https://www.youtube.com/watch?v=TfgC89vX0hA
Nazhavte gooogle, treba rychlo konat,toto nebude dlho k dispozici
zatial mam toto..je to polofunkcne
https://drive.google.com/drive/folders/ ... EOMMCyWFRP
Star Wars Episode I: Racer v Unreal engine 4 !!!
Moderátor: Baneshee
- rbclass
- Žlutá karta

-
- Frostys
- Začátečník

-
Re: Star Wars Episode I: Racer v Unreal engine 4 !!!
Tu hru jsem jako malej zboznoval. Urcite vyzkousim 
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
- stoRmjE
- Začátečník

-
Vypadá to pěkně, docela rád bych si to zahrál, ale zatim jsem všude našel jen tu jednu mapu. Asi to ještě neni hotový. Na tech linkách co si postnul je co? Co je polofunkční?
- rbclass
- Žlutá karta

-
Polofunkcne znamena,ze nie kazdy subor ide stiahnut..stahuje to privela ludi. Mne sa podarilo zacat stahovat subor z 10.3
Tiez ma zaujima,ci je to len ta jedna trat,alebo cela hra. Podla videa to ale vypada,ze je to len jedna mapa.to ale nevadi
Toto bol vzdy moj sen vidiet v novej grafike ..Ako pubertak som tu hru miloval
edit: stiahnute,vyskusane dojmy: slaba alfa verzia..fyzika je tam trochu ina ako v original hre a ovlada sa to dost zvlastne..kde namiesto awd je qfz, boost som ani nezistil akym tlacidlom sa spusta..
grafika paradna,ale miestami je nechutny stuttering,aj ked ma hra 60fps
Vecer skusim stiahnut tu verziu 2. Kazdoapdne,z toho by nejakym zazrakom po spojeni s Disneyom mohla vzniknut remake hra,za ktoru by som im velmi rad zaplatil
Tiez ma zaujima,ci je to len ta jedna trat,alebo cela hra. Podla videa to ale vypada,ze je to len jedna mapa.to ale nevadi
edit: stiahnute,vyskusane dojmy: slaba alfa verzia..fyzika je tam trochu ina ako v original hre a ovlada sa to dost zvlastne..kde namiesto awd je qfz, boost som ani nezistil akym tlacidlom sa spusta..
grafika paradna,ale miestami je nechutny stuttering,aj ked ma hra 60fps
Vecer skusim stiahnut tu verziu 2. Kazdoapdne,z toho by nejakym zazrakom po spojeni s Disneyom mohla vzniknut remake hra,za ktoru by som im velmi rad zaplatil
- stoRmjE
- Začátečník

-