Metro: Exodus

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
ArgCZ
Začátečník
Začátečník

Re: Metro: Exodus

Příspěvek od ArgCZ »

Však to nekupujete, za chvilku se na vás PCckare vykaslou vývojáři úplně, a další metro bude už jen na konzole, beztak to půlka z vás koupí na nějakym bordelu typu g2a a podobne.
PS5 Pro, LG OLED65BX, Samsung HW-Q700A + SWA-9500S = 5.1.4 Dolby Atmos, DTS:X
Xnovic
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Xnovic »

Jj.. Mrtvé pc hraní.. To už slyším od roku 2008? Mě jde o to, že člověk nemá možnost volby.. Ať si to dají na steam klidně za plnou cenu a na Epic o 5 levněji.. Ale ať je možnost volby.. Vem si, co lidí si predobjednalo krabicovou verzi s tím, že bude mít steam klíč a najednou bum a mají Epic..
CPU:Ryzen 7 9700xMB:ASUS TUF B850-PlusChladič:ARCTIC Liquid Freezer III - 360 A-RGBRAM:Kingston HyperX Black 2x16Gb 6400MHzVGA:RX 9070 XT Sapphire Nitro+Case:ASUS ROG Strix HeliosHDD:Samsung 960 Evo 500GB+2TB WD Red+2TB SSD AData+4TB Seagate Zdroj:EVGA Supernova P2 1000W
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

Xnovic: Nesnaž se, to jsme tu už psali :)
AllowedCry
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od AllowedCry »

Ale ať je možnost volby
Vždyť tady je, můžeš si to za rok na steam koupit a pak si chrochtat, jak je vše krásně odladěné, tu možnost má každý. :)
Ryzen 9800X3D || Asrock X870 Pro || 64GB @ 6000Mhz cl30 || XFX RX 9070 XT @ UV-OC || M2 VP4300 4TB || HDD RED+ 4TB || Fractal R5 + Corsair HX850 || [4K] Philips 32M2N8900 240Hz + Philips 48OLED707.
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

ArgCZ píše:Však to nekupujete, za chvilku se na vás PCckare vykaslou vývojáři úplně, a další metro bude už jen na konzole, beztak to půlka z vás koupí na nějakym bordelu typu g2a a podobne.
trololo debilní autistický kecy který říkej někomu kdo neměl předobjednanou aurora edici a nemá teď předobjednanou steam verzi
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

AllowedCry píše:
Ale ať je možnost volby
Vždyť tady je, můžeš si to za rok na steam koupit a pak si chrochtat, jak je vše krásně odladěné, tu možnost má každý. :)
vsadim se, ze za nedlouho budeme cist, jak se to metro na pc vubec neprodava a publisher si bude klast otazku "proc?" ... a nebudu se divit, pokud lidi radeji nakoupi v bitttorent store, nez epic store
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Paul píše:říkej někomu kdo neměl předobjednanou aurora edici a nemá teď předobjednanou steam verzi
Přesně, kvuli tomu jsem pořádně nasranej.. Kdyby to dali vědět pár dní předem, tak předobjednám na Steamu a kod na EFS pak někomu střelím (pokud by to šlo) :D
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Still.Lord píše:
Paul píše:říkej někomu kdo neměl předobjednanou aurora edici a nemá teď předobjednanou steam verzi
Přesně, kvuli tomu jsem pořádně nasranej.. Kdyby to dali vědět pár dní předem, tak předobjednám na Steamu a kod na EFS pak někomu střelím (pokud by to šlo) :D
Jako byl jsem velmi lucky, že když ten clusterfuck oznámili, tak jsem zrovna byl u PC a stihl to na steamu předobjednat. Já totiž narozdíl od některých zdejších ty super funkce steamu používám a štěpit si knihovnu nechci. Ale sere mě, že jsem kvůli tomu musel zrušit tu auroru a tudíž oželit steelbook a artbook. Je prostě prasárna to takhle změnit dva tejdny před vydáním.

Neřeknu kdyby si Epic plně zafinancoval vývoj vlastních her a pak si ho u sebe vydal. S tím bych neměl problém.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Auroru chci, tak to nakonec budu muset založit. Bohužel jsem nebyl u PC... Holt smůla :)
Dokompletuju za rok :D
renek1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od renek1 »

Beztak půlka těch remcalů tu hru ani nekoupí, ale ukradne.
Tohle kecání, je fakt zábavný číst.
Je to EXODUS, takže odchod od Steam k Epic :lol: :lol: :lol:
MB: ASUS PRIME Z370-A; CPU: Intel Core i7-8700K + Noctua NH-D15; RAM: Crucial Ballistix 32GB DDR4 3600MHz CL16; VGA: ASUS TUF GeForce RTX 4070 SUPER O12G GAMING; SSD: Samsung SSD 970 PRO 512GB + Samsung SSD 960 EVO 250GB + Samsung SSD 860 EVO 4TB; PSU: Seasonic FOCUS Plus 750 Platinum; CASE: Fractal Design Define R5; LCD: Dell AW3418DW Alienware; KEYBOARD: Logitech G910; MOUSE: Logitech G502 Hero; HEADPHONES: Logitech G635
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

renek1: No, ani se jim nedivím... Jen aby tan crack nebyl horší zlo, jak ten EFS klient :D
Tak hlavně že ty jsi tady ničím významně nepřispěl a měl i problemy pochopit psaný text.. Tak bych o zábavě pomlčel :)
michal3d
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od michal3d »

renek1: to neviem kde si k tej blbosti prišiel, ale mňa (a predpokladám aj väčšina ostatných ktorým to vadí) to trápi práve preto že si hry kupujem! Keby si ich nekupujem, tak mi môže byť asi docela jedno či a cez akého klienta to ide, šak trošku rozmýšlam ne...

btw...predchádzajúce dva diely som kupoval hneď 2-krát, najskôr pôvodnú verziu a potom som ešte kúpil aj Redux pack oboch dielov, všetko kupované cez Steam.
MB: ASUS P9X79 CPU: Intel i7-4820K + Noctua NH-U12P RAM: 48 GB DDR3 1333 MHz GPU: EVGA GeForce RTX 2070 XC GAMING SSD: Intel 730 240 GB, Crucial MX300 1 TB
PSU: Seasonic X-560 SOUND: ASUS Xonar Essence ST + Xonar H6 + beyerdynamic DT 990 Pro 250 Ω + Creative 6.1 6700 CASE: Cooler Master Silencio 650 LCD: HP Z32 4K
KEYBOARD: CM Storm Quickfire XT MOUSE: Logitech G502 HERO + G240 GAMING: Logitech G29, Xbox Elite Controller, Saitek X56 Rhino H.O.T.A.S. OS: Windows 10 Pro 64-bit
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

Vaše problémy bych chtěl mít, to jste si ještě nezvykli na víc klientů? Já nevím teda jak vy, ale mám Origin kvůli Battlefieldu, Battlenet kvůli Diablu atd., fakt nevidím kde je problém, prostě další klient na ploše, SSD mi z toho neshoří :?
PS5 Pro | LG OLED CX55
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

renek1 píše:Beztak půlka těch remcalů tu hru ani nekoupí, ale ukradne.
Tohle kecání, je fakt zábavný číst.
Je to EXODUS, takže odchod od Steam k Epic :lol: :lol: :lol:
Další debilní post. Pokud je ti 12, tak to chápu.
Riku píše:Vaše problémy bych chtěl mít, to jste si ještě nezvykli na víc klientů? Já nevím teda jak vy, ale mám Origin kvůli Battlefieldu, Battlenet kvůli Diablu atd., fakt nevidím kde je problém, prostě další klient na ploše, SSD mi z toho neshoří :?
Zkus kdyžtak pročíst tu diskuzi, už jsme se dost rozepisovali co nám vadí a proč.
Klientů mám taky spoustu, dokonce i ten od epicu. A přesto mi umělý exkluzivity vadí. Čím to asi bude.

madPav3L
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od madPav3L »

Já nechápu myšlení některých jedinců... říkáte, že Steam je drahý a že nemá konkurenci a teď se radujete z Epic Storu, kde je stejná cena a konkurence už u něj není tuplem žádná, to u Steamu jsem to mohl koupit alespoň jinde. Tak v čem je pro mě ta výhoda, když už to nemá žádné funkce?
CPU: Ryzen 7 9800X3D MB: ASUS ROG STRIX B650E-E GAMING WIFI RAM: Patriot Viper Venom 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 GPU: Palit RTX 4090 GameRock FAN: Noctua NH-D15S SSD: 1x Samsung 960 Pro M.2 512GB, 1x Samsung 960 Pro M.2 1TB, 1x Samsung PM981 M.2 2TB HDD: 3x Seagate Barracuda 7200 3TB Display: Dell AW3423DWF 3440x1440 165 Hz OLED PSU: Seasonic Prime SSR-750PD 750W Mouse: Logitech G502 X Keyboard: Cherry MX-Board 6.0 UPS: CyberPower Professional Tower 1000VA/900W CASE: Fractal Design Meshify 2 XL Audio: Creative Sound Blaster Z + Logitech Z906
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

madPav3L píše:Já nechápu myšlení některých jedinců... říkáte, že Steam je drahý a že nemá konkurenci a teď se radujete z Epic Storu, kde je stejná cena a konkurence už u něj není tuplem žádná, to u Steamu jsem to mohl koupit alespoň jinde. Tak v čem je pro mě ta výhoda, když už to nemá žádné funkce?
Na mě to působí tak (a nejen tady ale i na zahr. fórech) že se z Epic storu radujou hlavně konzolisti, protože epic kurví PC hraní :)

michal3d
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od michal3d »

madPav3L píše:Já nechápu myšlení některých jedinců... říkáte, že Steam je drahý a že nemá konkurenci a teď se radujete z Epic Storu, kde je stejná cena a konkurence už u něj není tuplem žádná, to u Steamu jsem to mohl koupit alespoň jinde. Tak v čem je pro mě ta výhoda, když už to nemá žádné funkce?
- presne, tiež nechápem tie kecy o konkurencii a pod., keď je to defacto skôr presný opak :?
MB: ASUS P9X79 CPU: Intel i7-4820K + Noctua NH-U12P RAM: 48 GB DDR3 1333 MHz GPU: EVGA GeForce RTX 2070 XC GAMING SSD: Intel 730 240 GB, Crucial MX300 1 TB
PSU: Seasonic X-560 SOUND: ASUS Xonar Essence ST + Xonar H6 + beyerdynamic DT 990 Pro 250 Ω + Creative 6.1 6700 CASE: Cooler Master Silencio 650 LCD: HP Z32 4K
KEYBOARD: CM Storm Quickfire XT MOUSE: Logitech G502 HERO + G240 GAMING: Logitech G29, Xbox Elite Controller, Saitek X56 Rhino H.O.T.A.S. OS: Windows 10 Pro 64-bit
renek1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od renek1 »

Paul píše: Na mě to působí tak (a nejen tady ale i na zahr. fórech) že se z Epic storu radujou hlavně konzolisti, protože epic kurví PC hraní :)
Na mě to působí jako když tu řešíte životně důležitou situaci a jste schopni druhé zaškrtit pokud nejsou stejného názoru a nechápou, že někoho taková blbost dokáže tak rozhodit. :o
Těšme se na hru na kterou se já osobně moc těším a neřešme něco co rozhodl někdo z nějakého důvodu. Kdo nechce podporovat Epic, tak ať si tedy rok počká a kdo si chce užít hru, ten to koupí třeba od ďábla. Za rok už si tu hru zahraje jen málo kdo a pokud je někdo pyšný na to jakou má pěknou knihovničku na Steamu a ty různý fičury, pak je to opravdu jeho věc, i když bych to chápal u 12ti letých. :wink:
MB: ASUS PRIME Z370-A; CPU: Intel Core i7-8700K + Noctua NH-D15; RAM: Crucial Ballistix 32GB DDR4 3600MHz CL16; VGA: ASUS TUF GeForce RTX 4070 SUPER O12G GAMING; SSD: Samsung SSD 970 PRO 512GB + Samsung SSD 960 EVO 250GB + Samsung SSD 860 EVO 4TB; PSU: Seasonic FOCUS Plus 750 Platinum; CASE: Fractal Design Define R5; LCD: Dell AW3418DW Alienware; KEYBOARD: Logitech G910; MOUSE: Logitech G502 Hero; HEADPHONES: Logitech G635
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

renek1 píše:
Paul píše: Na mě to působí tak (a nejen tady ale i na zahr. fórech) že se z Epic storu radujou hlavně konzolisti, protože epic kurví PC hraní :)
Na mě to působí jako když tu řešíte životně důležitou situaci a jste schopni druhé zaškrtit pokud nejsou stejného názoru a nechápou, že někoho taková blbost dokáže tak rozhodit. :o
Těšme se na hru na kterou se já osobně moc těším a neřešme něco co rozhodl někdo z nějakého důvodu. Kdo nechce podporovat Epic, tak ať si tedy rok počká a kdo si chce užít hru, ten to koupí třeba od ďábla. Za rok už si tu hru zahraje jen málo kdo a pokud je někdo pyšný na to jakou má pěknou knihovničku na Steamu a ty různý fičury, pak je to opravdu jeho věc, i když bych to chápal u 12ti letých. :wink:
Nelíbí se nám situace kdy jedna firma monopolizuje produkty a kurví PC gaming jako celek. Tady nejde jenom o jednu hru. Co je na tom tak těžkýho pochopit? Že to tobě připadá jako blbost je irelevantní.

AllowedCry
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od AllowedCry »

Že to tobě připadá jako důležité je irelevantní.

Už 8 stran neustále se opakujících příspěvků, well done :roll:
Ryzen 9800X3D || Asrock X870 Pro || 64GB @ 6000Mhz cl30 || XFX RX 9070 XT @ UV-OC || M2 VP4300 4TB || HDD RED+ 4TB || Fractal R5 + Corsair HX850 || [4K] Philips 32M2N8900 240Hz + Philips 48OLED707.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“