Pro moderátory - jak se stát moderátorem???

Zde čtěte zprávy od administrátorů a hlašte problémy nebo návrhy na vylepšení + pravidla fóra.
Pravidelně sledujte tuto sekci.
Odpovědět
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Pro moderátory - jak se stát moderátorem???

Příspěvek od Stoobi »

Zdravím, zajimalo by mě jestli se člověk může stát moderátorem? Jestli je nějaký způsob jak to udělat??? A jestli to jde, tak mohl bych se jím stát??? Díky!
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

o novych moderatorech se nyni neuvazuje... pokudse nedy za cas bude uvazovat, pak pokud bude tve pusobeni shedano za velice dobre (nerovna se pocet pripevku), budes mozna nominovan na post moda...
ICE
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

No moderátor bych chtěl být proto, že jsem tady skoro celej den, co jsem zatím koukal tak jsem tady častěji než jakýkoli jiný moderátor (bez urážky), takže bych tady mohl snad docela dobře dohlížet! :-D A určitě by se našla nějaká sekce, ne? Nejraději bych byl v Case modingu! Ale je to na Vás, pokud to nejde, tak se nedá nic dělat! :sad:
Wilik
Administrátor
Administrátor

Re: Pro moderátory - jak se stát moderátorem???

Příspěvek od Wilik »

Stoobi píše:Zdravím, zajimalo by mě jestli se člověk může stát moderátorem? Jestli je nějaký způsob jak to udělat??? A jestli to jde, tak mohl bych se jím stát??? Díky!
Takze, jednak jsem zde promazal OT prispevky!!! Bohuzel se v posledni dobe stalo velmi spatnym zvykem, ze v teto sekci reaguji ti, kterym dotaz nejen ze neni urcen, ale navic se jich to vubec netyka... takze vsichni zde zucastneni se prave stali horkymi kandidaty na prislusne karty a v pristim libovolnem prohresku na foru je take bez okolku dostanou!

A ted uz k dotazu:
- moderatorem se clovek stane de facto dvema zpusoby, bud si jej nekdo (admin/mod) vsimne a navrhne ho pro moderovani dane sekce (tohle je pripad vetsiny modu) a nebo si o to pozada, pokud si mysli ze pise dobre a dane problematice rozumi.

Predem bych chtel upozornit potencialni zajemce, ze se hodnoti na zaklade prispevku, tj. zadne OT, PH a urazky ci napadani ostatnich, stejne jako znale vyjadrovani se k problemum a vystupovani s jistym nadhledem. A stejne jako v pripade povysovani uzivatelu se bere v potaz i "bezuhonost", tj. zadne (vazne ci opakovane) prohresky proti pravidlum fora...
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Pro moderátory - jak se stát moderátorem???

Příspěvek od Stoobi »

OK, to chápu, tak mi zbývá jen se pokusit se tě zeptat, jestli bych se mohl stát moderátorem? Tímto tě tedy slušně žádám o přijetí mezi moderátory. Díky za odpověď! A v hloubi duše doufám, že mě bude vyslyšeno.

Case moddingu zdar! :-D

//edit Wilik - upraveno :oops:
Zadost akceptovana a pro ostatni doplnim, ze staci poslat SZ libovolnemu modovi/adminovi
Odpovědět

Zpět na „Zprávy od a pro administrátory“