To ti prijde naprosto spravne.
Plna hra me nakonec dost bavila, ale pockam si na Steam sale, az budou vsechny add-ony a datadisky za par kacek. Zatim imho drahe.
Jagged Alliance - Back in Action
Moderátor: Baneshee
- BRKO
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Jagged Alliance - Back in Action
win10: b450, 1600af, 16GB 3200mhz, rx570, 550W
win10: b450, 5700x3d, 32GB 3200mhz, rx 6600, 550W
- BRKO
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Trochu nekro.
Tak jsem po trech letech pocitil touhu najmout par drsnych muzu a zen a vybit cele pluky prorezimnich vojaku. Vyborny Realistic Rebalancing Mod je imho nezbytny.
Tak jsem po trech letech pocitil touhu najmout par drsnych muzu a zen a vybit cele pluky prorezimnich vojaku. Vyborny Realistic Rebalancing Mod je imho nezbytny.
- oneb1t
- Začátečník

tak to musim taky zkusit jako fanousek serie
jinak back in action docela potesila nakonec sice puvodni JA2 je asi uz neprekonatelny ale to tak uz nekterejch legend proste je
- wolf00
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
skusim tomu dat sanci,snad to nebudou penize vyhozene do kanalu ...
edit:trosku jinak- kdyby se v tomhle enginu dali udelat remaky modu jako je urban chaos nebo arulco folding stock,tak by to bylo velice zajimave ...
edit:trosku jinak- kdyby se v tomhle enginu dali udelat remaky modu jako je urban chaos nebo arulco folding stock,tak by to bylo velice zajimave ...
mb Hp 8265 B350 Sunflower a--6 8570 apu, 16 gb ram,128gb system,1tb data
- BRKO
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Sbobovyc, coz je takovej otec modder JABIA se v tomto smeru vyjadril negativne. Jen pro zajimavost, jeho tools jsou tady.
A vyhozeny penize? Ted to bylo na Steamu za par euro. Na Kinguinu by to taky melo byt.
A vyhozeny penize? Ted to bylo na Steamu za par euro. Na Kinguinu by to taky melo byt.
- ŠakaL
- Začátečník

Ja hral naposled legendarni JA2 na tom sem vyrost to byla pro me v ty dobe ultra parba.. mel sem za to ze ty novejsi uz nestali za nic,ale na tohle sem nahodou narazil a rozhodne to neni spatny.Zatim mam nahrano tak 15 hodin,pustil sem si k tomu soundtrack z dvojky a nemuzu se od toho odtrhnout
Na vsechno sem si celkem rychle zvyknul, real time + ten pauzovaci system mi nepride vubec spatnej,takze ty tahy na body mi nechybej.Celkove jeste nemuzu uplne hodnotit par minusů bych asi nasel je to takovy mozna trochu nedodelany.Proc ve hre chybi nastaveni klaves to teda nechapu s tim sem se snad nikdy nesetkal.To vychozi nastaveni mi moc nevyhovuje tak na vsechno klikam navic je to v rohu obrazovky ty postoje co se pouzivaj nejvic to je zbytecne zdlouhavy a otravny.Nastaveni svetlosti obrazu tam taky chybi,vygooglit se mi na tohle nic nepodarilo takze mody na to nejsou.Nevite nekdo nahodou jak funguje sweet fx? jestli by se ten brightness nedal nastavit pres nej.
4670K@ 4.4GHz l MSI RTX 2070 SUPER GXT l EIZO EV2780-BK
evga 750 G2 l xonar ESSENCE ST, SH HD 660S l 2xSSD
evga 750 G2 l xonar ESSENCE ST, SH HD 660S l 2xSSD
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Ja ted hraju fallout tacticks a to je neco jako JA2 z fallout universa.Taky jsem si stahnul mody redux+equilibrium a parada.Nechapu, ze jsem to nikdy nehral.
Jinak jedinej sweetfx jsem nasel pro JA2
http://sfx.thelazy.net/games/preset/456/
Jinak jedinej sweetfx jsem nasel pro JA2
http://sfx.thelazy.net/games/preset/456/