Assassins Creed III

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Re: Assassins Creed III

Příspěvek od LoCo99 »

Tahle hra je vážně kouzelná

Hraju hraju, vypnu, chci zapnout -> corrupted save data . No tak na to sem našel návod, že stačí prej spustit jako správce, no to mi nešlo, ale po restartu PC to šlo

tak hraju hraju dál, vypnu, vypnu pc, zapnu ráno pc, pak chci hrát -> AC3SP.exe neodpovídá

ta hra vážně failuje ve všem v čem může, dialogy jsou tak úžasně nedůvěryhodný, umělá inteligence na bodě tuhnutí nafty a logika některejch věcí mi uniká (proč ksakru zachraňuju lidi z eskorty vedený patriotama, případně proč když bojuju s redcoats tak se na mě vrhnou i patrioti za to že bojuju, a proč ke mě patrioti nemaj trochu respektu, že si do mě jentak strčí nějakej cápek když stojim na místě /tak jsem mu rozmlátil hlavu/)
Shakall605
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Shakall605 »

Tak jsem po dlouhé době dostal čas a chuť na AC3, který jsem měl rozdělaný od vydání a dneska jsem dojel.

Shrnul bych to asi takto:
+ Přidaní lodí a jejich mechanismu, kterým až na pár detailů nic nechybí.
+ Haytham
+ Tajuplné ostrovy, steahl akce (- málo jich je)
Malé bezvýznamné + Šplh po stromech (vybraných, minimální kombinace přelézání)

+/- mnoho cestování mezi mapami.
+/- Málo rozšířené vylepšování svých assasínů.
+/- Po vybrání všech truhel mi stále nestačily prachy na úplné vylepšení lodě.
+/- Přerušovaní děje Desmondovými vsuvky.
+/- Absence koupení řemeslných budov > absence automatického zisku z jejich tržby.

- Mini hry, absolutně zbytečné.
- Zbytečná výroba předmětů apod., tohle není dota.
-Nehorázné bugy > často se mi stávalo že se mi questové NPC provadávali, nebo sekli do nějakého stojícího předmětu a stalo se to ne jen jim.
- Cestování na koni je taky zážitek, v okamžiku jak se před vámi jen nějaká překážka objeví a že jich tam je.
- Špatné nastavování kamery.
- Silný zásah konzolového ovládání > při složitějším úkonu postava se ovládá chaoticky.
- Inteligence NPC (bojuji za patrioty a stejně jsou nepřátelští jako Briti)
-Charakter Connora je nehorázně tupý. Děckoidní rozhodnutí a totální ignorace postavy ke všemu co se děje kolem něj.
- Je válka a žádné gangy ve městě?! To snad ne...
- Člověk by čekal aspoň evoluci brotherhoodu, ale tohle byl opravdu paskvil.

Do konce jsem nezjistil za co Connor bojoval, Haytham mu vše "vysvětlil" a z čeho i vyplývalo že Connor není od jeho cílového požadavku daleko a mají dost společného... O pomstu nešlo, Connor vybil všechny templáře (protože musel?!) a nakonec zabil Leeho.
Být na mě, tak tehda jak Haytham překvapil Connora v tom kostele, měl ho zabít - přes krásnou bitku to vyhraje Haytham a hra následně pokračuje za něj. Nastolil by pořádek, prosperitu a bič na "chcípácké" patrioty. Ale opravdu to musí být takhle?!

Sumasumárum, kdybych nehrál předchozí díly, tak tohle skončím hrát v okamžiku jak se mi na LCD ukázal ksicht Connora. Zápory převažují nad klady a na to kolik bylo lidí napsaných v konečných titulkách (které nejdou preskočit a trvají snad 20min) byla hra ubohá.

Jsem zvědav na AC:Black Flag a doufám že hráči tohle ubisoftu hodili na hlavu automaticky, stím že další díl bude mít laťku na úrovni AC: brotherhood.
Naposledy upravil(a) Shakall605 dne pon 1. dub 2013, 22:19, celkem upraveno 1 x.
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

to je výborný, ta hra si sama sobě brání tomu aby šla dohrát

nějakym způsobem se mi v tom panství objevil Big Dave kterýho jsem žádnou misí nepozval, a nemam šanci nijak nalevelovat ty debilní řemeslníky, tim pádem nemam jak craftit unikátní zbraně

prostě od sekvence 5 jsem žádnou homestead misi neviděl
sefin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od sefin »

Ahoj,

Hele chtel jsem si ted zahrat znova ACIII, ale nejde mi k tomu stahnout DLC. Vubec to nechapu. Hra se v pohode stahla, nainstalovala i opatchovala (tohle ma ubi pekne debilne udelane - patch, hra se spusti misto tohi aby to soslo dalsi patch hned), ale po posoeenim patchi se hra proste jen spusti a neda mi nabidku zda si chci stahnout dlc... Mam je normalne zaskrnute, ze je mam (kupoval jsem k tomu seasson pass).

diky :-)
MB:AS Rock Z77 Pro 3 | CPU: Xeon E3 1230-V2 3,3GHz |RAM: Kingston HyperX black 8GB DDR3 1600 | GK: Sapphire R290 Vapor-X OC | PSU: EVGA SuperNOVA 750 G2 | SSD: Samsung 850 EVO 250GB + Kingston HyperX 3K - 120GB
xakrurychle
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od xakrurychle »

LoCo99 píše:to je výborný, ta hra si sama sobě brání tomu aby šla dohrát

nějakym způsobem se mi v tom panství objevil Big Dave kterýho jsem žádnou misí nepozval, a nemam šanci nijak nalevelovat ty debilní řemeslníky, tim pádem nemam jak craftit unikátní zbraně

prostě od sekvence 5 jsem žádnou homestead misi neviděl
tohle jsem za celou hru taky nepochopil, řemeslníky jsem nahiroval, ale aby mi ty kundy prašivý něco vyrobili...tak to ani náhodou :D, na to moje inteligence prostě nestačila abych na to přišel
sefin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od sefin »

Vyroba je easy... Proste se to dela pres tu ucetni knihu, ktera je v kazdem obchode nebo na usedlosti.

Manici se levli pomoci tech misi pokud se nepletu. Ale priznam se, ze to neudelali moc dobre. Ale zase na druhou stranu je to mnohem lepsi nez ta pitomost brotherhoodu, black flag nebo ta stupidni apka pro unity.

Ten crafting a trade byl dobry napad, jen to nebylo poradne promyslene.

Jinak muj problem s DLC jsem asi vyresil... Psal jsem UBI a pry tam je nejaky problem, ktery aktualne resi vyvojari. Takze zatim si z uplay to DLC nejde stahnout :-D

Ne, ze bych ho zrovna chtel hrat, ale save co mam mi pise, ze nemam spravnou verzi tak si myslim, ze musim mit i ty DLC, ktery jsem pri tom hrani mel :-)
MB:AS Rock Z77 Pro 3 | CPU: Xeon E3 1230-V2 3,3GHz |RAM: Kingston HyperX black 8GB DDR3 1600 | GK: Sapphire R290 Vapor-X OC | PSU: EVGA SuperNOVA 750 G2 | SSD: Samsung 850 EVO 250GB + Kingston HyperX 3K - 120GB
sefin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od sefin »

tak UBI jsou solidní šneci. DLC stále nejde stáhnout.
Ta optimalizace hry je fakt otřesná, když to nejede pořádně ani na Xeonu (i7) a R290.

GPU usage pravidelně na 20% a méně :-D
přitom Black Flag i Unity jedou krásně a gpu je vytížené.

Ale jinak se mi prostě ACIII líbí nejvíce. Tahle hra si zaslouží remake, protože ta optimalizace je otřesná a ten úlet, že mě napadají patrioti mě vysírá stejně jako když jsem to hrál před lety :-D

co mi chybí nejvíce na nových dílech je propracovanost "základen"
Usedlost v ACIII je prostě perfektní. Roste, vyrábí se tam předměty i ty spotřební. Výroba je trošku komplikovaná na první pohled, ale jak to člověk přelouská tak je to bezvadné.

a hlavně ty mise usedlosti jsou fajn. Imho valná většina lidí co nesnáší connora tohle muselo úplně přeskočit.

Ubi si to vydáním v tomto stavu strašně posralo. Vylepšit postranní mise (vraždy, dopisy atd) optimalizovat a odstranit výrazné bugy a mohla to být hra roku.
xakrurychle
Začátečník
Začátečník

no já myslím, že nejlepší by byl návrat ke kořenům, do Itálie...Connor mě moc nebavil, ale III jako taková nebyla špatná..těch inovací tam bylo v té době spousty...mě třeba urputně bavil lov ve frontieru
sefin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od sefin »

Ezio byl fajn, ale Connor je pro me vice uveritelny.Ezio je prilis dokonaly a hlavne mel 3 hry na svuj character development...
A taky hry s Eziem jsou takrka bezchybne(po technicke strance).

AC3 by fakt potreboval remake.

Jinak souhlasim, ze tech inovaci tam bylo fakt hodne. Diky spatne technicke strance je ta hra imho strasne, ale strasne nedocenena.

Lov je perfektni. Sice tech zvirat je vsude na me az moc. Mohlo to byt trosku tezsi :-) stopovani atd... :-)
xakrurychle
Začátečník
Začátečník

to je právě ono, ezio měl čas, ale on už v prvním dílu byl epic a jedna z nej postav co jsem kdy hrál...proto taky dostal další díly, protože byl oblíben, teď prostě každá hra má jiný charakter a není to ono, to splynutí nefunguje...

ač mě povahově connor nebavil, byl dobře udělanej, pěknej suit...edward nic moc, to jak se jmenuje týpek v unity už ani nevím..a syndicate, uvidíme, ale už teď mužu říct, že hadry děs a klobouček to už je hřebík do hrobu pro mě.

lovení se samo stávalo stereotypní, bohužel v celé AC serii všechno jede přes stereotyp, viz mnou zmiňované úkoly, které jdou přes kopírák, jdi tam, zabi/ukradni/, vypadni odtamud a become anonymouse..
sefin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od sefin »

no me prislo ACIII jako velice dobry koncept. Boston i New York byla dostatecne velka mesta na prozkoumani a les se mi libil take.

Jen to chtelo poladit jak technicky tak i herne. Mit to hloubku treba vysetrovani vrazd z AC Unity... Vedlejsi Assassination mise hloubku z Black Flag... Assassination vedlejsaky byly v ACIII ta nej sracka co tam byla. Zabit nejake noname typky a hlavne tak trapne bez jakekoli namahy... :-( strasne odflaknute...

Nemoznost pouzivat assassiny v lesich byla ultimatni hovadina, kdyz uz tam slo prepadat konvoje a jedna z nastaveni assassinu bylo prepadeni...

Nesmysl s tim, ze nelze byt incognito v lesich atd.

Ale co si myslim, ze by melo byt v AC po syndicatu... EDITOR MISI!
AC imho potrebuje editor misi, ktere pak muzou hrat hraci mezi sebou a zakomponovat zpatky coop, pro ktery by slo delat take custom mise.

Jinak unlock system(truhel)mel zustat ten z ACIII, hraji to ted na gamepadu a je to perfektni. Funkcni a dobre reseny koncept. Unity klikni v modre barve je vopruzarna, stejne jako nechutne velke mnozstvi bednicek... ACIII tohle melo udelane imho nejlepe ze vsech dilu. Collectibles bylo vyrazne mene tak to nebyla takova pakarna posbirat vse.
Kokossik
Nováček
Nováček

Příspěvek od Kokossik »

Ahoj rád bych se zeptal jesly se dají vyrábět věci nebo zbraňě na conora
na ps3 děkuji
Kokossik
Nováček
Nováček

Příspěvek od Kokossik »

V usedlosti mám všechny řemeslníky ale nevím jak mám vyrábět věci
:(
Vlastik80
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vlastik80 »

Není třeba psát pod sebe 2 příspěvky, stačí editovat poslední.

Zkus se podívat sem, snad to pomůže.
_marduk_
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od _marduk_ »

asi s krížkom po funuse, ale nefunguje mi streľba v tutoriáli, keď mám strieľať na sud.
v rýchlej voľbe napravo pištoľ mám, zamierim klávesou e a streľba Q nefunguje, keď ho stlačím tak Kenway len buchne pasťami, to znamená že použije boj nablízko, jeho ikonka je v rýchlom menu pod pištoľou. Neviem, čo s tým žiadnu zmysluplnú radu som na nete nenašiel.

edit: tak som na to prišiel :)
AMD Ryzen 7 2700X/SilentiumPC Fera 3 HE1224 v2 | Gigabyte B450 AORUS PRO | Kingston HyperX Predator 16GB 3333MHz | MSI Radeon RX 6700 XT MECH 2X | Samsung 970 Evo Plus 500GB | WD60EFAX | WD80EFAX | Seasonic Focus GX 650W | SilentiumPC Signum SG1M | Razer DeathAdder V3 | Genius SlimStar 130 | Genius SP-HF 1250B | Dell S2721DGFA | Sony WH-1000XM4
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Divím se, že remasterovali zrovna trojku, o které všude slyším, že patřila k horším dílům.
Za mě to byl naopak jeden z těch lepších dílů, takže bych možná vyzkoušel :)
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Hra ale podle vseho neobsahuje ceske titulky i kdyz trojka je mela.. :(
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

Originál mi přijde hezčí :?
PS5 Pro | LG OLED CX55
Raikkonen
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Raikkonen »

Součástí remasteru je i Liberation, který ale oficiálně přeložen nebyl, to bude možná ten důvod.
Frostys - trojka totiž vyšla jen na staré konzole (X360, PS3), zatímco čtyřka jak na staré, tak i na současnou gen (PS4, XOne). Na to, že Black Flag staví na základech trojky, tak je v PC verzi jasně vidět dost velký rozdíl v grafice, trojku evidentně museli kvůli starým konzolím hodně optimalizovat. Navíc trojka a Liberation jsou poslední díly, co ještě nebyly hratelné na současné generaci konzolí, už dříve totiž vyšla Eziova kolekce (dvojka, Brotherhood, Revelations) a byla zpřístupněna i jednička (PSNow).
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“