový atmosféře. V BF se lodě potopily, nicméně následně pod vodou mizely.

Taky mě dost bavily ty podvodní lokace, jeskyně, lodní vraky atd. Vůbec zkoumání tý mapy a něco nacházet mě bavilo daleko víc, než plnění stejnejch questů pořád dokola.
rbclass
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od rbclass »

aky level ma meduza ?
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“